Galeries: art gratis

15 galeries per gaudir de l'art sense pagar ni un euro

ProjecteSD

El 2003 va obrir portes ProjecteSD, un espai que la galerista Silvia Dauder ha convertit en punt de referència amb un aposta pel diàleg entre artistes consolidats i autors joves, amb treballs de diferents temps i contextos. La seva capacitat per arriscar, el programa imprevisible i la línia més reflexiva–conceptual són altres basses d'aquesta galeria de l'Eixample.

Llegir-ne més
Eixample

Marlborough

Marlborough naixia a Londres el 1946 de la mà de Frank Lloyd i Harry Fisher (més tard s'incorporaria David Somerset), i la galeria va guanyar prestigi als 50 de mà dels expressionistes alemanys, i per la representació d'artistes com Henry Moore, Francis Bacon i Lucian Freud. Més tard s'obririen les delegacions de Nova York, Tokio i Madrid, i el 2006, la seu de Barcelona.

Llegir-ne més

Trama

Complementària de l'emblemàtica Sala Parés, Trama va obrir portes l'any 1991 i és l'espai dedicat a l'art contemporani on exposen tabnt artistes consolidats com creadors emergents de l'escena plàstica.

Llegir-ne més
Ciutat Vella

ADN

ADN va néixer amb l'objectiu de crear una platforma híbrida entre la mediació comercial i l'aportació cultural per difondre les tendències artístiques actuals. En aquesta galeria, que se centra sobretot en projectes que reflexen les dinàmiques contextuals, descobrireu els creadors que treballen els contextos socio-polítics, noms com Eugenio Merino, Núria Güell, el col·lectiu Democracia i Carlos Aires, entre d'altres.

Llegir-ne més
Eixample

Galeria Mayoral

Especialitzats en grans autors com: Tàpies, Picasso, Miró, Dalí, Barceló, Plensa, Chillida y Leger.                          

Llegir-ne més
Eixample

Galeria 3 Punts

Aquesta galeria treballa en la promoció de l'art contemporani en les seves diverses expressions, prestant especial atenció al treball dels nous creadors, contrastant-lo amb el dels artistes de trajectòria consolidada, i col · laborant amb altres galeries nacionals i internacionals.

Llegir-ne més
Eixample

Joan Prats

Des que es va crear el 1976, la Joan Prats ha estat una de les galeries de referència en fires internacionals com Arco, Art Basel i Art Basel-Miami, amb una aposta clara per diferents discplines artístiques i noms de l'escena contemporània. El 2014 la galeria va posar fi a la seva història amb l'espai de Rambla Catalunya dissenyat per Josep Lluís Sert, i ara continua la seva activitat a la seu de Balmes i el Poblenou.   

Llegir-ne més
Eixample
Més galeries

Comentaris

0 comments