Showcase de pilots

Things to do
Serielizados Late Show
Serielizados Late Show

Quantes bones sèries s’hauran quedat al calaix d’un directiu de televisió? Quantes bones idees no han passat d’una nit de borratxera entre amics? Què fa falta perquè una sèrie arribi a bon port? Potser mai us heu fet aquestes preguntes i només us limiteu a seure al sofà i a injectar-vos ficció a la vena. Però potser fa temps que li doneu voltes al tema. O fins i tot encara millor, ja teniu el primer capítlo filmat!

Si sou d’aquest últim grup, us estan buscant. La revista online Serielizados i el Festival Zoom d’Igualada s’uneixen per crear el primer showcase de pilots de ficció. És una aposta per descobrir nou talent, propostes innovadores, arriscades, interessants i de qualitat. Si us heu hipotecat o la iaia és accionista de la vostra idea, ara teniu una oportunitat d’or. La festa es farà el divendres 28 de novembre a la Fàbrica Moritz Barcelona, col·laboradors de l'esdeveniment, i vol ser un punt de trobada entre els nous creadors i la indústria. Una suma de projeccions, idees i debat al voltant de la ficció televisiva, per donar veu i visibilitat a projectes independents que es van presentar fins al 2 de novembre, provinents d’escoles de cinema, de mini productores o fins i tot de grups d’amics. L’origen no importa.

Després de la projecció dels primers capítols seleccionats, representants de la indústria del cinema –Paco Escribano, Toni de la Torre, Marc Crehuet i Jaume Ripoll, entre d’altres– donaran la seva opinió i consells personalitzats per a cada proposta. Una resposta immediata que no es tindria fora d’un acte com aquest. A part, hi haurà un espai per fer un meet the expert, és a dir, un punt d’on poden sortir futures relacions i projectes. Hi haurà 3 premis en en metàl·lic. Dos escollits pel jurat (millor pilot de sèrie i de websèrie) i un atorgat pel públic assistent. L’entrada és gratuïta però s’ha de reservar.

Posted:

LiveReviews|0
2 people listening