Les obres de teatre que no et pots perdre

La cartellera barcelonina és extensa. Et seleccionem els imprescindibles de la temporada

Teatre Condal

El curiós incident del gos a mitjanit

Recomanat

Julio Manrique aconsegueix amb aquesta funció probablement el seu millor espectacle. I és gràcies sobretot a la sensacional interpretació de Pol López, capaç de fer-nos creure des del primer moment que té quinze anys, tres mesos i tres dies, arrossegant-nos darrere el seu Christopher i establint una tremenda empatia amb els espectadors, quan paradoxalment aquell és incapaç d’establir-la.

Llegir-ne més
Teatre Lliure: Gràcia Diumenge 24 maig 2015

Confidències a Al·là

Recomanat

Ser pobre és dolent. Ser pobre i dona és pitjor. Ser pobre i dona en el món islàmic és el màxim de la desgràcia. 'Confidències a Al·là' és una novel·la de l’escriptora franco-marroquina Saphia Azzeddine que relata la història d’una pastora d’ovelles que vol canviar de vida encara que sigui en contra de les rígides interpretacions alcoràniques.

Llegir-ne més
Sala Atrium Fins al Diumenge 7 juny 2015

Locus Amoenus

Recomanat

Si la Sala Beckett decidís consolidar una companyia resident, hauria de comptar amb Atresbandes i els seus caps pensants: Albert Pérez Hidalgo, Miquel Segòvia i Mònica Almirall. Si van sorprendre fa dos anys amb 'Solfatara', ara reincideixen amb una altra proposta sense fàcils etiquetes.

Llegir-ne més
Sala Beckett Diumenge 24 maig 2015

La Gran Ilusión

La revolució de la màgia és aquí i el seu artífex és Antonio Díaz. El seu número de teletransportació a Nova York en directe, des del plató de Buenafuente va deixar l’audiència atònita i el programa que fa a Discovery Max està fent la volta al món. El punt d’inflexió el marca La gran ilusión, el seu últim espectacle. Inspirada en El Show de Truman, la història comença quan el Mago Pop descobreix que tota la seva vida ha estat una ficció que han retransmès per televisió i decideix  demostrar al món tot el que és capaç de fer. La gran ilusión és la seva prova de foc.

Llegir-ne més
Coliseum Fins al Diumenge 21 juny 2015

L'Hort de les Oliveres

Recomanat

El tàndem Xavier Albertí-Narcís Comadira funciona. Des d’aquell meravellós 'Pinsans i caderneres' a aquest muntatge bizarre que ara han estrenat al TNC on el poeta fa servir 'L’hort dels cirerers' de Txékhov, els Evangelis i el 'Hamlet' de Shakespeare per fer un retrat de la Catalunya d’avui. Una sagrada família,el patriarca de la qual ha mort i és en mans de l’hereu, en Guillem (Rubèn de Eguia), que decideix sacrificar la seva vida per salvar les oliveres en contra de l’opinió de tothom. 

Llegir-ne més
Teatre Nacional de Catalunya Dimecres 27 maig 2015 - Diumenge 28 juny 2015

Mar i Cel

Recomanat

'Mar i Cel' va significar la irrupció del teatre català en el musical de gran format i va ser el primer de diversos espectacles on Dagoll Dagom reivindicava en solitari un musical autòcton de creació. 'Mar i Cel' va ser un èxit espaterrant i el tema principal, sanament enganxós, va quedar gravat a la memòria de milers d’espectadors. 'Mar i Cel' va tornar fa deu anys i va conquerir de nou l’interès del públic. I ara ho fa per tercera vegada en una producció que incorpora amb eficàcia els avenços tecnològics de so i imatge.

Llegir-ne més
Teatre Victòria Fins al Diumenge 31 maig 2015

Comentaris

0 comments