Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time to Eat Fest
Time to Eat Fest

8 motius per anar al Time Out Fest 2024

Xefs de traca i mocador, producte català, DJs, bon ambient, sortejos... L'esdeveniment gastro de l'any!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ja falta molt poc perquè puguem celebrar del Time Out Fest: el cap de setmana del 25 i 26 maig l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm acollirà la quarta edició del nostre festival gastronòmic i tenim tantes ganes que el comparteixis amb nosaltres que et fem una llista de motius pels quals ni t'ha de passar pel cap no acompanyar-nos. Allà van!

1. Menjaràs 16 plats únics

I quan diem únics, és que són únics. Delícies com el 'mollete' de galta ibèrica amb formatge de l'Alt Urgell i la Cerdanya i poma de Girona, o el yakitori de capó i pollastre del Prat només es podran tastar durant les 48 hores que duri el festival. Sí, així és: fora del festival, ningú podrà tastar el que tingueu al plat. N'hi ha per a tots els gustos i les sensibilitats: cuina asiàtica, peruana, vegana, sense gluten, catalana, pastisseria d'alta volada... Mengis com mengis, et farem feliç... Siguis com siguis, sortiràs amb la panxa (molt) contenta.

2. Coneixeràs xefs brutals

Per a aquesta tercera edició hem reunit el bo i millor de la restauració barcelonina a l'Antiga Fàbrica Damm. 19 xefs de 16 restaurants de renom cuinaran per a tu. I és tot un Dream Team dels fogons: Èlia Caral i Giulia Campazzi de Dr Zhang, Meilan Kao de Kao Street, Antonio Sáez de Xuba Tacos, Carles Abellan de Tapas 24, Robert Gelonch de Rías/Kru, Marc Casas de Rooster & Bubbles, Marien López i Aníbal Podlubny de Dillos, Marta Roselló i Daniel Benitorafe de Noru, Héctor Ribeiro de Kintsugi, Matteo Bertozzi de My Fucking Restaurant, Sara Valls de Xeixa, Joan Miró de Les Truites, Maru Botana, Massimo Pignata de Delacrem i Fernando Bosch de Cuvo.

Marta Roselló i Daniel Benitorafe, Noru
Foto: Arnau AbbeyMarta Roselló i Daniel Benitorafe, Noru

3. Tastaràs producte català

Tots els plats tenen, com a mínim, un dels 21 productes DOP i IGP que tenim a Catalunya. Ja siguin receptes de la cuina tradicional catalana com plats de tot el món, tots incorporen ingredients que provenen de productors del territori. A continuació, alguns exemples per fer-te salivar: una Torrada d'IGP Pa de Pagès Català amb hummus d'edamame i amanida de cirerols i espàrrecs verds amb DOP Oli de Siurana; un tàrtar de gamba blanca Arrom amb 'noisette' de DOP Mantega de l'Alt Urgell i la Cerdanya en torrada amb 'topping' de DOP Avellana de Reus; un taco d'IGP Gall del Penedès 'pibil' i ceba envinagrada amb IGP Clementines de les Terres de l'Ebre i un brownie farcit amb nous i xocolata negra, crema d'avellanes i xocolata, 'topping' de maduixes i cireres ecològiques del Parc Agrari del Baix Llobregat i pols de festuc amb oli DOP de Siurana i DOP Oli Terra Alta, entre moltes altres delícies.

4. Els preus són econòmics

D'acord, molt bé tot, però això em costarà un ull de la cara, estaràs pensant... Doncs no! Els preus són molt continguts, si tenim en compte la qualitat-preu de tenir xefs estrelles cuinant el millor producte de proximitat. Els plats valen 6 euros i les postres, 5. Amb la beguda tampoc no heu de patir: pagareu 3 euros pels refrescos, igual que per la birra; per la copa de vi 4 euros i per un còctel us demanaran 6 euros. L'entrada al recinte també és molt econòmica: costa 5 euros (i inclou tot el que apareix als punts 6 i 7).

5. Ballaràs amb DJ amb molt bon gust

Hi haurà bon gust als plats de menjar i també als de música, perquè durant els dos dies passaran per la taula dels DJ alguns dels noms que més ens fan moure els malucs als clubs i festivals barcelonins. Javiera Mena, VēMō DJs (Arnau Vallvé i Martí Maymó dels Manel), Bonnie & Clyde i HAL9000 són els artistes que ens visiten per fer que tant la jornada de dissabte com la de diumenge sigui una autèntica festa.

Javiera Mena
Foto: Nits del FòrumJaviera Mena

6. Tallers i tastos de les darreres tendències gastro (GRATIS!)

En aquesta quarta edició expandim la nostra Academy amb tallers i tasts tot el cap de setmana. Al llarg del cap de setmana aprendre a fer sushi vegà, ioga amb kombutxa, cocteleria, decoració de cupcakes i kodekama.

7. Gaudiràs de cuina non-stop

Des del moment que obrim portes fins que les tanquem podràs demanar-te els plats que vulguis en l'ordre que vulguis. La cuina és ininterrompuda des de les 11 del matí fins a les 23 h. Que et ve de gust uns fideus Dan Dan de porc amb IGP Poma de Girona a les 12.30 i un gelat de DOP Pera de Lleida a les 20 h... Cap problema! Només ho has de demanar.

Delacrem, Massimo Pignata
Foto: Arnau AbbeyDelacrem, Massimo Pignata

8. És un festival sostenible i 'cashless'

Hem treballat molt perquè el Time Out Fest sigui respectuós amb el medi ambient al màxim. Tota la vaixella i coberteria és compostable, així com els gots, reutilitzables. I a tot el recinte hi haurà contenidors de reciclatge perquè cada residu vagi al lloc que li correspon. En la nostra ànsia d'aconseguir la màxima sostenibilitat, hem prescindit de les fitxes de tokens: tots els pagaments seran 'cashless': podràs carregar saldo mitjançant un tiquet digital amb codi QR i dos estands de suport digital. 

Últimes notícies

    Publicitat