Sortir per Gràcia

El millor oci nocturn del barri

L'Entresol

Gairebé a cada cantonada del barri de Gràcia hi ha un bar. Cocteleries, bars de vermut, bars musicals, cerveseries i bars mítics on, qui més qui menys, ha passat nits glorioses. D'entre tots ens quedem amb aquest, però si trobes a faltar algun local nocturn imprescindible de Gràcia? Ens ho pots dir als comentaris de sota.

Heliogàbal

És sens dubte un dels pols musicals i de la nit de Gràcia. L'Associació Cultural Heliogàbal es va fundar l'any 1995 amb l'objectiu de servir de plataforma per al desenvolupament i la promoció d'activitats artístiques i culturals al barri de Gràcia de Barcelona. Com a espai de difusió, l'Heliogàbal propicia l'encontre entre públic, veïns, artistes, col·lectius i associacions i col·labora amb altres plataformes del teixit cultural i artístic de Barcelona, com discogràfiques i editorials independents.

Llegir-ne més
Gràcia

L'Entresòl

Recomanat

El local aposta per la qualité: la decoració és senzilla, mesuradament moderna, amb línies clares i lavabos degudament desinfectats. La seva personalitat es defineix sobre dos eixos inamovibles: una selecció musical que provoca atacs de priapisme (si voleu escoltar Snow Patrol aneu al Karma) i els millors gintònics de Gràcia, entre ells el senyorial Tanqueray Rangpur, una obra d'art amb llima, infusió de te verd i la mateixa aroma que el clatell d'Ana de Armas. Tenen més de 35 marques premium de ginebra.

Llegir-ne més
Gràcia

Elephanta

Recomanat

Teteria amb nom d'illa índia amb tamborets de fusta tallada i taules decorades amb un 'collage' d'imatges de diaris i revistes. S'hi pot jugar a escacs o a altres jocs, prendre un bon te o gaudir, a partir de les deu del vespre, del 'happy hour' de gintònics i còctels. Amb connexió Wi-fi.

Llegir-ne més
Gràcia

Le Standard

La gràcia d'aquest bar –cent per cent gracienc– és que s'acosta més a una sala d'estar que no pas a un bar convencional. Aneu-hi d'hora per aconseguir un bon sofà, i demaneu uns quants daiquiris.

Llegir-ne més
Gràcia

Velcro Bar

De pura llum ancestral i moderna, el Velcro és el refugi del que vol sortir per la porta del darrere d'un dimecres. Cada nit el repoblen homínids disposats a veure líquids translúcids que, encara que no vulguin, els esquitxaran a la cara un ssshhh, ahhh.S'asseu la gentada a la barra, alçats en tamborets, i durant hores, com si estiguessin sota aquella llum blava de les carnisseries, la que caça mosquits, no es mouran ni un centímetre.

Llegir-ne més
Gràcia

Sonotek

Recomanat

En les altures de Gràcia, aquest bar s'ha guanyat una sòlida reputació entre la parròquia alternativa: personalitat friqui, fetitxisme pop i còctels a preus de crisi són alguns mèrits.

Llegir-ne més
Gràcia

Switch Bar

Un bar que sembla un malson amistós, sortit d'un univers paralel i 'retro'. Dins us esperen unes cerveses fredes i sessions dels millors DJ!.

Llegir-ne més
Gràcia

Rosso Porpora

Recomanat

En aquest acollidor bar d'aire noctàmbul i rococó, cada divendres podreu treure el ventre de penes a base d'un generós aperitiu italià a la barra. Sempre en la franja de tarda-nit, esclar.

Llegir-ne més
Gràcia

Shake It!! Barcelona

Recomanat

El Shake It! és un club de bona música amb dos pisos i piles de bones propostes per a moltes nits de cada mes. Què s'hi escolta, al Shake It!? Des de rocksteady a northern soul, passant per pop del que enlluerna, garatge frenètic o soul i funk dels de no-puc-parar-de-ballar.I què els distingeix? Els acústics d'indie no comercial i una llarga i sucosa carta de gintònics servits amb tots els gadgets i parafernàlia necessària per fer-los únics i atractius.

Llegir-ne més
Gràcia

Vinil()

Els melòmans haurien de tatuar-se a la mà l’adreça del Vinilo, per quan les neurones comencin a fallar. Fosc, envellit, amb fusta cruixent i carregat de notes de rock gravades amb sang a les parets, aquest és el bar per als amants de la bona música escoltada a l’antiga. Respecten el vinil i els grups de més qualitat. De fet, el gramòfon blau de proporcions paquidèrmiques que hi ha és un tòtem on tots els feligresos presenten els seus respectes. Ho diré d’una altra manera. Si els protagonistes d’Alta Fidelidad tinguessin una botiga a Gràcia, estarien abonats a aquesta cova imprescindible.–Òscar Broc.

Llegir-ne més
Gràcia

Comentaris

2 comments
Cesc
Cesc

I el Musical Maria?!?!?!?!?!