Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Renfe tren avlo
Foto: Renfe

Renfe posa a la venda més de 17.000 bitllets a 7 euros per viatjar a algunes ciutats de l'Estat

La campanya 'Superpreus' vol celebrar la incorporació de nous trens d'alta velocitat amb fins a 581 places cadascun

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ja ha començat el compte enrere per a les vacances d'estiu i segur que molts de vosaltres ja teniu preparades les maletes per marxar i gaudir d'uns dies de desconnexió. Per escalfar motors, mentre espereu que arribi el dia, podeu fer una escapada per descobrir algunes de les ciutats de l'Estat per menys de 10 euros. Per celebrar l'ampliació de la seva flota de trens d'Avlo, Renfe ha posat a la venda 17.725 bitllets a 7 euros per viatjar a diverses ciutats del país des del 21 de maig fins al 21 de juliol.

Els bitllets ja estan disponibles a la pàgina web de Renfe i, tot i que cap de les connexions incloses dins la campanya 'Superpreus' surt de Barcelona, una d'elles passa per la ciutat. El trajecte Madrid-Saragossa-Barcelona és l'únic on la capital catalana està inclosa, així que, si heu de tornar des de Madrid, aprofiteu per fer-ho per menys de 10 euros! Les altres connexions incloses són: Madrid-Valencia, Madrid-Múrcia, Alacant-Madrid, Múrcia-Valladolid i Valladolid-Alacant.

La campanya s'emmarca dins la celebració de la incorporació de nous trens a la flota del servei d'alta velocitat de Renfe. A partir del 21 de maig, la companyia posarà en circulació diversos trens S-106, un model amb una capacitat d'entre 507 i 581 passatgers repartits en 12 cotxes. Els nous combois afegiran 14.410 places al servei, el que significa que les 49.530 places setmanals actuals augmentaran fins a les 63.940 a les diferents connexions entre Catalunya, Madrid, Aragó, Comunitat Valenciana i Múrcia.

Si ens fixem només en el cas de Catalunya, la incorporació dels nous S-106 suposarà un augment important de places al trajecte Barcelona-Madrid; de les 24.400 actuals a 28.450 places, que suposa un increment del 17% cada setmana. A més, a partir del 21 de maig també s'establirà una nova parada per sentit a Lleida i al Camp de Tarragona.

La flota més moderna d'Europa

Malgrat que els trens començaran a circular el 21 de maig, ja n'hi ha 10 en funcionament que, no només tenen més capacitat, sinó que ofereixen millors prestacions i confort. Amb la incorporació total dels combois, la flota d'alta velocitat de Renfe es converteix en la més moderna d'Europa. La darrera incorporació que va fer la companyia van ser els trens S-112 AVE i els S-114 per al servei de Mitjana Distància d'Alta Velocitat (Avant), l'any 2011.

NO T'HO PERDIS: 51 llocs de Catalunya que has de conèixer

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Primavera

    Últimes notícies

      Publicitat