Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló)
ShutterstockColònia Güell (Santa Coloma de Cervelló)

Aquest conjunt modernista celebra una jornada festiva popular gratis amb concerts i més de 50 activitats

L’actriu Lloll Bertram serà la pregonera de la festa i la Companyia Elèctrica Dharm la clourà amb un concert

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

A menys de mitja hora en cotxe de Barcelona, a Santa Coloma de Cervelló, s’ubica la colònia industrial considerada com un dels conjunts modernistes més destacats: la Colònia Güell, que des del 2002 es pot visitar per un preu de deu euros. El pròxim 2 de juny, però, el recinte obrirà les portes a tothom per celebrar L’Aplec dels Ateneus

Es tracta d’una jornada festiva, impulsada des de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC), que s’organitza per donar a conèixer què fan els ateneus i visibilitzar la seva realitat. En aquest sentit, les diverses associacions culturals del territori català han organitzat més de 50 activitats gratuïtes obertes a tothom que hi vulgui participar (és a dir, no cal formar part de cap ateneu per gaudir-les). 

La festa començarà a les 8.30 h amb Les Matinades i continuarà amb el pregó a càrrec de l’actriu Lloll Bertran a les 10.30 h. Des de llavors, i fins a les 19 h, quan es farà el concert de cloenda per part de la Companyia Elèctrica Dharm, activitats esportives, de cultura popular, de dansa, de circ i de música, entre d’altres, es duran a terme en tot el recinte modernista.  

Ball de gitanes L'Aplec
L'Aplec / Sabina Torras MasBall de gitanes L'Aplec

La festa oferirà diverses opcions gastronòmiques, com un dinar popular i l’esmorzar de sardinada (de les que podreu adquirir el tiquet el mateix dia), així com una barra solidària i una secció amb ‘foodtrucks’, amb opcions adaptades a totes les dietes.

Podeu consultar tota la programació de L’Aplec a través del seu web.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al maig

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat