Locals per a noies

El millor ambient femení de la ciutat

Aire

Discoteca ideal per a les dones que només volen dones i els agrada anar acompanyades del seus amics masculins, un clàssic de la nit lèsbica barcelonina. El primer dijous de mes acull la festa 'Stupenda', que inclou un striptease femení.

Llegir-ne més
Eixample

Arena Madre

Aquesta és la discoteca del grup Arena que no tanca mai. Hi trobareu una gran pista de ball amb música house i comercial, una cambra fosca i un públic bastant jove aficionat a portar samarreta ajustada i poca màniga. Els dilluns sempre hi ha striptease i els dimarts i els dimecres acostuma a haver-hi algun tipus d'espectacle.

Llegir-ne més
Dreta de l'Eixample

La Rosa

La Rosa és un clàssic de l'ambient lèsbic de la ciutat. Hi ha locals que obren i tanquen però aquest, aquí està, aguant el pas de diverses generacions de dones que s'acosten a la zona alta a la recerca de diversió.

Llegir-ne més
Sarrià - Sant Gervasi

La Sue Bcn

Des que va obrir portes a l'agost del 2012, La Sue Bcn s’ha convertit en un punt de trobada per a dones que busquen a altres dones. És un local agradable on es pot menjar fins ben tard entrepans, amanides i barquetes. Al bar també es reuneixen moltes noies per veure els partits del Barça.

Llegir-ne més
Eixample

Tarantina

El Dietrich es transforma tots els caps de setmana en un bar de copes lèsbic. Els divendres podeu ballar fins les tres de la matinada i els dissabtes a primera hora la pista de ball s'omple de taules i cadires per acollir espectacles de diferent tipus.

Llegir-ne més

Comentaris

0 comments