Sortir per la Barceloneta i el Port

El millor oci nocturn del barri

Trobes a faltar algun local nocturn imprescindible de la Barceloneta i el Port? Ens ho pots dir als comentaris de sota.

Eclipse Bar

Al capdamunt de l'hotel W, l'Eclipse ofereix unes vistes immillorables i festes a càrrecs de DJ, sovint britànics, que són els mateixos que fan remenar el darrere a la reialesa de Londres.

Llegir-ne més
La Barceloneta

Zahara Cocktail Club

Recomanat

Nostàlgia de l'estiu? L'olor del bronzejador, els pitrams a l'aire, el banyador eslip, la sangria... Tranquils, al Zahara Cocktail Club podreu paladejar les darreres fuetades de l'estació més càlida com si estiguéssiu en plena canícula d'agost. I això, en dies de depressió postvacances, és un regal dels déus. Dels locals que poblen el passeig de Joan de Borbó, aquest és sens dubte el que té el look més contemporani i els millors còctels.

Llegir-ne més
La Barceloneta

Opium Mar

Opium Mar és un restaurant, amb una terrassa davant del mar, però també és una discoteca sofisticada, per un públic que busca decoració moderna amb aires de luxe. Està ubicat en un lloc envejable, a tocar de l'Hotel Arts i davant la platja de la Barceloneta. Obre cada dia.

Llegir-ne més
Ciutat Vella

Station Barcelona

A la cafeteria d l'Estació de França tant hi poden anar els que matinen molt com els que van molt tard a dormir. La seva decoració recorda una mena de club de jazz amb plantes de quatre metres que pugen fins al sostre, i tauletes de potes de ferro. Durant el dia, funciona com a bar d'esmorzars i restaurant. A primera hora del vespre té el seu encant i les nits del cap de setmana es fan sopars-espectacle. A partir de mitjanit es transforma en club de copes  .

Llegir-ne més

Club Catwalk

En les seves bones nits, remenar l'esquelet en aquest club es com fer-ho en una nit de premis hip hop de la MTV facció macarra. Molta ungla daurada, talons quilomètric i caputxes amb sabatilles. Això si, sense metralletes.

Llegir-ne més
Ciutat Vella

Comentaris

2 comments
DAVID COMPTE
DAVID COMPTE

Buenas tardes, no se como uno de los restaurantes club más importantes y exclusivos de Barcelona no está en vuestra página, Carpe Diem (CDLC Barcelona). A parte, desde este mes nos estamos anunciando en vuestra revista y la idea es hacerlo hasta septiembre. Yo no he sabido encontrar Carpe Diem, igual no he sabido buscar. Quedo a la espera de vuestros comentarios. Saludos y feliz tarde!