Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
pizza Sartoria Panatieri
Foto: Sartoria Panatieri

La tercera millor pizzeria del món s'instal·la en un hotel de luxe de Barcelona amb una carta nova

L'establiment oferirà fins a vuit pizzes exclusives fetes amb productes locals que estaran disponibles fins a final d'any

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si fa un dia vam anunciar que un dels millors pastissers del món, Miquel Guarro, s'encarregaria dels berenars de l'Hotel Mandarín Oriental durant un mes, ara anunciem que l'hotel també acollirà les noves propostes de la tercera millor pizzeria del món. A més de la 'pop-up' de Guarro, el Mandarín Oriental afegirà les pizzes de la pizzeria Sartoria Panatieri de Barcelona a la seva proposta gastronòmica fins a finals d'any.

L'establiment s'instal·larà a Blanc, un dels dos restaurants de l'hotel, amb La Taula de Sartoria Panatieri, el nom de la seva proposta efímera, on els embotits artesans fets amb carn de porc ecològic gascó i els productes locals seran els protagonistes. La carta inclourà vuit pizzes artesanes ideades per a l'ocasió, i dissenyades per Rafa Panatieri i Jorge Sastre, que asseguren que és "un orgull" formar part de la proposta de l'hotel, ja que comparteixen la mateixa filosofia d'exalçar l'excel·lència del producte. 

pizza Sartoria Panatieri
Foto: Sartoria Panatieri

Algunes de les pizzes que formaran part de la nova proposta seran la pizza amb stracciatella de burrata, carpaccio de gamba vermella, amb emulsió dels seus caps i caviar i la de mozzarella, textures de patata, salsa brava i pebre vermell. Per poder treure profit dels millors productes de temporada, les opcions variaran segons l'estació: la de primavera és la d'espàrrec blanc amb crema, mozzarella, ametlla i oxalis, una opció que canviarà quan comenci la tardor. Els preus de les pizzes anirà dels 20 a 52 euros (la de gambes i caviar, esclar). 

pizza Sartoria Panatieri
Foto: Sartoria Panatieri

Amb la nova incorporació, el restaurant Blanc acollirà dues 'pop-ups' de luxe alhora: l'opció per dinar i sopar a càrrec de Sartoria Panatieri i una altra més dolça per berenar signada pel reconegut pastisser, Miquel Guarro.

Una pizzeria de renom

Si sou fanàtics de la pizza i no voleu fer un viatge a Itàlia només per tastar-ne algunes de les millors, no us podeu perdre aquest local de Barcelona. La pizzeria Sartoria Panatieri, al número 51 del carrer de l'Encarnació, al barri de Gràcia, ofereixen pizzes gurmet fetes amb els seus propis embotits. La qualitat i l'originalitat de la seva proposta va fer que l'establiment guanyés el guardó a la millor pizzeria d'Europa 2023, que no inclou les d'Itàlia, i a la tercera millor del món també el 2023.

NO T'HO PERDIS: Les millors pizzeries de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat