Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mount Cook Nova Zelanda
ShutterstockMount Cook Nova Zelanda

Aquests són els 20 països més bonics del món segons una votació (i Espanya no hi apareix)

El rànquing ha estat elaborat a partir de la votació dels lectors d’una empresa de planificació de viatges

Liv Kelly
Enora Le Roux
Escrit per
Liv Kelly
Traduït per
Enora Le Roux
Publicitat

Des de pobles i valls fins a castells i penya-segats, el planeta està ple de llocs meravellosos, però quin país pot afirmar que és el més bonic del planeta? Rough Guides, l'empresa de planificació de viatges en línia, va demanar als seus lectors que votessin on creien que eren els països més bells del món i, a partir de les respostes, va crear un rànquing amb els resultats.

La primera posició se la va apoderar Nova Zelanda. La nació insular és reclamada com la més bonica, especialment, pel "contrast de paisatge i bellesa que es troba a la gent i la cultura", segons els lectors de Rough Guide. El país està format per unes 600 illes i compta amb una gran varietat pel que fa a paisatges: des de platges destacades com la badia de Maitai a Northland fins a cims majestuosos com el mont Taranaki. A més, també té grans ciutats, com Auckland, Wellington i Christchurch, que es troben en un entorn força gloriós.

En segon lloc, va quedar Itàlia, que té des de serralades pintoresques i illes paradisíaques fins a platges precioses i ciutats absolutament glorioses. 

Itàlia
Foto: Shutterstock

En tercer lloc, se situa el Canadà, pels seus entorns naturals i per la immensitat d’espais oberts, així com pels seus paisatges de muntanya; i en el quart, Suïssa, d’on els lectors n'elogien els llacs i les muntanyes. 

Els 20 països més bells del món, segons Rough Guides

  1. Nova Zelanda
  2. Itàlia
  3. Canadà
  4. Suïssa
  5. França
  6. Regne Unit
  7. Noruega
  8. Austràlia
  9. Grècia
  10. Sud-Àfrica
  11. EUA
  12. Xile
  13. Islàndia
  14. Argentina
  15. Croàcia
  16. Índia
  17. Indonèsia
  18. Portugal
  19. Eslovènia
  20. Japó

Podeu llegir per què cada país va ser seleccionat pels lectors de Rough Guides al seu lloc web aquí.

NO T'HO PERDIS: Aquestes són les 10 ciutats més tranquil·les del món

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat