Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Norma Comics
Norma ComicsNorma Comics

Una de les millors llibreries de còmic de Barcelona (i del món!) regala làmines per celebrar el seu 40 aniversari

Tothom que compri a l’establiment l'11 de maig rebrà una làmina de Brosmind amb 40 referències al còmic i la cultura popular

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Els amants del còmic i el seu món tenen clar quina és l’establiment per excel·lència de Barcelona on adquirir bon material. Des d'històries il·lustrades de tots els gèneres fins a figuretes, passant també per llibres de la història del 'gaming' o marxandatge, Norma Comics s’ha convertit amb els anys en un lloc de pelegrinatge per molts.  

L’11 de maig farà exactament 40 anys que la botiga es va inaugurar. Per celebrar-ho, tots els qui visitin l’establiment durant el dia rebran una làmina commemorativa gratuïta amb la seva compra. Es tracta d’una il·lustració creada per l’estudi Brosmind que incorpora més de 40 referències del còmic i la cultura popular –com One Piece, Pokemon o Mortadel·lo i Filemó–, i que remet a clàssics com 'V de Vendetta', 'The Spirit' o 'Batman', amb l'inconfusible estil pop i colorista de l'estudi. L’obsequi serà la primera d’una sèrie d’activitats i promocions que es duran a terme el llarg de l’any per festejar les quatre dècades de vida. 

Il·lustració Brosmind
Norma Comics / BrosmindIl·lustració Brosmind

El local ubicat al passeig de Sant Joan, ben a prop de l’Arc de Triomf, ha canviat molt amb els anys, però la seva essència continua intacta des del primer dia, així com la seva ubicació. El fundador, Rafa Martínez, va començar el projecte empresarial amb l’agència de representació d’autors Norma Agency l’any 1977; dos anys més tard, va començar a editar sota la marca Norma Editorial i, finalment, l’any 1984 va obrir la llibreria Norma Comics, complint així el seu somni. 

Des de llavors, la llibreria no ha parat de créixer i innovar: el local que havia començat sent de 100 m² ara n’ocupa 1.000, ha obert un local dedicat a productes derivats i presentacions i ha posat en marxa un servei de venda en línia. A més, amb els anys, Norma Comics ha desenvolupat també nombroses activitats de promoció i divulgació a través de trobades amb autors i presentacions, entre d’altres, que la va dur a guanyar el premi internacional Eisner Spirit of Comics Retailer Award a la 'Millor Llibreria del Món'.

El món de Brosmind

Brosmind és un estudi d’il·lustració de Barcelona creat pels germans Juan i Alejandro Mingarro. Les seves peces destaquen pels colors, els detalls i l’originalitat que presenten a través de personatges alegres i expressius. El seu art els ha portat a ser reconeguts internacionalment i a obtenir nombrosos guardons, d’entre els que destaquen un Lleó d’Or, un Lleó de Plata, un ‘Shortlist’ a Cannes, un Sol d’Or a Sant Sebastià i un Graphis d’Or.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Brosmind (@brosmind)



NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de còmics de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat