Dos dies de moda al Palo Alto Market

Things to do, Markets and fairs
Palo Alto Market
Palo Alto Market

El Fashion Weekend dona la benvinguda a la primavera amb una edició en què la moda i el disseny són els protagonistes

Amb l'arribada del bon temps també venen les ulleres de sol, les caçadores texanes, els vestits estampats i les camises hawaianes. I és que, si una cosa ens agrada del bon temps, és que amb l’ascens de les temperatures també puja la varietat de colors i dissenyadors al carrer. A Palo Market ho saben bé i, per això, enceten l’abril amb una edició especial que acull les últimes tendències en moda i disseny.

En aquesta edició, a més, Palo Alto Market vol donar suport als dissenyadors i marques més innovadors que desplegaran tots els seus teixits, colors, complements i peces de vestir d’aquesta nova temporada perquè tothom pugui veure-les.

Palo Alto Market ha batejat aquesta peculiar edició d’abril com aFashionWeekend.Caleu-vosels barrets, poseu-vos les bermudes i pengeu-vos la vostra millor biker a l’esquena perquè arriba una de les edicions més potents del Palo Alto Market.

Hi trobareu peces de roba minimalistes i conceptuals d’AMT studios, sempre de producció local, sostenible i responsable. També fulards i mocadors de Mermi, elaborats a mà a França, amb materials de primeríssima qualitat i estampats exclusius. Remeneu entre vestits de disseny vintage d’època victoriana, amb un toc de personalitat i creativitat de la mà de Callecia J Brown.

I també n’hi ha per a ells, i és que si una cosa tenen clara a Palo Alto Market és que la moda no entén de sexes. Corvus ho sap i ha adaptat les peces de roba clàssiques i masculines cuidant- ne fins a l’últim detall i, com no podia ser d’una altra manera, amb pinzellades d’actualitat. I, si sou més atrevits, llenceu-vos als dissenys de Composite: els seus patrons cuidats i els seus estampats creatius us deixaran sense paraules.

I si la moda ja és en si mateixa un atractiu per assistir a aquesta edició de Palo Alto Market, com sempre, podreu adobar-ho amb menjar ecològic, rebosteria mexicana, peix belga i pinxos bascs, entre molts altres plats.

Finalment, no podeu marxar del Fashion Weekend sense haver-vos deixat meravellar per l'exposició de fotografies emblemàtiques dels documentals del Moritz Feed Dog. Autèntiques delícies visuals!