De compres pel Born i Sant Pere

D'entre la multitud d'oferta, escollim les millors botigues del Born

Trobes a faltar algun establiment important del Born i Sant Pere? Ens ho pots dir als comentaris de sota.

La Tercera

La Tercera, el projecte on cohabita la roba de Name i les bosses de pell de Lubochka, és una de les noves incorporacions al 'hot spot' del Born. Name són Clara Aspachs i Irene Sabaté i la seva roba és delicada, subtil, versàtil, sòbria, detallista. Treballen el cotó i el cotó-seda amb patrons afavoridors que donen forma a vestits, faldilles, bruses i pantalons, la seva peça estrella. El seu gran èxit? Que estan forjant un estil reconeixible sense vendre's a les tendències. En plena adolescència, l'Olga Dubovik va canviar la capital de la Sibèria per la de l'Anoia i a Igualada es va apuntar a un curs d'artesania i cuir. I se li va obrir un nou món. Es diu Lubochka, una paraula que la transporta a cases de fusta pintades de colors. Els mateixos que il·luminen les seves boniques bosses de pell, tallades i cosides a mà. Els camins de l'Olga i les noies de Name es van creuar fa uns anys treballant a Miriam Ponsa. Ara han obert el seu propi espai, amb decoració minimalista, penjadors mòbils de fusta i moltes plantes.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Colmado

Com una d'aquelles botigues plenes, pulcres, boniques. Això és Colmado, l'espai de Susana Rey al Born. Aquí els progatonistes són roba i accessoris de disseny de llarg recorregut: Manuel Bolaño, Anntian, Revisited Matters, les sabates de Deux Souliers i els rellotges de Waiting For The Sun, a més de Pleguezuelos, la firma de vestits, bruses i pantalons fàcils, lleugers i femenins que dissenya Rey.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Ivori

El Born ha estat l'espai triat per Carola Alexandre i Alba Neddermann per instal·lar aquesta petita però exquisida botiga, on venen la seva firma, Alexandre Nedermann, que es defineix per les teles 'vintage' i siluetes d'inspiració retro. Però a Ivori també hi ha lloc per a marques i creadors que els són afins, com Maria Roch, Borne by Elise Berger, les sabates de Mus&Roew i les bosses de Lubochka, entre d'altres.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Impossible Project

Impossible Project ha recollit els testimonis dels antics treballadors de Polaroid i, des de la mateixa fàbrica austríaca, segueix produint cartutxos de pel·lícula compatibles. A més, a partir de 60 euros, hi podeu comprar la vostra Polaroid.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Gidlööf

Per als amants del vintage, Gidlööf és una mina. Hi atresoren mobles escandinaus dels anys 40 i 50, a més de cadires, taules, butaques i jocs de cafè, tot d'estocs que la Sophia i el Guim s'encarreguen de repostar cada tres mesos amb visites a Suècia. Són peces amb dècades d'història que, abans d'arribar a Barcelona, passen per filtres estètics i de qualitat. La Sophie s'emporta cortines i llençols que convertirà en davantals, pitets i fundes de coixí i la marca Gidlööf també aixopluga els mobles que ha començat a dissenyar el Guim.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

On Land

L’Elena Castaudi i en Michele Gilli formen un tàndem imbatible al capdavant d’On Land, una botiga multimarca d’on homes i dones sortiran satisfets. Elles, amb les propostes de joves creadores barcelonines com Name i Who. I ells, amb opcions tan interessants com Josep Abril, On Land i Gorni Kramer, les dues darreres dissenyades pels propietaris de la botiga. Vestits d’home, camises, samarretes i pantalons d’estil casual que us serviran per fer fons d’armari sense perdre de vista les tendències.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Munich Sports

Una posada n escena futurista, amb il·luminació led, jocs de reflexos i predomini del vermell i el negre embolcallen a partir d'ara la col·lecció més esportiva de la marca catalana.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Loisaida Vintage

L’escena 'vintage' de Barcelona potser no està al nivell d’altres capitals europees com Londres i Berlín, però de tant en tant hi floreixen botigues interessants. Una de les darreres a arribar és Loisaida, on la roba d’home té tant de protagonisme com la de dona. I això és una bona notícia. Hi triomfen les camises hawaianes, però els banyadors i les vambes retro també desperten passions.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Míriam Ponsa

Passió per les textures i una intensa vocació per investigar materials i tècniques: aquest és l'univers de Miriam Ponsa, la dissenyadora manresana amb botiga al Born. Hi podreu trobar les col·leccions de temporada (que presenta regularment a la passarel·la catalana) i peces atemporals i extremades, com les espardenyes embetades i plataformes.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

El Calaix

Els amigurumi (aquí els han rebatejat com a Cookonoflis i Titoluigi) són els reis d'El Calaix, la botiga de Patricia Vigussà. A més de tot allò necessari per a practicar crochet i el 'do it yourself', hi trobareu les col·leccions de Pepa Loves i els complements de La Mouchette, entre d'altres. A més organitzen taller de ganxet, així que no els perdeu la pista!

Llegir-ne més
Mostra'n més

Comentaris

0 comments