Hamburguesa birraire

Restaurants
Bacoa y Epidor

Una nova hamburguesa gurmet s’incorpora a l’oferta de Bacoa. A partir d’avui podreu tastar, a qualsevol dels seus establiments, la nova burger especial amb el toc únic de cervesa brasejada amb malta de caramel que li dóna la Moritz Epidor. La recepta, ideada per cerveses Moritz i Bacoa, és un petit homenatge a la cultura gastronòmica de taverna basca. 

Aquesta súper hamburguesa està feta amb de carn de vedella –podeu escollir entre vaca gallega o vedella ecològica dels Pirineus– i va acompanyada amb piparras, formatge idiazabal i un chutney casolà de pebrots del piquillo, bacó i cervesa Moritz Epidor. 

Els que us mengeu aquesta delícia culinària podreu participar en un concurs amb un premi molt bonic. La dinàmica és molt senzilla. Primer de tot heu de fer-vos una foto amb l’hamburguesa especial i pujar-la a les vostres xarxes socials etiquetant @BacoaBurger,
@MoritzBarcelona i posant-hi el hashtag #BacoaEpidor. Si sou el guanyador de Barcelona, un emblemàtic 600 de Moritz us passarà a buscar per Bacoa amb el pícnic preparat i us durà on vosaltres vulgueu de Barcelona per gaudir d’un dinar a l’aire lliure! L’afortunat de Madrid rebrà un premi a base de cervesa. Participeu!

El grup Bacoa té cinc establiments a Barcelona: Kiosko (Marquès de l’Argentera, 1), Little Bacoa (Colomines, 2), Bacoa Universitat (Rda. de la Universitat, 3), Bacoa Ferran (Ferran, 10) i Bacoa Barceloneta (Judici, 15). I el Bacoa Puerta del Sol (Carrera de San Jerónimo, 3) a Madrid. 

LiveReviews|0
1 person listening