Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Una rubia muy legal
Foto: 'Legally blonde', 2001

'Una rossa molt legal' tindrà un 'spin-off' que s'estrenarà el 2025

La protagonista original, Reese Witherspoon, ha confirmat la notícia a través d'un vídeo al seu compte de TikTok

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

"No havia estat tan emocionada des que Gucci va començar a cotitzar a la borsa" i "si seré sòcia d'un bufet d'advocats quan tingui 30 anys necessitaré un nòvio que no sigui tan estúpid" són dues de les frases més conegudes de la protagonista d'una de les pel·lícules més emblemàtiques dels 2000. Sí, estem parlant d''Una rossa molt legal' (Legally blonde), el film de 2001 dirigit per Robert Luketic que explica la història de l'Elle Woods, una noia rossa que té les idees clares i farà el que calgui per convertir-se en una advocada d'èxit sense renunciar a la seva personalitat.

Ara, Reese Witherspoon, l'actriu protagonista, ha penjat un vídeo al seu compte de TikTok que ha embogit als fans de la pel·lícula dels 2000: 'Una rossa molt legal' tindrà un 'spin-off'. En el vídeo hi apareix l'actriu amb el seu característic vestuari rosa d'Elle Woods mentre es passeja pel set del rodatge i acaba damunt d'un escenari on confessa que l''spin-off' s'estrenarà a Amazon Prime Video el 2025, tot i que encara no hi ha data. "Abans de convertir-se en la gèminis vegetariana més famosa en graduar-se de la carrera de Dret a Harvard, va ser una estudiant d'institut normal als anys 90. L'any que ve la podreu conèixer a Prime Video. Estic molt emocionada!", ha escrit l'actriu al peu del vídeo.

@reesewitherspoon Before she became the most famous Gemini vegetarian to graduate from Harvard Law, she was just a regular ‘90s high school girl. And all of you are going to get to know her, next year on @Prime Video ♬ Perfect Day - Hoku


Els comentaris al vídeo no han trigat a multiplicar-se: "Elle Woods sempre seràs icònica", "gràcies a tu vaig decidir estudiar dret" i "vaig enamorar-me de la pel·lícula i ara soc advocada per ella", diuen alguns. Més de vint anys després, el film encara és una inspiració per a milers de dones arreu del món, que veuen a Elle Woods com un model a seguir: una dona independent amb els objectius clars que ha de fer front a prejudicis per la seva aparença i personalitat, i que es nega a canviar per aconseguir ser advocada. Durant tot el llargmetratge, la protagonista s'ha d'esforçar per demostrar la seva validesa pel fet de vestir de color rosa, ser una amant de la moda i tenir els cabells rossos. De fet, en una de les escenes més conegudes, l'Elle se n'adona que un professor l'ha escollit com a exemple d'un cas a classe només pel seu cos. Com a resposta, ella s'esforça per guanyar el cas i deixa el tribunal, que també l'havia menyspreat, bocabadat.

Tot i que encara no se sap gaire com serà aquesta segona part, pel comentari de l'actriu podem imaginar que faran un repàs pel passat d'Elle Woods i, tot i la mirada posada en el passat, també es mostrarà la seva vida després de la universitat. Els seus fans ja han publicat algunes de les seves especulacions i una de les més repetides és l'esperança que Ava Phillippe, la filla de l'actriu, interpreti el paper de la protagonista durant els seus anys d'institut.

Els 'spin-off' estan de moda

El d''Una rossa molt legal' no és l'únic 'spin-off' que s'ha fet en els últims anys: la nostàlgia s'ha apoderat dels fans de les pel·lícules i sèries de la dècada del 2010. Fa uns mesos es va estrenar la versió moderna de 'Chicas malas', una de les comèdies més emblemàtiques dels 2000 dirigida per Mark WatersCandy Heron (Lindsay Lohan) és una noia que arriba als Estats Units des de Sud-àfrica i intenta adaptar-se a l'institut, un procés gens fàcil per la presència de Regina George (Rachel McAdams), la noia més popular del centre, i el seu grup d'amigues. Vint anys després, els cinemes han tornat a incloure en la cartellera el títol de la pel·lícula, aquest cop protagonitzada per Angourie Rice en el paper de Candy i Reneé Rapp com a Regina.

La notícia del 'reboot' de la sèrie de Disney Channel 'Los magos de Waverly Place' també va revolucionar les xarxes socials. Selena Gomez, qui protagonitzava la sèrie amb el personatge d'Alex Russo, va anunciar-ho a través del seu compte d'Instagram en una foto al costat de David Henrie, qui feia el paper de Justin Russo. En aquest cas, l'actriu va anunciar que només apareixeria en el primer capítol i que s'encarregaria de la producció de la resta de la sèrie. Tot i que encara no hi ha data oficial d'estrena, sí que sabem que estarà disponible a la plataforma Disney+.

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera de maig als cinemes de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat