Dos dies de moda al Palo Alto Market

Things to do, Markets and fairs
Dos dies de moda al Palo Alto Market
Palo Alto Market

El Fashion Weekend dona la benvinguda a la primavera amb una edició en què la moda i el disseny són els protagonistes

Amb l'arribada del bon temps també venen les ulleres de sol, les caçadores texanes, els vestits estampats i les camises hawaianes. I és que, si una cosa ens agrada del bon temps, és que amb l’ascens de les temperatures també puja la varietat de colors i dissenyadors al carrer. A Palo Market ho saben bé i, per això, enceten l’abril amb una edició especial que acull les últimes tendències en moda i disseny.

En aquesta edició, a més, Palo Alto Market vol donar suport als dissenyadors i marques més innovadors que desplegaran tots els seus teixits, colors, complements i peces de vestir d’aquesta nova temporada perquè tothom pugui veure-les.

Palo Alto Market ha batejat aquesta peculiar edició d’abril com aFashionWeekend.Caleu-vosels barrets, poseu-vos les bermudes i pengeu-vos la vostra millor biker a l’esquena perquè arriba una de les edicions més potents del Palo Alto Market.

Hi trobareu peces de roba minimalistes i conceptuals d’AMT studios, sempre de producció local, sostenible i responsable. També fulards i mocadors de Mermi, elaborats a mà a França, amb materials de primeríssima qualitat i estampats exclusius. Remeneu entre vestits de disseny vintage d’època victoriana, amb un toc de personalitat i creativitat de la mà de Callecia J Brown.

I també n’hi ha per a ells, i és que si una cosa tenen clara a Palo Alto Market és que la moda no entén de sexes. Corvus ho sap i ha adaptat les peces de roba clàssiques i masculines cuidant- ne fins a l’últim detall i, com no podia ser d’una altra manera, amb pinzellades d’actualitat. I, si sou més atrevits, llenceu-vos als dissenys de Composite: els seus patrons cuidats i els seus estampats creatius us deixaran sense paraules.

I si la moda ja és en si mateixa un atractiu per assistir a aquesta edició de Palo Alto Market, com sempre, podreu adobar-ho amb menjar ecològic, rebosteria mexicana, peix belga i pinxos bascs, entre molts altres plats.

Finalment, no podeu marxar del Fashion Weekend sense haver-vos deixat meravellar per l'exposició de fotografies emblemàtiques dels documentals del Moritz Feed Dog. Autèntiques delícies visuals!