Els 10 millors plans per a la setmana

Us proposem activitats d'oci i cultura per a tots els gustos i butxaques

Barcelona Harley Days 2015

Arriba la 7a edició del Barcelona Harley Days, una cita pels amants de la marca i de les motos en general. Tres dies d'activitats gratuïtes per a tots els públics en què hi haurà exposicions de models, concerts, proves de motos, rutes guiades, concursos i la emblemàtica desfilada de banderes pels carrers de la ciutat. Els organitzadors esperen la participació d'unes 20.000 motos i un milió de visitants. La principal novetat d'aquest any es el model JD del 1928, restaurat per Fanàtics Motos Històriques, que va ser utilitzat com a part de la flota de la Guàrdia Urbana en motiu de l'Exposició Internacional de Barcelona del 1929.

Llegir-ne més
Fira de Barcelona Fins a Dg Jul 5 Gratis

Stripart 2015: XX Mostra d'art jove d'Horta-Guinardó

Stripart és una mostra amb més de 600 m2 d’espai expositiu i més de 100 artistes que presenta nous llenguatges artístics donant el tret de sortida a artistes en eclosió. Quinze dies a l’any, el Centre Cívic Guinardó es converteix en un gran ventall de formes expressives on no hi ha temes, on no hi ha disciplines prefixades, només busquen projectes que a través de la investigació i el treball, hagin arribat a ser innovadors, a trencar estereotips. La programació inclou exposicions, performances, nits d'arts escèniques, tallers d'il·lustració, familiars i altres activitats que podeu consultar al programa.

Llegir-ne més
Centre Cívic Guinardó Fins al Divendres 17 juliol 2015 Gratis

Vida 2015: Father John Misty + The War On Drugs + Primal Scream + Super Furry Animals...

Els qui van passar l'estiu passat per la primera edició del Vida ja saben el que és tornar a disfrutar d'un festival d'estiu. Sense cues, sense aglomeracións, amb escenaris repartits en llocs tan acollidors com boscos, fars al costat de la platja i fins i tot a dalt d'una barca de pescadors... el Vida és vida, i aquest any torna en una segona edició que promet ser més memorable que la primera. L'espai principal del festival es troba als terrenys de La Masia d’en Cabanyes, una antiga Masia preciosa situada a les afores de Vilanova i la Geltrú. També hi ha concerts pel matí a La Daurada Beach Club i festa inaugural el dijous a l'escenari del Molí de Mar, on tenia lloc l'antic festival Faraday.El cartell està ple de grans noms d'aqui i d'allà, com Father John Misty, l'exbateria dels Fleet Foxes, que fa temps que ronda en solitari convertit en un referent del pop folk nord-americà i que ha publicat un dels discos de l'any, 'I love you, honeybear' (2015). Un altre gran nom del cartell és The War on Drugs, banda de Philadelphia que després de guanyar-se un nom dins l'escena independent amb els seus dos primers treballs, el seu tercer àlbum, 'Lost in the dream (2014), ha provocat que la premsa internacional s'agenolli als seus peus. Bobby Gillespie i els seus Primal Scream també s'apunten a la festa. Història viva del rock i un dels pilars indispensables de la música moderna, els escocesos no publiquen disc desde 'More light' (2013), cosa que fa pensar que el seu setlist estarà plag

Llegir-ne més
La Masia d’en Cabanyes Diumenge 5 juliol 2015

Faemino y Cansado: ¡Como en casa ni hablar!

Poques vegades el nom d’un espectacle compleix tan perfectament amb la premissa manifestar els sentiments d’uns creadors: ¡Como en casa ni hablar!. El que els agradaria a Faemino y Cansado és que la gent rigués almenys 23 vegades i que en sortir del teatre fossin millors persones i trobessin el sentit de la vida. I què fan servir per a això? 26 frases de contingut hilarant escampades durant tot l'espectacle.

Llegir-ne més
Teatre Borràs Diumenge 5 juliol 2015

Palo Alto Market

Palo Alto Market estrena les Summer Edition, dues edicions d'estiu amb noves propostes sobre la taula, a més del consolidat 'street market', que aquesta vegada tindrà amb molt de regust de surf, i les parades de 'street food', la música en directe i tallers per a la família. S'estrena la concept gallery, que reunirà un seguit de marques que representen les tendències del moment; en aquesta edició participen Twothirds (presenten la seva col·laboració amb Vans), Equals Equals For All, Elaine Van Ree, Papp Uv i Kupuri, entre d'altres.

Llegir-ne més
Palo Alto Diumenge 5 juliol 2015

Comentaris

2 comments
Alvaro A
Alvaro A

He obert la persiana del meu nou blog , on podreu degustar :

1r Cinema amanit amb bona música

2n Llocs que visitar acompanyat amb una ració de lectura

Postres : Experiències rocambolesques

Inclou un bon grapat de gustos , aficions i opinions d'un servidor.

Interessats acudir a : https://elartedevivirblogspot.wordpress.com/