Bangkok Cafè

  • Restaurants
  • Tailandesa
Recomanat
1/2
Bangkok Café
2/2
Bangkok Café
Les Corts

Avui m’empeny el dilema. ¿Segur que he d’explicar que hi ha un restaurant tailandès fantàstic al barri de les Corts que molts no coneixen, i que els fans del menjar exòtic consideren una troballa de les proporcions d’Atapuerca?

Doncs sí, perquè entre la mesquinesa imperant, cal ser generós i saber compartir. Ho deixo anar: heu d’acostar-vos al Bangkok Cafè, un restaurant a mig camí entre un quiosc i una cafeteria. En uns 50 metres, no se sap com, s’hi encabeixen unes 10 taules en un prodigi d’aprofitament de l’espai. 

La meravella no s’acaba aquí. El Bangkok Cafè fa cantonada amb el passatge de Tubella, conegut com el barri anglès per la corrua de casetes de principi del segle XX que es conserven gairebé com un miracle. Envoltat d’un petit jardí, entre canyes de bambú i parterres de vegetació, hi ha aquest establiment on abans d’anar-hi us haureu d’assegurar de si està obert. Només accepta comensals de dijous nit a diumenge, i és imprescindible que hi reserveu. 

Un cop estàs assegut en una de les tauletes minúscules del tailandès i compartint espai amb la cuina, el primer que cal demanar és la beguda. Amb els curris i els picants de la cuina tailandesa, el consum responsable pot ser un error. Cal beure en abundància, si no és que teniu vocació de Fakir Kirman, i, de veritat, la cervesa tailandesa és molt fina i agradable.

Al Bangkok trobareu la Singha, una cervesa coneguda per un dels borratxos més entranyables del planeta, Shane McGowan, el cantant de The Pogues que en canta les delícies a House of the Gods. A d’altres, la Singha us sonarà per les samarretes del Chelsea o pels cotxes de fórmula 1 de l’escuderia Red Bull.

És igual per on arribi el coneixement, agafeu-vos a la Singha com a un flotador.  Si voleu tastar una altra cervesa tailandesa, entre els plats de curri, llet de coco i salses delicioses com la satay que acompanya el pollastre, podeu beure la cervesa Chan, famosa per l’etiqueta amb els dos elefants. És una cervesa amb més graduació i no tan delicada com la Singha.

Però amb el picant del menjar, cada cop us quedareu més sords de llengua. Si no sou de birra, ofereixen altres possibilitats, com vi blanc del Penedès. Entre picant i cervesa, en sortir-ne, sereu més irlandesos que McGowan.

Lloc de la ubicació Bangkok Cafè
Contacte
Adreça Evarist Arnús, 65
Les Corts
Barcelona
08014
Transport Plaça del Centre (M: L3)
LiveReviews|1
1 person listening
glo

l'única pega que li trobo és la pudor de cuina que t'emportes posada a la roba, per la resta, jo hi vaig sopar un dilluns i sense reserva, i és molt bo.