Gizlilik Bildirimi

Time Out İstanbul

Caner Yoğurtçular
Advertising

Time Out İstanbul ve Ajans Medya Yayıncılık ve Ticaret A.Ş. ("biz", "biz", "bizim") gizlilik konusundaki endişelerinize saygı duyar. Bu Çevrimiçi Gizlilik Bildirimi ("Bildirim") www.timeoutistanbul.com, www.timeout.com/istanbul ve www.timeout.com/istanbul/tr ("Site") adreslerinde topladığımız kişisel veriler için geçerlidir.

Bildirimde elde ettiğimiz kişisel veri türleri, kişisel verileri nasıl kullandığımız ve kimlerle paylaştığımız açıklanmaktadır. Ayrıca, sahip olabileceğiniz hakları ve gizlilik uygulamalarımız hakkında bizimle nasıl iletişime geçebileceğinizi de açıklıyoruz.

Veri sorumlusu, Site aracılığıyla toplanan kişisel bilgilerinizin işlenmesinden sorumlu kuruluştur. Veri sorumlusunun kimliği, bulunduğunuz yere bağlı olacaktır. Türkiye için veri sorumlusu Ajans Medya Yayıncılık ve Tic. A.Ş.’dir.

Bazı bölgelerde üçüncü taraf imtiyaz sahiplerinin siteleri işlettiğini ve veri sorumlusu olduğunu lütfen unutmayın. İmtiyaz sahiplerinin ve sitelerinin ayrıntıları için lütfen bu bildirimin sonundaki tabloya bakın. Daha fazla bilgi için, imtiyaz sahiplerinin gizlilik bildirimlerine bakın ve doğrudan onlarla iletişime geçin.

Siteyi ziyaret edenler önemli sınırlamalara tabidir. Lütfen Siteye yaptığınız ziyareti düzenleyen Kullanım Koşullarımızı inceleyin.

 

  1. Hakkınızda Nasıl Bilgi Elde Ediyoruz

Site aracılığıyla otomatik olarak topladığımız bilgilerle sınırlı olmamak üzere, aşağıdakiler gibi kişisel verileri toplayabiliriz:

  • Bizimle iletişim kurduğunuzda (örneğin, bir sosyal medya platformunda veya bize bir e-posta göndererek);

Sitemizi ziyaret ettiğinizde, çerezler, çerez tabanlı olmayan belirteçler, web sunucusu günlükleri, izleme pikselleri ve web işaretçileri gibi teknolojileri kullanarak otomatik yollarla belirli bilgileri de toplayabiliriz. Çerezler, web sitelerinin tarayıcınızı benzersiz bir şekilde tanımlamak veya tarayıcınızda bilgi veya ayarları saklamak için bilgisayarınıza veya İnternete bağlı başka bir cihaza gönderdiği dosyalardır.

Tarayıcınız size belirli türde çerezler aldığınızda ve belirli çerezleri nasıl kısıtlayacağınız veya devre dışı bırakabileceğinizi söyleyebilir. Bununla birlikte, çerezler olmadan Sitemizin tüm özelliklerini kullanamayabileceğinizi lütfen unutmayın. Çerez tabanlı olmayan belirteçler, e-posta tıklama etkinliğini veya zamana duyarlı parola sıfırlama anahtarlarını izleyen kodlanmış URL tabanlı tanımlayıcılardır ve çerezlerin devre dışı bırakıldığı veya oturum başlatılmadığı senaryolarda çalışacaktır.

Yasaların izin verdiği hallerde, sizinle ilgili kişisel verileri, onlara verdiğiniz rıza kapsamında üçüncü taraflardan alabiliriz. Bu, Time Out İstanbul ve Ajans Medya bağlı kuruluşları ve iş ortakları arasında paylaşılan kişisel verileri, üçüncü taraf sosyal medya sitelerinde (Facebook ve Twitter gibi) herkese açık profil bilgilerini (tercihleriniz ve ilgi alanlarınız gibi) ve üçüncü taraf pazarlamasından alınan pazarlama listelerini içerebilir.

Kişisel verileri, rızanıza tabi olarak size ilgili zamanda bildireceğimiz diğer bağlamlarda da toplayabiliriz.

  1. Elde Edilen Bilgiler

Kişisel Verilerinizi İşlerken Gözettiğimiz İlkeler

 

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun’da da öngörüldüğü gibi verilerinizi;

 

  • Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olarak,
  • Doğru ve gerektiğinde güncel şekilde,
  • Belirli, açık ve meşru amaçlar için,
  • İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olarak
  • İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza etmek üzere,

İşlemekle yükümlüyüz.

Bize Sağladığınız Bilgiler ve kişisel verilerin işlenmesine ilişkin yasal dayanağımız

Doğrudan bize sağladığınız kişisel veriler, sağladığınız bağlamdan anlaşılacaktır, örneğin:

Bizden elektronik pazarlama iletişimi almak için kaydolursanız, genellikle e-posta adresinizi belirtirsiniz. Kişisel verilerinizi bu şekilde işlemeye yönelik yasal dayanağımız, bu tür bültenlere kayıt olduğunuzda talep edilecek olan bu amaç için bu tür işlemlere onay vermenizdir;

Artık bizden doğrudan pazarlama iletişimi almak istemiyorsanız, lütfen gönderdiğimiz her e-postanın altbilgisindeki abonelikten çıkma bağlantısını tıklayın veya alternatif olarak info@timeoutistanbul.com adresinden bize e-posta gönderin.

 

Otomatik Olarak Topladığımız Bilgiler

Web sunucularımız, işletim sistemi türü, tarayıcı türü, etki alanı ve diğer sistem ayarları gibi bilgilerin yanı sıra sisteminizin kullandığı dil ile cihazınızın bulunduğu ülke ve saat dilimi gibi bilgileri kaydedebilir. Web sunucusu günlükleri, sizi Sitelerimize yönlendiren web sayfasının adresi ve İnternet'e bağlanmak için kullandığınız cihazın IP adresi gibi bilgileri de kaydedebilir. Ayrıca, ziyaret ettiğiniz sayfalar gibi Sitelerle etkileşiminiz hakkındaki bilgileri de kaydedebilirler. Hangi web sunucularının otomatik yollarla bilgi topladığını kontrol etmek için, web sayfalarını belirli web sunucularına ve çerezlerine bağlayan küçük dosyalar olan “web işaretçileri” adı verilen etiketler yerleştirebiliriz. Ayrıca, tarayıcınızdan tarama geçmişiniz gibi bilgiler toplayabilir ve ihtiyaçlarınızı anlamamıza ve yanıt vermemize yardımcı olması için formlardan ve e-postalardan toplanan verilerle birlikte kullanabiliriz.

Toplanan bilgilerin tamamen anonim hale getirildiği durumlarda, bilgi kişisel veri oluşturmaz. Kişisel verilerinizin anonim bir formda olmadığı durumlarda, kişisel verilerinizi bu şekilde işlemek için yasal temelimiz, mevzuatla sınırlı olmak üzere, sitemizi işletmek ve geliştirmekle ilgili meşru menfaatimizden kaynaklanmaktadır.

 

Sosyal Medya Widget'ları

Site, Google, Twitter ve Facebook widget'ları gibi sosyal medya işlevlerini içerir. Bu widget'lar, Sitede hangi sayfaları ziyaret ettiğiniz ve İnternet'e bağlanmak için kullandığınız cihazın IP adresi hakkında bilgi toplayabilir. Widget'lar ayrıca özelliklerin düzgün çalıştığından emin olmak için bir çerez ayarlayabilir.

Sosyal medya işlevleri ve widget'ları üçüncü bir tarafça veya doğrudan Sitede barındırılmaktadır. Sitedeki sosyal medya işlevleri ve widget'ları ile etkileşimleriniz, bunları sağlayan şirketlerin gizlilik politikalarına tabidir. Sitemizdeki sosyal medya işlevlerinden veya widget'larından herhangi birini kullanırsanız, bu işlevleri ve özellikleri sağlayan şirketlerin gizlilik politikalarını gözden geçirmenizi önemle öneririz.

 

Üçüncü Taraflardan Elde Ettiğimiz Bilgiler

Üçüncü taraflardan topladığımız bilgiler genellikle herkese açık profil bilgilerinden (tercihleriniz ve ilgi alanlarınız gibi), örneğin herkese açık sosyal medya yayınlarından oluşur.

 

  1. Elde Ettiğimiz Bilgileri Nasıl Kullanıyoruz

Bize Sağladığınız Bilgiler

Bizimle, www.timeoutistanbul.com ve www.timeout.com/istanbul adresli web sitelerimiz, aynı içerikle yayınladığımız aplikasyonlarımız, e-posta ve e-bültenlerimiz üzerinden paylaştığınız kişisel verileriniz;

 

  • Yayıncılık ve ilgili ticari faaliyetlerimiz çerçevesinde sizlere daha iyi hizmet verebilmek,
  • Sizleri ürünlerimiz, içeriklerimiz ve diğer hizmetlerimiz konusunda bilgilendirebilmek,
  • Kampanya, yarışma ve etkinlik duyurularımızı iletebilmek, talep ve tercihlerinizi analiz ederek, hizmetlerimizi geliştirmek,
  • İçerik, ürün ve hizmetlerimizi, tercih, kullanım alışkanlıklarınız ve ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirilerek önermek,
  • Ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması ve ilgili iş ve planlama süreçlerini yürütmek,
  • Reklam, tanıtım ve pazarlama aktivitelerini tasarlamak, planlamasını yapmak,
  • Pazarlama amacıyla veri analitiği çalışmaları yapmak ve planlamak,

Amaçlarıyla işlenebilecektir.

Bu bilgileri ayrıca sahtekarlıklara, hak taleplerine ve diğer yükümlülüklere karşı korumak ve önlemek ve geçerli yasal gerekliliklere, endüstri standartlarına ve politikalarımıza ve şartlarımıza uymak veya uygulamak için de kullanabiliriz. Kişisel verileri bu amaçlarla, yasal haklarımızı korumak, kullanmak veya savunmak gerektiğinde veya bağlı olduğumuz yasalar gereği kullanmamız gerektiğinde kullanırız.

 

Otomatik Olarak Topladığımız Bilgiler

Çerezler, çerez tabanlı olmayan jetonlar, web işaretçileri ve diğer otomatik yöntemler aracılığıyla aşağıdaki amaçlar için otomatik olarak topladığımız kişisel verileri kullanıyoruz:

  • Ziyaretçilerin Siteye ziyaretlerini özelleştirme ve geliştirme,
  • Sitelerin kullanımını kolaylaştırma,
  • Site ziyaretleri ilgili istatistikleri toplama,
  • Ziyaretçilerimizin Siteye göz atma şeklini anlama.

Bu bilgileri ayrıca teknik ve hizmet sorunlarını tanılamaya, Siteyi yönetmeye ve Siteye ziyaretçi belirlemeye yardımcı olmak için kullanırız. Ziyaretçilerin Sitenin web sayfalarında ne kadar zaman geçirdiğini, ziyaretçilerin Sitede nasıl gezindiğini ve Siteyi ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılamak için nasıl uyarlayabileceğimizi belirlemek için tıklama akışı verilerini kullanırız. Kişisel verileri, yukarıda açıklanan amaçlar için kullanıyoruz, çünkü Sitemizi işletmek ve geliştirmekle ilgili, sizin hakkınızdaki kişisel verileri korumak için özgürlükleriniz tarafından geçersiz kılınmayan meşru bir menfaatimiz vardır. Silebilriz.

Sitemizde Eloqua ve Google Analytics gibi üçüncü taraf web analitik hizmetlerini de kullanıyoruz. Bu hizmetleri yöneten servis sağlayıcılar, kullanıcıların Siteyi nasıl kullandıklarını analiz etmemize yardımcı olması için çerezler ve web işaretçileri kullanabilir. Çerezler ve web işaretçileri (IP adresiniz dahil) tarafından toplanan bilgiler, Siteyi kullanımınızı değerlendirmek için bilgileri kullanan servis sağlayıcılar tarafından kullanılabilir.

Google Analytics'ten nasıl çıkacağınızı öğrenmek için şu adresi ziyaret edin: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Eloqua web analizini nasıl devre dışı bırakacağınızı öğrenmek için şu adresi ziyaret edin: http://www.eloqua.com/about/privacy/opt_status/.

Katılımcı şirketlerin bazıları veya tümü tarafından tarayıcınızda ilgi alanına dayalı reklamcılık ve diğer uygulanabilir kullanımlar için Web görüntüleme verilerinin toplanmasını ve kullanılmasını kontrol etmek için http://optout.aboutads.info adresini ziyaret edebilirsiniz.

Time Out İstanbul'un bu Sitede kullandığı çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bu Sitedeki çerez ayarlarınızı kontrol etmek için lütfen Çerez Politikamızı okuyun.

 

Bilginin Diğer Kullanımları

Yukarıda açıklanan kullanımlara ek olarak, bize sağladığınız veya başka amaçlarla topladığımız kişisel verileri de kullanabiliriz. Böyle bir durumda, kişisel verileri hangi amaçlarla kullanacağımızı ve bunun için yasal temelimizi açıklayan ek bir gizlilik bildirimi sunacağız.

 

  1. Paylaştığımız Bilgiler

Kişisel verileriniz yukarıda sayılan veri işleme amaçlarımız dahilinde, KVKK ve yürürlükte olan mevzuata uygun olarak ve sayılanlar ile sınırlı olmamak üzere; iş ortaklarımız, iş bağlantılarımız, tedarikçilerimiz ve alt yüklenicilerimiz ile sunduğumuz hizmetlerin amacı doğrultusunda resmi mercilere ve ilgili mevzuatın izin verdiği şartlarda yurtiçine veya yurtdışına aktarılabilecektir.

Bize sağladığınız veya Sitede topladığımız kişisel verileri aşağıdakilerle paylaşabiliriz:

  • Time Out grubundaki diğer şirketler;
  • İş ortaklarımız;
  • Örneğin, girdiğiniz bir yarışma ile ilgili olarak ve yalnızca onay verdiğiniz yerlerde, adlandırılmış bir üçüncü taraf;
  • Bizim adımıza hizmet veren hizmet sağlayıcılar.

Aşağıdaki tabloda, bulundukları ülkeler dahil olmak üzere Time Out grubundaki diğer şirketlerin ayrıntıları verilmiştir:

Şirket

Bölge

Print & Digital Publishing Pty Limited

Avustralya

Time Out England Limited
Time Out Market Limited

Fransa ve İngiltere

Time Out Hong Kong Company Limited

Hong Kong ve Seul

Time Out Media Singapore PTE Ltd

Singapur

Time Out Portugal LDA
MC – Mercados da Capital LDA

Portekiz

Time Out Media Spain SLU

İspanya

Time Out America LLC
Time Out Market (New York) LLC
Time Out Market (Miami) LLC
Time Out Market (Chicago) LLC
Time Out Market (Boston) LLC

ABD

Concept TOM Montreal Inc.
Time Out Market (Canada) Holdings Inc.

Kanada

 

Kişisel verileri, ödeme hizmeti sağlayıcıları, analitik sağlayıcıları, barındırma sağlayıcıları ve danışmanları gibi bizim adımıza hizmet veren hizmet sağlayıcılarla paylaşabiliriz. Tüm hizmet sağlayıcılar, kişisel verileri yalnızca bizim adımıza hizmet gerçekleştirmek veya geçerli yasal gereksinimlere uymak için gerektiği şekilde kullanmalarını veya ifşa etmelerini gerektiren yasal olarak bağlayıcı anlaşmalar imzalamıştır.

Ayrıca, sizinle ilgili kişisel verileri şu durumlarda açıklayabiliriz; (a) örneğin mahkeme kararı veya bir kolluk kuvvetinden gelen talep nedeniyle, yasa veya yasal işlemle gerekli veya izin verilirse, (b) inandığımızda (c) şüpheli veya fiili hileli veya diğer yasa dışı faaliyetlerin araştırılması ile bağlantılı olarak ve (c) işimizin tamamını veya bir kısmını sattığımızda veya devrettiğimizde veya varlıklar (yeniden düzenleme, tasfiye veya tasfiye halinde).

 

  1. Veri Aktarımları

Hakkınızda topladığımız kişisel verileri, mevzuatın koruma standartları ve diğer kriterleri açısından uygun bulduğu ülkelerdeki alıcılara aktarabiliriz. Bu ülkeler, kişisel verileri başlangıçta verdiğiniz ülke ile aynı veri koruma yasalarına sahip olmayabilir. Bu cümleyi silebiliriz.

