Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sra. gallery, galeria d'art toys
Foto: Sra. Gallery

Obre a Barcelona l'única galeria dedicada als 'art toys' d'Espanya

Sra. Gallery té peces d'artistes nacionals i internacionals i l'accés és lliure i gratuït

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Visitar una de les exposicions que hi ha disponibles a l'agenda de la ciutat sempre és un bon pla. Barcelona té molts espais, museus i galeries que ofereixen mostres de tota mena: exposicions immersives, de fotografia, d'art... N'hi ha per a tots els gustos. Ara, a la llista s'afegeix una mai vista a la ciutat (ni a la resta de l'Estat): una galeria dedicada en exclusiva als 'art toys'. Com a moltes exposicions, totes les peces que hi ha dins de Sra. Gallery estan a la venda i són figures de col·leccionables.

Sra. Gallery, art toys
Foto: Sra. Gallery

Sra. Gallery va obrir les portes el passat 29 de febrer al número 7 del carrer Méndez Núñez com l'única galeria dedicada a aquest tipus de figures que, malgrat que es diuen 'art toys' (joguines artístiques), no són joguines. Tal com explica en Sergio Gallegos, el director de l'espai, tot i que els dissenys de les peces estan inspirats en joguines, no estan pensades per jugar ni dirigides al públic infantil, sinó als adults interessats en l'art i el col·leccionisme. A més, com moltes obres d'art, les figures no són barates i algunes de les de la galeria superen els 1.800 euros.

Sra. Gallery art toys
Foto: Sra. Gallery

A més de tenir exposades figures d'artistes nacionals i internacionals contemporanis, també n'hi ha d'altres més clàssiques de Kaws, Mc Bess, Kozik, Gary Baseman, entre d'altres. Sra Gallery vol anar més enllà i també pretén funcionar com a punt de trobada per a artistes, col·leccionistes i amants dels art toys a través d'exposicions temporals com la que presentaran el pròxim 9 de maig de l'artista Moris de la Varga.

Un espai de divulgació

L'establiment està dirigit per Sergio Gallegos, més conegut al sector com a Vuitbits, un 'toymaker', productor d'escultures d'art contemporani i expert en impressió 3D. Segons Gallegos, l'objectiu de la galeria és convertir-se en un espai de divulgació sobre el sector on els amants de l'art puguin desenvolupar les seves activitats. Per aconseguir-ho, assegura que en breu començaran a oferir tallers especialitzats en el disseny 3D i la creació de motlles, entre d'altres.

Sra. Gallery
Foto: Sra. Gallery

NO T'HO PERDIS: Els museus de Barcelona que obren gratis el diumenge

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat