Axel Hotel Barcelona & Urban Spa

  • Hotels
  • Hotels boutique
Booking.com

El contingut d'aquesta pàgina prové d'un col·laborador del Time Out.

Aquest hotel de disseny està situat a prop de les botigues exclusives del passeig de Gràcia i ofereix internet WiFi gratuïta a tot l'establiment. L'Axel Hotel té un spa de 500 m², que inclou una piscina d'hidromassatge i diverses saunes. Les habitacions són modernes i tenen TV de pantalla plana amb canals per satèl·lit.

El bar Sky de l'Axel disposa d'una piscina gran, una terrassa amb una banyera d'hidromassatge i un bar de còctels. Aquí se celebren festes, exposicions d'art i espectacles.

El bar restaurant Bench de l'hotel ofereix un entorn sofisticat i serveix cuina elegant elaborada amb productes locals de temporada.

La zona dels voltants de l'Hotel Axel Barcelona s'anomena Gay-xample, ja que hi ha molts locals d'ambient homosexual. El personal de l'hotel, també destinat al públic heterosexual i que presenta un ambient obert i cosmopolita, té un excel·lent coneixement de l'escena gai de la zona.

L'Axel Hotel Barcelona & Urban Spa està ben comunicat amb la Rambla, el Museu Picasso i el Barri Gòtic. L'hotel està ubicat en un bonic edifici del segle XIX.

Lloc de la ubicació Axel Hotel Barcelona & Urban Spa
Adreça Aribau, 33
Barcelona
08011
Preu €129,00 a €427,60 per nit
LiveReviews|0
1 person listening