10 botigues de còmics que has de conèixer

Descobreix les llibreries amb més vinyetes per metre quadrat

Norma Comics

Les llibreries de còmic de Barcelona tenen tantes personalitats diferents com les llibreries: n'hi ha d'especialitzades en manga, en superherois, en còmic d'autor, de terror... Però totes tenen una cosa en comú, estan regentades per optimistes que estimen el mitjà i l'ofici.

Norma Comics

Recomanat

Tant hi fa si us vau criar amb en Corto Maltès, 'El capitán trueno' o 'Bola de drac', si us agrada Art Spiegelman, Daniel Clowes o Jacques Tardi. Aquest és el paradís de tot amant de la vinyeta, siguin quines siguin les seves pleitesies. Amb un pis extra per a cinèfils i uns aparadors que no tenen vergonya de combinar Jack Skellington amb el bo de l'Spirou. Llamp de rellamp!

Llegir-ne més
Dreta de l'Eixample

Llibreria Universal

Porten més de 15 anys dedicant-se a l'art del còmic, ja sigui manga, còmic francès o novel·la gràfica nord-americana. També dediquen espai als jocs de cartes inspirats en móns fantàstics, i tenen una secció de còmics de segona mà amb exemplars únics de Marvel i DC Comics. Si ho preferiu, podeu comprar online.

Llegir-ne més
Sant Antoni

Tot Comic

El seu nom ja ho indica: l'èxit està en la varietat. Aquí trobareu tot el que busqueu, col·leccions senceres, edicions especials, material de segona mà...Un autèntic cau friki.

Llegir-ne més

Fatbottom

Entreu amb els ulls ben oberts en aquest cau il·lustrat, on fins i tot les parets són replenes d'històries, des d'ossos que cacen salmons a la darrera aventura gràfica dels autors més interessants. Això és Fatbottom, la llibreria gràfica dedicada a tot el que es mou entre el còmic de tota la vida i la il·lustració pura.

Llegir-ne més
El Poble-sec

Entenza Comics

Aquesta botiga compra còmics de segona mà, a més a més de vendre les últimes novetats en novel·la gràfica. Els superherois són els reis d'aquesta llibreria.

Llegir-ne més

Continuarà Comics

Aquest temple del còmic de 2 plantes és un clàssic de la ciutat, juntament amb Norma Comics. La primera planta està dedicada al còmic nacional i europeu, a més a més de merchandising per a mitòmans de Star Wars i altres sagues fantàstiques. A la segona trobareu manga i anime, tot i que també hi ha un espai dedicat al còmic 'Made in USA', amb edicions vintage que van des dels anys 20 fins a la dècada dels 80.

Llegir-ne més
El Gòtic

Antifaz Comics

Una de les llibreries de còmics més veteranes de la ciutat. Tenen des de manga i anime fins a figuretes del Capità Amèrica i Batman. Hi trobareu de tot: fanzines, còmic americà, nous talents, còmic nacional...Imprescindible!

Llegir-ne més

Mr Brown Store

Per fora sembla un videoclub corrent, d'aquells amb expenedor automàtic. Però en realitat és una botiga de còmics de primera i segona mà, de dimensions generoses i preferència pel còmic nord-americà de terror i de superherois. En un terreny erm per al friquisme pop com és el del barri del Poblenou, una visita aquí sempre anima una tarda de dissabte. El propietari té connexió mental amb mi -la virtut d'exposar els llibres que m'interessen- i encara més important: no busca conversa. Una visita de mitja hora se salda amb un civilitzat "bon dia, cobri's, adéu". Com ha de ser.

Llegir-ne més
El Poblenou

Vértice Comics

Una altra veterana de l'Esquerra de l'Eixample. Aquesta botiga especialitzada en còmic nord-americà porta més de 15 anys compartint la seva passió per la novel·la gràfica. També tenen una extensa col·lecció de còmic nacional, i es pot comprar online, sense sortir de casa.

Llegir-ne més
La Nova Esquerra de l'Eixample

Arkham Comics

Llibreria situada al Raval, molt a prop del centre, on podreu trobar una ampli catàleg de còmic nacional i underground. També distribueixen fanzines.

Llegir-ne més
El Raval

Comentaris

1 comments
Isabel R
Isabel R

No només és la varietat, sinó que l'Alfons dóna bones suggerències =) Treballa tot el dia (o com a míim ho sembla xD) a més de a la botiga (Totcomic) té tenda virtual i els diumenges estan al Mercat de Sant Antoni