Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Yerse Botiga
Foto: Salva López

Una de les marques referents de roba de punt de l'Estat obre la seva 'flagship' de disseny a Barcelona

L'establiment ha estat dissenyat per Isern Serra i és una mena de tribut a la ciutat i als seus creatius

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Cada cop hi ha més marques que decideixen redefinir el concepte tradicional de botiga amb les seves noves obertures a Barcelona. La segona botiga de Thinking Mu a l'Eixample fusiona moda i cafè d'especialitat; el nou establiment de Bobo Choses a Rambla Catalunya té una zona artística interactiva per unir l'art i la moda; i ara, a pocs minuts de la de Bobo Choses, Yerse ha inaugurat la seva primera 'flagship' a la ciutat amb una arquitectura de disseny.

Yerse botiga
Foto: Salva López

La firma sabadellenca ha obert el seu establiment a Barcelona, al número 64 de Rambla Catalunya, per celebrar el seu 60è aniversari. La marca vol fer un homenatge als seus orígens i a la seva trajectòria amb la inauguració de la seva primera botiga de referència on es poden trobar tots els articles de les seves darreres col·leccions. 

Yerse botiga
Foto: Salva López

Isern Serra ha estat l'arquitecte encarregat de dissenyar l'interior de la botiga, que ha volgut fer una mena de tribut a Barcelona a través de les corbes i elements orgànics que recorden a les formes característiques de Gaudí. Els colors neutres són els protagonistes i contrasten amb elements decoratius com les làmpades de la marca barcelonina Santa&Cole, les cortines de cotó color crema, i les taules de fusta artesanal, una estètica fidel a la imatge de la marca: simple i elegant.

Yerse botiga
Foto: Salva López

Una marca que porta la simplicitat per bandera

Yerse va néixer a Sabadell l'any 1964 com una empresa familiar que, malgrat haver-se convertit en una de les referents en el gènere del teixit de punt, encara vol transmetre la familiaritat amb la qual va sorgir. L'objectiu de Yerse sempre ha estat crear peces atemporals, d'estil elegant i que perdurin a través de fibres naturals com la llana i el cotó a la majoria de les seves col·leccions, tot i que al llarg dels anys han introduït noves textures i tècniques. Actualment, el seu catàleg inclou des de peces com jaquetes i samarretes fins a diversos complements dirigits al públic femení.

yerse botiga
Foto: Salva López

La simplicitat és el que caracteritza a la firma de Sabadell que, tot i que s'ha adaptat a les noves modes, continua defensant que "la simplicitat sobreviu als vaivens de la moda (...) és elegància", assegura Mariona Generó, propietària i directora creativa de Yerse.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona a l'abril

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat