Zurich Spinning® solidari

Sport and fitness, Gyms and fitness centres
spinning zurich
1/7
spinning zurich
spinning zurich
2/7
spinning zurich
piscines municipals
3/7
piscines municipals
precor
4/7
precor
precor
5/7
Alice Keeneyprecor
spinning zurich
6/7
spinning zurich
XocFruit
7/7
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pedaleja amb Zurich y Time Out Barcelona i col·labora amb Unicef

El proper 25 de maig, Time Out Barcelona i la companyia d'assegurances Zurich obrim les portes de les piscines municipals de salt de Montjuïc per fer-te suar de valent. I el millor de tot: per una bona causa! Sí, sí, tal i com ho llegeixes! Hem organitzat tres classes de Spinning® amb Master Instructors de Spinning® de Precor per deixar-te sense alè. Podràs gaudir fent esport amb unes vistes increïbles de la ciutat de Barcelona i amb els 5 euros de la teva entrada ajudaràs en projectes de l’ONG Unicef. I, si encara necessites més motius, després de pedalar, podràs capbussar-te a la piscina i prendre un snack saludable. No esperis més i compra ja la teva entrada!

 

Les classes

Durant la tarda realitzarem fins a 3 sessions, en horaris diferents, amb capacitat per a 100 persones. Tria la teva!

- A les 18:15h, Francesco Taddei, Master Instructor Spinning® d’Itàlia, oferirà una sessió intensa per començar amb força.

- A les 19:30h, Eva García, Master Instructor Spinning® responsable del programa Spinning® a Espanya, realitzarà una sessió amb música del Dj Cristopher Peyton d’Eivissa.

- Per últim, a les 20:45 h, Eva García farà la última classe, aquest cop mentre veus com es pon el sol.

Un cop acabis de pedalar, podràs prendre un aperitiu de broxetes de fruita amb xocolata i sucs naturals de XocFruit i, hidratar-te amb aigües Veri. T’hi animes?

 

'Global Community Week'

Zurich celebra cada any una setmana dedicada al voluntariat pels seus empleats, la 'Global Community Week'. En aquesta ocasió, es farà del 23 al 27 de maig, amb tot d’activitats que permetran de col·laborar amb projectes de la comunitat o es recolliran fons per a associacions o entitats, com aquest Spinning® solidari per Unicef. Participa-hi!

 

El Zurich Spinning® solidari es fa el dimecres 25 de maig a les piscines municipals de salt de Montjuïc. El 100% dels diners recaptats per l’esdeveniment aniran destinats a Unicef.

Col·labora:Zurich, Precor, Picornell, Xocfruit, Veri, Dasler, Focus i Kiloenergia.

LiveReviews|0
1 person listening