Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Auditori

  • Música
  • Eixample
  • Crítica de Time Out
  1. Auditori1.jpg
    L'Auditori
  2. Auditori2.jpg
    L'Auditori
Publicitat

Time Out diu

Edifici de 42.000 metres quadrats dissenyat per Rafael Moneo que es va inaugurar el 1999. Combina la modernitat externa amb una sala simfònica, la Sala 1 Pau Casals, amb capacitat per a 2.200 espectadors. Compta també amb la Sala 2 Oriol Martorell, de 600 localitats, la Sala 3 Tete Montoliu de 400 places i la Sala 4 Alicia de Larrocha per a 152 espectadors. L'Auditori és la seu de l’OBC, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i també acull l’Escola Superior de Música de Catalunya i el Museu de la Música.

Detalls

Adreça
Lepant, 150
Eixample
Barcelona
08013
Transport
Marina (M: L1), Glòries (M: L1), Monumental (M: L2)

Què hi ha ara mateix

Quartet Casals: Integral Xostakóvitx (V i VI)

  • Clàssica i òpera

El quartet format per Vera Martínez Mehner (violí), Abel Tomàs (violí), Jonathan Brown (viola) i Arnau Tomàs (violoncel), clouen el cicle de concerts amb la integral dels 15 quartets de corda  de Dmitri Xostakóvitx que han ofert al llarg d'aquesta temporada. Els cinc últims sonaran en dos concerts que tindran lloc en dies consecutius a la Sala 2 Oriol Martorell de L'Auditori de Barcelona. Una bona oportunitat per aproximar-nos a la història del segle XX, a través de la música del compositor soviètic.

Requiem de Verdi

  • Clàssica i òpera

L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya clou la seva temporada de concerts a L'Auditori, la dels 25 anys de la inauguració d'aquest equipament, amb tot un Rèquiem de Verdi. Abans, però, s'hi podrà sentir una estrena mundial, les Tres elegies per a baríton i orquestra que han escrit Raquel García-Tomás, Joan Magrané i Octavi Rumbau. El solista serà Josep-Ramon Olivé. Després vindrà la música de Verdi, interpretada per les veus solistes de Joyce El-Khoury, Rinat Shaham, Francesco Pio Galasso i Dmitry Belosselskiy; l'Orfeó Català i el Cor Jove de l'Orfeó Català, tots sota la direcció de Ludovic Morlot, el director titular de l'OBC.

56è Festival de Jazz de Barcelona

  • Jazz

El Festival de Jazz de Barcelona, que presenta una 56a edició amb alguns grans noms de l'escena internacional i també dels panorames català i espanyol, tindrà un avançament de dos concerts al mes de juliol: el debut de la cantant islandesa Laufey a Barcelona (Palau de la Música, dia 16) i la presentació del nou disc de l'exitós tàndem format per Michel Camilo i Tomatito, 'Spain Forever Again', el 18 al Teatre-Auditori de Sant Cugat. Però l'encarregat d'obrir la programació de tardor serà el saxofonista de moda, Kamasi Washington, el 6 d’octubre a la sala Razzmatazz on el californià presentarà el seu esperat cinquè disc d'estudi 'Fearless movement' (2024), que conté col·laboracions de George Clinton i Andre 3000. També hi haurà dos grans guitarristes de la història del jazz que oferiran concerts en solitari: John Scofield i Pat Metheny, que presenta el seu nou àlbum 'MoonDial' (2024).  Rita Payés, retrat d'artista En aquesta nova edició, la protagonista del Retrat d'Artista del festival serà Rita Payés. La trombonista i cantant de Vilassar de Mar oferirà cinc concerts, com l'estrena d'una versió de 'El amor brujo' de Falla amb la Camerata Penedès, i la participació en la Clasijazz Big Band que dirigeix Maria Schneider. Altres concerts destacats seran els de Crosscurrents, el trio format per Zakir Hussain, Dave Holland i Chris Potter; l'actuació al Palau de la Música del nou trio d'Andrea Motis, Temblor, amb convidats com el líder de Snarky Puppy Michael League; l'homenatge a

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà