Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Two Market vintage
Foto: Two Market Barcelona

El famós mercat amb tota la roba a només 1 euro torna a Barcelona aquest diumenge

La Nau Bostik acull una nova edició del Two Market amb més de 10.000 peces vintage i de segona mà

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Cada cop són més persones que recorren a mercats 'vintage' i de segona mà de Barcelona per renovar el seu armari. Per potenciar aquesta forma de comprar molt més sotenible, la Nau Bostik, al número 11 del carrer Ferran Turné, acollirà una nova edició del Two Market, el famós mercat de roba 'vintage' i de segona mà on tot val només un euro. Se celebrarà el diumenge 21 d'abril de 10 a 19 h i l'entrada costarà tres euros si voleu entrar de 10 h a 14, dos euros de 14 h a 18 h, i gratis si aneu entre les 18 h i les 19 h. Les entrades ja es poden reservar en línia, tot i que també es poden comprar a taquilla. 

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Two Market (@twomarkets)

En aquesta ocasió, hi haurà més d'una seixantena de paradetes que posaran a disposició de tothom més de 10.000 peces de roba vintage, llibres, vinils, bijuteria i molts 'tresors' més, però haureu de remenar per trobar-los. Malgrat que no podem saber la procedència de cadascun dels productes que estaran a la venda, el propòsit d'aquesta iniciativa és que tothom que en compri algun li doni un significat nou.

El Two Market Barcelona s'ha convertit en l'organitzadora d'esdeveniments de roba i productes de segona mà més coneguda de la ciutat i, a més del mercat amb tot a un euro, també en tenen altres tan coneguts com el Tot a cinc euros, l'Akilo i el Boom Market, entre d'altres.

El 'boom' de la roba vintage

El que abans era una vergonya per molts, ara és un orgull. Amb amics o sols, remenar entre piles de roba antiga s'ha convertit en una afició que requereix concentració, temps i paciència. Segons la fundació Humana, en els darrers set anys la venda de roba utilitzada s'ha disparat un 20% a Catalunya. Aquest auge també s'ha notat a xarxes socials, on molts usuaris comparteixen les seves botigues preferides de Barcelona.

El circuit vintage de Barcelona

El Two Market Barcelona també és l'organitzador del Two Much, el primer circuit de mercats vintage a la ciutat. El passat 3 de març van celebrar la primera edició al Poblenou, on quatre mercats vintage funcionaven alhora en un perímetre de 200 metres. La segona edició va tenir lloc el passat 7 d'abril i l'organització ja ha anunciat que el circuit es convertirà en un esdeveniment habitual de la ciutat el primer diumenge de cada mes.
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Two Market (@twomarkets)

NO T'HO PERDIS: Roba vintage, disseny emergent i música en directe: així serà la nova edició del Flow Y2K Street Market a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat