Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Billie Eilish
Foto: Instagram / @billieeilish

Billie Eilish anuncia dos concerts a Barcelona (dates, recinte, venda d'entrades i preu)

La capital catalana és l'única ciutat de l'Estat que apareix a les dates de la gira Hit Me Hard and Soft: The Tour

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Sis anys després de la seva primera (i única) visita a Barcelona, Billie Eilish tornarà a trepitjar la ciutat amb la seva nova gira Hit Me Hard and Soft: The Tour. La cantant oferirà dos concerts al Palau Sant Jordi el 14 i 15 de juny de 2025 i les entrades es posaran a la venda a partir del 3 de maig a la pàgina web de Live Nation a les 11 h i a partir de 66 euros més despeses de distribució. L'artista ha publicat la notícia a les seves xarxes socials amb el cartell oficial de la gira que, de moment, té 81 dates i donarà el tret de sortida al Quebec el 29 de setembre de 2024 i s'acomiadarà a Dublín el 27 de juliol de 2025. La gira arriba just abans del llançament del seu nou àlbum 'Hit me hard and soft', que surt el 17 de maig.

Encara no s'ha desvelat cap detall sobre quina serà la proposta de la cantant ni el 'setlist' provisional, però els seus fans no han trigat a reaccionar a la notícia."Vendré la meva ànima per aconseguir entrades" i "jo ja estic de camí" són alguns dels comentaris que alguns usuaris han deixat sota la publicació de Billie Eilish al seu Instagram. Entre totes les reaccions dels fans emocionats, n'hi ha altres que no ho estan tant. "On està Madrid" i "crec que t'has oblidat Madrid" són alguns dels més repetits per part dels fans de la capital de l'Estat, una ciutat per la qual no passarà l'artista en aquesta ocasió. Així doncs, Barcelona serà l'única ciutat de l'Estat on actuarà l'estatunidenca.

Billie Eilish va trepitjar per primer cop Barcelona el setembre de 2019 amb un concert al Palau Sant Jordi amb tan sols 17 anys. En aquell moment, l'estatunidenca venia de guanyar un Brit Award a Millor Artista Revelació i va arribar a Barcelona per actuar davant de 17.000 persones amb la seva primera gira 'Where's my mind', acompanyada del seu germà gran Finneas, amb qui encara produeix i toca tots els seus temes.

Billie Eilish: 22 anys, 2 Oscars i 9 Grammy

Amb tan sols 14 anys, Billie Eilish va publicar la seva primera cançó sota el títol 'Ocean eyes', un tema que va aconseguir dos milions de reproduccions a Spotify en un any quan encara no havia signat amb cap discogràfica. Gairebé deu anys després de la seva estrena, l'artista la va tornar a cantar en directe fa unes setmanes a l'escenari de Coachella al costat de Lana del Rey.

Durant tots els seus anys de carrera, Billie Eilish i Finneas han guanyat diversos premis, entre ells dos Oscars per les cançons 'What was I made for' i 'No time to die' i nou premis Grammy entre els quals destaquen el Millor àlbum de l'any 2020 i la Millor cançó de l'any, aquest 2024.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat