Signatura d'autògrafs i fotos amb Gene Simmons de KISS

Things to do
Signatura d'autògrafs i fotos amb Gene Simmons de KISS

Si els fans de Kiss, si ens permeteu parlar en plata, ja la tenien molt dura amb l'anunci del concert del 21 de juny al Palau Sant Jordi, això els portarà a l'orgasme total: Gene Simmons, baixista i vocalista (juntament amb Paul Stanley) de la mítica banda, signarà autògrafs per als seus fans i s'hi farà fotos el dilluns dia 15 de desembre a Barcelona.

A parts iguals personatge de còmic (God of Thunder per als qui l'adoren), músic creador d'himnes i astut home de negocis i geni del merchandising, Simmons presidirà un 'meet and greet' al Reial Cercle Artístic, on rebrà la Medalla d'Or d'aquesta emblemàtica entitat cultural. Allà també sortejaran entre els fans dues guitarres elèctriques signades pel roquer.

De 18 a 19.30 h. atendrà als fans al Cercle Artístic, i a les 20 h rebrà la condecoració a la mateixa seu de l'entitat. I el negoci pel fan és rodò: perquè amb un tiquet de cinc euros (que es pot adquirir al Facebook del Reial Centre Artístic) tindrà dret a sorteig de guitarra, autògraf i/o foto amb el divo de Detroit. Tots els beneficis que s'obtinguin de la venda de tiquets aniran íntegrament a UNICEF. I la punteta: qui vingui disfressat de Kiss, tindrà dret a tres tiquets del sorteig al preu d'un.

Posted:

LiveReviews|0
1 person listening