De compres per la Barceloneta

El barri marítim també té comerços de visita obligatòria

© Ivan Giménez

No tot són restaurants i bars vora el mar a la Barceloneta, també hi trobareu botigues de moda i complements, de deliciosos productes i fins i tot la llibreria de novel·la negra per antonomàsia de la ciutat.

I Love Kutchi

Colors càlids, rialles i kucthi-kucthi. Si conserveu aquell punt naïf i el gust per l’imaginari dolç i tou que encanta els més petits, heu de visitar I love Kutchi. La botiga de la Barceloneta disfressada de merceria atresora complements i objectes de decoració per a tota la família: un coixí tèrmic, una funda per a l’iPhone feta de teles precioses, una llibreta amb les cobertes serigrafiades o senzillament un rodet de cinta washi. Costa sortir-ne amb les mans buides.

Llegir-ne més
La Barceloneta

La Heladeria Mexicana

L'única geladeria mexicana d'Espanya es dedica a fer gelats artesans –alerta, sorbets, només són amb fruita i aigua, sense llet– de fruita exòtica com la guanàbana. I fins i tot en tenen de picants, com el de mango amb 'chamoy', un xili caramel·litzat. Tot un repte! També disposen de pastissos autòctons.

Llegir-ne més
La Barceloneta

Vioko

Recomanat

Amb un interiorisme més proper a una botiga de roba exclusiva que a una geladeria, a Vioko s'hi poden trobar més de 50 sabors de gelats, alguns de realment sorprenents. A l'hivern també tenen delicadeses de xocolata i pastisseria.

Llegir-ne més
La Barceloneta

Negra y criminal

Recomanat

Per més etiquetes que es posin al gènere, 'novel·la negra' és un terme que queda curt per parlar de tots els títols que atresora aquesta llibreria. A Negra y Criminal, els lectors trobaran històries d'espies, cròniques reals, bibliografies cinematogràfiques i assajos, entre d'altres referències.

Llegir-ne més
La Barceloneta

Comentaris

1 comments
Enrique Alberdi Escondrillas
Enrique Alberdi Escondrillas

Passejant pel barri vaig descobrir una petita botiga. El seu lluminós deia "detergents a granel". Vaig tafanejar una mica i em va semblar què valdria la pena. Reutilització de plàstic, productes naturals o gairebé, consells pràctics per rentar i netejar. Penso que la idea és digna de quatre ratlles. Es veu que porta poc temps oberta.