Sharon Jones & The Dap-Kings

©Kyle Dean Reinford
Sharon Jones

Durant una dècada Sharon Jones & The Dap-Kings han estat viatjant per tot el món, sorprenent tothom amb els seus crus enregistraments i el seu explosiu directe, que aquí vam poder gaudir el 2010 en una Sala Apolo rendida als seus peus on no s'hi cabia. La veterana 'soulwoman' no ha seguit les modes passatgeres i ha decidit anar directa al cor de la gent, transcendint les tendències i lliurar un Rhythm & Soul visceral al seu cada vegada major nombre de fans.

La primavera passada, el prestigiós segell Daptone anunciava el llançament a l'agost del nou disc de Sharon Jones & The Dap-Kings 'Give the people what they want', just quan a Jones li van diagnosticar càncer. El llançament i les gires de suport es van paralitzar immediatament i tots els esforços van ser per al seu tractament i recuperació. És una gran alegria anunciar que després d'una operació reeixida, el tractament en curs, i el suport continuat i l'amor dels amics, familiars i fans, la reina del soul ha tornat. Llarga vida a la reina.

Average User Rating

1 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:0
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:1
LiveReviews|1
3 people listening
Joan V

És una pena que un concert així es faci al Palau de la Música. Qui conegui Sharon Jones & The Dap-Kings i hagi estat en concerts seus anteriorment sabrà que a part de la qualitat musical, la gràcia rau en en la interacció de la cantant i la banda amb el públic, que acostuma a donar-ho tot ballant amb el seu groove.

Trobo que el preu d'una entrada en una localitat mínimament propera a l'escenari és exagerat, malgrat que estaria disposat a pagar-ho si no hagués d'estar plantat com un estaquirot en una butaca. 

Per mi realment és una llàstima perdre'm aquest esdeveniment ja que els estava esperant amb il·lusió.

Espero que a la propera l'organitzador tingui més vista...