Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cavas Hill
Cavas HillCavas Hill

Aquest cava ha estat escollit com un dels millors escumosos del món (i costa menys de 8 euros)

Altres dues creacions DO Cava han estat distingides pel mateix certamen

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Un cava de les terres de Barcelona ha rebut el prestigiós premi internacional Gran Bacchus d'Or 2024, que reconeix la beguda com una de les millors del món dins la seva categoria. Es tracta del Cuvée 1887 Brut Nature Organic de les Cavas Hill, inclòs en la Denominació d’Origen (DO) del Cava, que és aquella que protegeix els vins escumosos de qualitat –produïts en regions determinades– i elaborats segons el mètode tradicional del cava del Penedès. 

Crescut a Moja (Alt Penedès), a cinquanta minuts de la capital, aquest cava destaca per ser ecològic, per estar elaborat sota el mètode tradicional i per tenir una criança mitjana, és a dir, de fins a dotze mesos. El seu sabor és sec, equilibrat i amb un final llarg i persistent; l’aroma és subtil i expressiva; el color és groguenc i la bombolla és fina. Cada ampolla té un cost de 7,25 euros, tot i que es venen en caixes de 6 unitats.

Cavas Hill
Cavas HillCavas Hill

Dues altres creacions de Denominació D’Origen Cava han estat distingides al certamen: Codorniu Arns Collecta Blanc de Noirs Reserva 2019, de Codorniu SA, i el Malvasia 2014, de Freixenet. 

El Bacchus és l’únic concurs de l’Estat reconegut per l’Organització Internacional de la Vinya i el Vi (OIV) i és el més prestigiós en l’àmbit vinícola. Enguany, el certamen ha celebrat la 22a edició i per primera vegada ha obert la inscripció a les begudes espirituoses d’origen vitivinícola. Així doncs, aquest any, aiguardents, orujos, 'piscos', singanis, brandies i cognacs han compartit l’escenari amb els vins i els vermuts. De fet, un total de 1.700 varietats de begudes es van presentar en aquesta edició celebrada entre el 15 i el 19 d’abril. Podeu consultar tota la informació dels premiats a través de la seva pàgina web



On beure els millors vins naturals de Barcelona

Si sou amants del bon vi, Barcelona és un lloc ideal per explorar i degustar tota mena de varietats. Entre els locals més destacats per beure i comprar vins naturals en destaca L’Ànima del Vi, el Bar Brutal i l’Almacén de Vinos El Soplo

NO T'HO PERDIS: Els millors bars de vins de Barcelona

Tota la informació sobre el Time Out Fest 2024, el millor festival gastronòmic de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat