Kristjan Randalu
Kristjan Randalu

İstanbul Caz Festivali programı açıklandı

31. İstanbul Caz Festivali, 3-18 Temmuz tarihlerinde İstanbul'un farklı mekanlarında.

Yazan:
Time Out İstanbul editörleri
Reklâm

31. İstanbul Caz Festivali için şimdiden heyecanlanmaya başladık. 3-18 Temmuz tarihleri arasında caz ve güncel müziğin favori isimlerini İstanbul'a getirecek olan festival, 200’ü aşkın yerli ve yabancı ismi ağırlayacak. 

Cazı yeniden geniş kitlelerle buluşturan iki Grammy ödüllü Gregory Porter; rock’n roll’un romantik prensi Chris Isaak; yaşayan en büyük saksafonculardan Joshua Redman; İngiltere’nin dünyaya kazandırdığı başarılı kadın müzisyenlerden YolanDa Brown ve R&B, soul ve indie’nin tutkulu ismi Arlo Parks festival programının dikkat çeken isimlerinden birkaçı.

Festivalin bu yılki yeniliklerinden biri de Pera’da Bir Caz Akşamı etkinliği. Etkinlikte müzikseverler, Beyoğlu’nda üç duraklı bir caz turuna çıkacaklar. Sahnedeki isimler ise Herbie Hancock’un “göz kamaştırıcı” olarak nitelendirdiği Estonyalı piyanist Kristjan Randalu, festivale özel hazırladığı Aretha Franklin repertuvarıyla Dilek Sert Erdoğan ve sürpriz konuğuyla piyanist Can Çankaya olacak. Gecenin durakları ise Salon İKSV, Minoa Pera ve Pera 77.

Lale Kart üyesiyseniz 29 Şubat Perşembe-5 Mart Salı tarihlerinde indirimli ön satıştan yararlanabilirsiniz. Genel bilet satışı ise 5 Mart Salı günü 10.30'da başlıyor. Biletleri passo.com.tr adresinden edinebilir, festival programının tamamına caz.iksv.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Arlo Parks
Arlo Parks. Fotoğraf: Alex Waespi

Son haberler

    Reklâm