Escapada a La Rioja amb Lluís Tolosa

Things to do, Food and drink events
1/3
2/3
3/3

TR3SC us convida a descobrir de primera mà una de les regions vitivinícoles més importants d'Europa, una terra de vins única al món: LA RIOJA.

Tindreu l'oportunitat de conèixer les particularitats que han permès a La Rioja situar-se a l'avantguarda del món vitivinícola, consolidar la seva imatge de prestigi i convertir-se en referència de qualitat i innovació a nivell internacional.

Una escapada enogastronòmica imprescindible per als apassionats de l'enoturisme, on ens acompanyarà LLUÍS TOLOSA, autor del llibre Vinos y Bodegas de Rioja, guardonat com a Millor Llibre de Vins d'Europa (Madrid, 2007) i Millor Llibre del Món sobre Vins Europeus (Pequín, 2007). Recentment, la seva nova guia d'enoturisme BCN Wine també ha estat reconeguda 2a Millor Guia d'Enoturisme del Món (Pequín, 2016).

COM ENS DESPLAÇAREM? Sortirem de Barcelona el divendres 2 de juny amb l'autobús ALSA, des de l'Estació del Nord (15:15h) o des de l'Estació de Sants (C/ Viriat - 15:35h). Aquest autobús ens portarà directament a Logroño.
El recorregut de Logroño a Haro i d'Haro a Logroño es farà amb un autobús privat exclusiu per al grup.
El dilluns 5 de juny, agafarem l'autobús ALSA de Logroño (Estació d'Autobusos, Av. Espanya - 16:00h) a Barcelona (Estació del Nord), amb parades a Saragossa i Lleida.

ON DORMIREM? La primera nit la passarem a l'Hotel Los Portales, un hotel amb encant situat al centre de Logroño.
Més informació: Hotel Los Portales La segona i la tercera nit dormirem a l'Hotel Los Agustinos, en un edifici preciós i carregat d'història, ubicat al centre de la ciutat d'Haro i amb un claustre espectacular.
Més informació: Hotel Los Agustinos

QUÈ VISITAREM? Visitarem els cellers més representatives i exclusives de la regió. Finca Ygay i Bodegas Marqués de Murrieta
Marqués de Riscal Museo de la Cultura del Vino Dinastía Vivanco La Rioja Alta Bodegas Bilbaínas Bodegas R. López de Heredia - Viña Tondonia Bodegas Roda

NO INCLÒS EN EL PREU

*Sopars dels dies 2 i 3 de juny.

*Dinar dia 5 de juny.

*Extres dels hotels i els àpats inclosos en el preu.

*Tot el que no consti a l'oferta.