Els principals bars gais de Barcelona

Aquí trobaràs el millor ambient gai de la ciutat

Trobes a faltar algun bar gai imprescindible? Ens ho pots dir als comentaris de sota.

Átame

Sona Mónica Naranjo, Raphael i, de sobte, Madonna. És el que passa en aquest bar, que proposa tardes tranquil·les i nits molt més mogudes al ritme de la música més 'petarda' de tots els temps. Els dimarts hi ha una 'happy hour' de 19 a 22 h, i també els dimarts, els dijous i els diumenges, a mitjanit, sempre hi ha espectacle.

Llegir-ne més
Eixample

Botanic

Ocupa l'espai de l'antic Black Bull. El fet diferencial del Botànic i la seva gran aposta és un pati ple de vegetació que ocupa gran part de l'interior d'illa de l'Eixample.

Llegir-ne més
Eixample

Boys Bar BCN

Aquest local del carrer Urgell ha viscut diferents etapes fins arribar a l'actual. Primer, va ser un bar lèsbic anomenat Museum Girls. Després, va apostar per la música dels 80 i els 90 reencarnat en el Museum Retro. Des del mes de març del 2013, es diu Boys Bar, i és la nova seu d'un bar de copes que ja va existir al carrer Muntaner. El públic habitual són fans de Matinée i de festes com ara la Bitch.

Llegir-ne més
Eixample

El Cangrejo Raval

Recomanat

Tendra és la nit, deia aquell i es va quedar sol perquè tots eren al Cangrejo. El Cangrejo, aquest local preolímpic en la Barcelona que vol ser post i no se'n surt, el Cangrejo, amb el seu cartell de coloraines de 'Barri Sèsam', és un descans per a la ciutat que es mou a cop d'ordenança cívica. La gentada balla cada cap de setmana a ritme de Los Chichos i Lola Flores en un cel de castanyoles daurades i les parets estan farcides de fotos d'actrius clàssiques que conserven el mateix foc als ulls que una flamenca.Entre boira de nicotina i pells enganxoses de licor de préssec i cervesa, les potes del cranc que presideix el local em recorden que aquest Cangrejo potser no camina cap enrere, però sempre va cap a una altra direcció. No és l'únic crustaci que viu al Cangrejo. N'hi ha un altre de daurat, que es manté enganxat a la paret de color blau, on la clientela s'hi fa fotos. Jo veig en la paret de blau nit un vestit llarg de l'Ava Gadner, recollit per un fermall de cranc brillant d'ulls vermells arrelat a l'inici de la pitrera. Però l'Ava Gadner no hi és aquesta nit i les reines són transvestits d'exotisme de veïna de replà amb títols nobiliaris com Gilda, la cachonda de Cádiz.El Cangrejo és una catedral on els altars s'atorguen en funció de la llargària de la cua, de la folklòrica. Juga a l'equívoc de versions a l'oli de majas desnudas que no se sap ben bé si són majas. Els clients del Cangrejo ho reivindiquen i omplen cada divendres i dissabte els espectacles d'aquestes dones

Llegir-ne més
Ciutat Vella

El Cangrejo Eixample

El germà petit de El Cangrejo del Raval és un dels locals que millor funcionen del Gaixample. Hi podreu ballar èxits recents i música nacional en bona companyia. No és tan 'kitsch' com el seu parent més pròxim però déu n'hi do..

Llegir-ne més
Eixample

La Casa de la Pradera

Recomanat

De mica en mica, però en un lapse relativament curt, el carrer Carretes s'està convertint en un microclima de locals amb personalitat pròpia. Als alegres gitanos cantaires de l'Assamblea Evangèlica, el taperisme de barri del Makinavaja, l'opció més noctàmbula del Lempika i la fantàstica gastronomia del Bierzo de Las Fernández, hem de donar la benvinguda a La Casa de la Pradera, un bar que arriba per consolidar l'heterogènia moguda carretera i hi afegeix una bona dosi de frescor i entusiasme 'queer'. Els seus propietaris (dos gallecs, en Dani i la Maria, i una catalanomarroquina, la Sanna) fa quatre mesos que van obrir amb la intenció d'incrementar la magra oferta de bars familiars que ofereixin tapeta de franc amb cada consumició. També fan sopars de grup per encàrrec i d'aquí poc volen obrir terrasseta a la plaça de l'Hort de la Bomba. La clientela és variada: hi ha mariques i bollos, hi ha moderns i gent del barri, passavolants, guiris i l'ambient és distès i divertit. Tiren bé les canyes. Les nits de divendres i dissabte hi ha DJ i els capvespres fan bingos i playbacks "perquè la gent rigui". A la barra tenen quatre perruques de colors que la gent va demanant a mesura que s'engaten: causen furor. Més endavant volen ampliar la secció "complements" perquè la gent es disfressi i la festa agafi proporcions carnestoltesques. La Casa de la Pradera és un bar queer familiar i de barri, i aquest és un model que estaria bé que quallés.

Llegir-ne més
El Raval

La Chapelle

Estret i petit, aquest bar de copes destaca per la seva decoració inspirada en temes religiosos. Per arribar al final, us haureu de refregar amb tots els clients que s'acumulen al costat de la barra intentant demanar una copa, de les més econòmiques de la zona.

Llegir-ne més
Eixample

La Penúltima

Recomanat

"Els últims seran els primers", ho deia la Bíblia, el Libro Gordo de Petete i ens ho repetim en lletania el dia que suspenem un examen. Però què fem amb els penúltims? Si continuem bíblics, als penúltims els toca el purgatori, una espècie de rebedor decorat pel soci amb més antiguitat. Posem pel cas que l'abonat més antic és una tieta molt pecadora que porta anys esperant per arribar el cel. A la tieta no li agrada gens fer cua ociosament i decideix muntar un bar mentre arriba la seva hora. A poc a poc porta tot aquells mobles antics que tenia al seu pis de Sants. Els papers de la paret amb motius florals, els gerros amb flors naturals que canvia cada dos dies, les làmpades de pantalla que s'apaguen estirant un fil i aquells tocadors rococó que va rebre en herència.Enmig de tot aquest cúmul de records, ha situat el vell sofà esbotzat i beix que molt d'èxit té ara al purgatori. Fins i tot, ha dut els sifons de casa, aquells antics del tap verd amb sortidor. Estan buits, però com no sap quant temps s'hi estarà, s'ha volgut marcar un homenatge. La tieta ha fet molts amics, sobretot en l'ambient gai. Són tan simpàtics i sempre van tan arregladets que els ha deixat que acabin de guarnir el local amb alguns detalls. La clientela, ja se sap, és el més important. Han penjat a l'entrada un núvol que descarrega un llamp amb tots els colors de l'arc de Sant Martí i un aparador farcit de Kens i Barbies feliços de ser al purgatori. Fa segles, la tieta va treballar de v

Llegir-ne més
El Raval

Le Privilege BCN

Aquest local del Gaixample, ubicat on havia estat el Bubbleboys, és molt més que un bar de copes. També hi trobareu una cambra fosca i una sala on es projecten pel·lícules porno.

Llegir-ne més

Comentaris

0 comments