Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Noak Room
Noak RoomNoak Room

Aquests espais del Poblenou obren gratis aquest cap de setmana

El circuit AR-DE promou les propostes creatives i artístiques del districte per posar-les en valor

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

El Poblenou és, entre moltes altres coses, una zona en expansió cultural i en part ho és gràcies al treball de l’associació Poblenou Urban District, una entitat formada per professionals, empreses i organitzacions del sector creatiu i cultural del barri que es va crear l’any 2012 amb l’objectiu d’impulsar els talents del districte. 

En aquesta ambició de donar visibilitat a diferents projectes del Poblenou, l’associació organitza bianualment AR-DE, un circuit en què galeries d’art, 'showrooms' i museus del barri obren les portes al públic gratuïtament. L’objectiu de la proposta és fomentar el col·leccionisme i la venda d’art, així com fer valdre el treball d’artistes i dissenyadors i reivindicar altres disciplines artístiques, com l’escultura, la fotografia, la il·lustració, la decoració i el mobiliari. D’aquesta manera, del 12 al 14 d’abril, AR-DE aproparà el públic a tot un ventall d’iniciatives diferents que formen part del Poblenou Urban District. Els espais que formaran part d’aquesta sisena edició del circuit seran els següents: 

Espacio 88 - Enrica Mosciaro y Castel Estudio

Aquest espai s'adapta i es transforma segons els projectes que acull i, en aquesta ocasió, presentarà la nova exposició 'Contagis' de Marina Manyà. A més, el dissabte 13 es farà una trobada amb l'autora de l'obra.

Ket Galería

És la galeria d'art més petita de Catalunya i durant el circuit convida a tothom a descobrir la instal·lació 'Breathing waves' de Paola Idrontino, una escultura tèxtil feta a mà. 

La plataforma

Entre galeria d'art i estudi de producció creativa, aquest espai obre les portes per presentar '[m²], un recorregut per diversos quadres de Penique productions.

Piramidón, Centre d'Art Contemporani

Fàbrica de creació i galeria d'art, que fusiona la producció amb la difusió i l'exhibició, aquest centre exposarà 'La bellota se alegra de convertirse en roble', l'última obra de Carla Nicolás.

Museu Can Framis

És un museu de pintura contemporània catalana, part de la Fundació Vila Casas. Aquí s'exhibirà 'Monòleg, diàleg i concepte', un recull de 300 peces de diferents artistes contemporanis catalans. El museu no obrirà completament gratis, però sí que oferirà una entrada reduïda als visitants. 

FEOS Poblenou

Aquí podreu tatuar-vos, però també gaudir de música amb diferents DJs. L'espai és un 'concept store', un estudi de tatuatges i una tenda de roba, tot a l'hora. 

MIETIS

La 'flagship' d'aquesta marca presentarà la seva nova col·lecció de la mà de la seva dissenyadora Maria Fontanellas i el seu equip. 

View this post on Instagram

A post shared by MIETIS (@mietistudio)

Moryarty Posters

Des de làmines de temàtiques orientals fins a publicitat vintage o postals de viatges, en aquesta botiga podreu trobar una selecció de més 2.000 pòsters.

Noak Room 

'Showroom' especialitzat en mobiliari i decoració vintage de disseny i origen escandinau.

Unusual* Concept Store

Aquest espai està dedicat al disseny de productes i moda i durant AR-DE presentarà l'última col·lecció de primavera.

Podeu consultar tota la programació, així com tots els detalls, a través del web de Poblenou Urban District.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona



Últimes notícies

    Publicitat