Avrupa Ekonomik Alanı (“EEA”) veya İsviçre'de bulunuyorsanız, kişisel verilerin AEA ve İsviçre dışındaki ülkelerdeki alıcılara aktarılması için yeterli koruma sağlayan geçerli yasal gerekliliklere uyacağız. Bu gibi durumlarda, kişisel verilerinizi yalnızca aşağıdaki durumlarda aktarırız:

  • Kişisel verilerinizin aktarılacağı ülke mevzuatımızca yeterli koruma şartlarına sahip olması,
  • Yeterli korumanın bulunduğu ülkelere kişisel veri aktarımında, aktarılacak kişisel verinin niteliğine göre 6698 sayılı Kanunun 5 inci maddesinin 2 nci fıkrası veya 6 ncı maddesinin 3 üncü fıkrasında belirtilen işleme şartlarının mevcut olması,
  • Yeterli korumanın bulunmadığı ülkelere kişisel veri aktarımında, aktarılacak kişisel verinin niteliğine göre 6698 sayılı Kanunun 5 inci maddesinin 2 nci fıkrası veya 6 ncı maddesinin 3 üncü fıkrasında belirtilen işleme şartlarının mevcut olması, Türkiye’deki ve ilgili yabancı ülkedeki veri sorumlularının yeterli bir korumayı yazılı olarak taahhüt etmeleri ve Kurulun izninin bulunması.

Aşağıdaki Bize Nasıl Ulaşırsınız bölümünde açıklandığı gibi bizimle iletişime geçerek kişisel verilerin aktarımı için koyduğumuz önlemlerin bir kopyasını isteyebilirsiniz.

 

  1. Bilgiyi Ne Kadar Süre Saklıyoruz

Kişisel verileri sakladığımız zaman, verileri toplama amacımıza bağlıdır. Her durumda, topladığımız amaçları yerine getirmek için gereken süre boyunca saklarız. Daha sonra, yasal olarak saklamamız gerekmediği sürece veya yasal yükümlülüklerimize uymak için (örneğin vergi ve muhasebe amaçları için) saklamamız gerektiğinde, yasal yükümlülüklerimiz sona erdiğinde kişisel verileri sileriz.

Geçerli herhangi bir yasal gereksinime tabi olarak, genellikle kişisel verileri aşağıdaki gibi tutarız:

  • Doğrudan pazarlama iletişimi almak için kaydolduğunuzda verdiğiniz kişisel veriler: bu kişisel verilerin çoğunu, siz devre dışı bırakana kadar veya sizinle iki yıl boyunca hiçbir iletişimimiz kalmayana kadar sizinle ilişkimiz boyunca saklarız.
  • Analiz amacıyla toplanan kişisel veriler: bu kişisel verileri, analitiği gerçekleştirmemiz için gerekli olan kısa bir süre saklarız. Analitik için kullanılan kişisel verileri derhal anonimleştiririz.
  • Web sitesi günlükleri: kişisel verilerinizi içerebilecek Site denetim günlüklerini birkaç ay boyunca saklarız.

 

  1. Haklarınız ve Seçenekleriniz

Ajans Medya Yayıncılık ve Ticaret A.Ş. yayıncılık ve ilgili ticari faaliyetleri açısından elde ettiği kişisel verilerin hukuka uygun olarak işlenmesi için gerekli idari ve teknik her türlü tedbiri almakla yükümlü veri sorumlusudur. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun çerçevesinde, Kişisel verilerinizle ilgili olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz.

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Yapılan işlemlerin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kendiniz aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

 

Söz konusu haklarınızı kullanmak üzere, soru ve taleplerinizi aşağıda göreceğiniz adres ve e-posta adreslerimize yazılı olarak iletebilirsiniz.

Yanıt Zamanlaması ve Biçimi

Doğrulanabilir bir tüketici talebine, alınmasını izleyen otuz (30) gün içinde yanıt vermeye çalışıyoruz. Daha fazla zamana ihtiyacımız olursa, nedenini ve uzatma süresini yazılı olarak size bildiririz. Verdiğimiz açıklamalar sadece doğrulanabilir tüketici rızasının alınması ile tüketici talebi arasındaki süreyi kapsayacaktır.

 

  1. Çevrimiçi Gizlilik Bildirimimizdeki Güncellemeler

 

Bu Bildirimi periyodik olarak ve kişisel bilgi uygulamalarımızdaki veya ilgili yasalarımızdaki değişiklikleri yansıtmak için size önceden bildirimde bulunmadan güncelleyebiliriz. Güncellenmiş sürümü yayınlayacağız ve bildirimin en üstünde en son ne zaman güncellendiğini göstereceğiz.

