Bars de l'Eixample

Els millors locals del barri

Trobes a faltar algun bar important de l'Eixample? Ens ho pots dir als comentaris de sota.

Fàbrica Moritz

Recomanat

L'espai gastronòmic de Cervesa Moritz, en el que havia sigut l'antiga fàbrica, és tot un festival de beguda i menjar. En l'espai de cerveseria, amb la barra més llarga de la ciutat, hi podem prendre cervesa sense pasteuritzar, connectada directament del tirador al tanc d'una microcerveseria. I també hi podem menjar una amplíssima carta de tapes d'arreu del món, a càrrec de Jordi Vilà, on menjar alsacià i espanyol es donen la mà.

Llegir-ne més
Eixample

Tarannà

Recomanat

De vegades necessites desesperadament trobar un lloc que esdevingui el teu salvavides a qualsevol hora del dia. El Tarannà és un d’aquests miracles que apareixen, de sobte, a la teva existència. Decorat amb simplicitat i exquisidesa, aquest espai es deixa estimar per una combinació de fusta, totxana i rajola blanca, reforçada per un color verd Wimbledon que ja és marca de fàbrica. Molta calma, música suau, taules de fusta comunitàries, cadires vintage d’estil escandinau i un finestral diví que obren quan fa bo.

Llegir-ne més
Sant Antoni

Bar Mut

Recomanat

Uns dels llocs més animats de les nits barcelonines. Cuina a la vista i plats molt interessants que canvien diàriament. Cal reservar. Ambient de tasca, però fina i de molt bon gust.

Llegir-ne més
Dreta de l'Eixample

Bar Calders

Allà on era i funcionava el Bar Paloma, Ramon Lamarca i el seu fill Marc van parir, al març passat, el Bar Calders, a la cantonada del passatge amb el nom de l'escriptor català i el carrer Parlament. S'agraeix en aquesta zona un lloc tan barceloní; ha tingut una gran resposta i gairebé sempre està ple. Compta amb una de les terrasses més simpàtiques de l'Eixample.

Llegir-ne més
Sant Antoni

Boca Grande

Recomanat

Aquesta fabulosa ccoteleria s'ha convertit en un dels abeuradors imprescindibles de la nova Barcelona nocturna 'chic'. Els còctels no són barats, però val a dir que estan a l'alçada de l'espaterrant interiorisme.

Llegir-ne més
Dreta de l'Eixample

Els Sortidors del Parlament

Els Sortidors del Parlament és el nou paradís per als que gaudeixen d’un bon pica-pica. Entre bótes de vi i mobiliari distret, la gent s’asseu a beure copes d’una bona selecció de vins catalans, de la Catalunya del Nord i internacionals a bons preus.

Llegir-ne més
Eixample

Morro Fi

Recomanat

El blog dels del Morro Fi han passat a muntar el seu propi oasi. En menys d'un quadrilàter de rajola, el Marcel serveix el vermut que sempre hagués volgut trobar en un bar. Les canyes del Marcel amaguen un secret que només podreu veure si esteu molt atents a les mans d'aquest home que ja es coneix com el Rimbaud de la canya. Dos dits de justícia poètica, és el que trobo en cada got.

Llegir-ne més
Eixample

Federal Cafè

Un establiment a l'estil de les ciutats més cosmopolites i certament 'trendy'. Llum natural, decoració cuidada, bona música, servei molt atent i simpàtic i una carta especialitzada en esmorzars, capaç d'aixecar la nit més apassionada de la vostra vida: sucs i batuts, ous ferrats i salsitxes, fruita i entrepans.

Llegir-ne més
Sant Antoni

Nello's Bar

Recomanat

Instal·lada on va regnar el Bar Roselló molts anys, l'hamburgueseria Nello's Bar dóna un aire més cosmopolita a aquesta zona de l'Eixample i la seva decoració recorda alguns locals novaiorquesos. Variada oferta d'hamburgueses, que parteixen de productes seleccionats. Bons gintònics i les millors cerveses d'importació.

Llegir-ne més
Dreta de l'Eixample

Casa Mariol Wine Bar

Ara, entre begudes que donen ales i l’imperi de la cola, pocs recorden el suau, una mescla secreta de gasosa i cafè. Un cop la beguda es va deixar de comercialitzar, la gent de la comarca seguia demanant-ne als bars. Per la insistència dels parroquians i, potser també per nostàlgia, el propietari del bar va començar a elaborar-ne a casa amb les famoses gasoses de Benifallet, les Marfa. Durant un temps, el Quim va servir la seva versió casolana del Suau. Quan es va jubilar, la gent encara n’hi anava a buscar a casa.

Llegir-ne més
Dreta de l'Eixample

Comentaris

0 comments