Worldwide icon-chevron-right Europe icon-chevron-right Spain icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Associació de Professionals de Dansa de Catalunya

Associació de Professionals de Dansa de Catalunya

Things to do Sant Andreu

Time Out says

Friendly warning! We're working hard to be accurate. But these are unusual times, so please check that venues remain open.

Associació de caràcter sindical i sense ànim de lucre que defensa els interessos dels professionals de la dansa a Catalunya: ballarins, coreògrafs, pedagogs, especialistes en salut i dansa, productors i gestors culturals de dansa, mànagers de companyies i totes aquelles persones que tenen una activitat professional o acadèmica relacionada amb la dansa. L'entitat promou i dóna suport a iniciatives per millorar les seves condicions laborals i contribueix al seu desenvolupament professional. Una de les activitats de l'entitat és la celebració del 'Dia Internacional de la Dansa', que té un important ressò a la societat catalana, i els 'Premis Dansacat', que tenen com a objectiu donar visibilitat i reconeixement al sector.

Posted:

Details

Address: Sant Adrià, 20
Barcelona
08030
Transport: Urquinaona (Línies: L1-L4)
Contact:
Opening hours: De dl. a dv. de 10 a 14 h
You may also like
    Latest news