 

  1. Bize Nasıl Ulaşabilirsiniz

 

Bu Bildirim hakkında sorularınız veya yorumlarınız veya kişisel verileri nasıl topladığımız, kullandığımız veya ifşa ettiğimizle ilgili herhangi bir sorunuz varsa veya sizinle veya tercihleriniz hakkında sahip olduğumuz bilgileri güncellememizi isterseniz, bizimle iletişime geçebilirsiniz:

Türkiye’de bulunuyorsanız, info@timeoutistanbul.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Avrupa Ekonomik Alanı (“EEA”) veya İsviçre'de bulunuyorsanız, privacy@timeout.com adresine e-posta göndererek veya Avrupa Veri Koruma Görevlimiz: DPO@timeout.com;

AÇA veya İsviçre dışındaysanız, e-posta ile: privacy@timeout.com;

 

Time Out İstanbul’a yazılı olarak başvurmak için:

Ajans Medya Yayıncılık ve Ticaret A.Ş.

Mim Kemal Öke Caddesi

Arel Apt. No.6/5 Harbiye

34369 Şişli/İstanbul

 

Time Out Global’e yazılı olarak başvurmak için:

Müşteri Hizmetleri

Time_Out England Limited

77 Wicklow Caddesi

Londra WC1X 9JY

Birleşik Krallık

 

Aşağıdaki tabloda veri sorumluları verilmektedir:

Bölge

Veri Sorumlusu

İletişim Bilgisi

Türkiye

Ajans Medya Yayıncılık ve Tic. A.Ş.

privacy@timeoutistanbul.com

Avustralya

Print & Digital Publishing Pty Limited

privacy@timeout.com

Fransa ve İngiltere

Time Out England Limited
Time Out Market Limited

privacy@timeout.com

Hong Kong ve Seul

Time Out Hong Kong Company Limited

privacy@timeout.com

Singapur

Time Out Media Singapore PTE Ltd

privacy@timeout.com

Portekiz

Time Out Portugal LDA
MC – Mercados da Capital LDA

privacy@timeout.com

İspanya

Time Out Media Spain SLU

privacy@timeout.com

ABD

Time Out America LLC
Time Out Market (New York) LLC
Time Out Market (Miami) LLC
Time Out Market (Chicago) LLC
Time Out Market (Boston) LLC

privacy@timeout.com

Kanada

Concept TOM Montreal Inc.
Time Out Market (Canada) Holdings Inc.

privacy@timeout.com

 

 

Aşağıdaki tabloda listelenen yerlerde, üçüncü taraf imtiyaz sahipleri siteleri çalıştırır ve veri denetleyicisidir, bu nedenle lütfen aşağıdaki imtiyaz sahipleri ile iletişime geçin ve daha fazla bilgi için gizlilik bildirimlerine başvurun:

Bölge

Veri Denetleyicisi

İletişim Bilgisi

Bahreyn

ITP Media

www.timeoutbahrain.com

Çin

SEEC Media

http://beijing.timeoutcn.com
www.timeoutbeijing.com
http://shanghai.timeoutcn.com
www.timeoutshanghai.com

Hırvatistan

Orso Plan d.o.o.

www.timeout.com/croatia

GCC

ITP Media

www.timeoutbahrain.com
www.timeoutdoha.com
www.timeoutdubai.com
www.timeoutabudhabi.com

İsrail

Yuval Sigler Media

www.timeout.co.il
http://timeout.co.il/en

Japonya

Original Inc

www.timeout.jp/en/tokyo
www.timeout.jp/ja/tokyo
www.timeout.jp/en/kyoto
www.timeout.jp/ja/kyoto

Malezya

Mongoose Asia

www.timeout.com/kuala-lumpur
www.timeout.com/penang

Mexic

Museo Citadino S.A. De C.V.

www.timeoutmexico.mx
www.timeout.com/mexico-city

Rusya

C Media

www.timeout.ru
www.timeout.ru/spb

İsviçre

Riley and Jones

www.timeout.com/switzerland

 

Tavsiye edilen

    İlginizi çekebilecek diğer içerikler

      Advertising