Els concerts de la setmana

Les cites més destacades de la música en viu a Barcelona

Sala Apolo

Barcelona és parada obligada de bona part de les gires europees dels artistes internacionals, ja siguin d'estadis com de sales de concerts. Si això li afegim una activa escena local, fa que les opcions per sentir música en directe a la ciutat siguin nombroses i diverses. Aquesta és la nostra selecció per als pròxims dies.

Concerts recomanats

1

Grec 2015: Joan Manuel Serrat

Joan Manuel Serrat celebra els seus 50 anys sobre els escenaris amb 'Antología desordenada' (2014), un quàdrupe àlbum que recull les seves millors cançons i que també dóna títol a la seva nova gira, que passa durant cinc dies consecutius pel Teatre Grec.

Llegir-ne més
Teatre Grec Fins al Dimecres 8 juliol 2015
2

Grec 2015: Jove Big Band

Formada l’any 2012 a Blanes, la Jove Big Band ha estat una de les noves incorporacions a l’escena musical que exposa de forma ben clara la regeneració jazzística en que es troba immers el país. Una formació de base associativa amb declarades connotacions socials, artístiques i educatives i amb el llenguatge del jazz com a expressió màxima. Nens petits i grans sentint com a pròpia la tradició d’una cultura musical que va arribar a Catalunya a principis del segle XX i que ells expressen a través d’un espectacle narratiu i musical que precisament exposa la història d’aquest gènere des dels seus inicis fins els nostres dies.

Llegir-ne més
Jamboree Diumenge 5 juliol 2015
Tots els concerts

Comentaris

3 comments
Pere C
Pere C

Eh!!. Que el Cece Ciannotti actua amb el seu grup  el dijous 5 de març a les 9 de la nit al Tradicionarius. Val la pena!!.