Get us in your inbox

Search

Finestres de la memòria

  • Things to do
Advertising

Time Out says

Finestres de la memòria és un projecte d'interacció social impulsat pel Centre Cultural Casa Elizalde per recuperar la memòria històrica de la Dreta de l’Eixample i per reforçar la identitat del barri. El mitjà per aconseguir-ho és la creació d’un fons fotogràfic col·lectiu cimentat en les aportacions d’imatges dels diferents agents del territori: veïns, institucions, associacions, comerciants, escoles, etc.

L’objectiu és obrir una nova línia de treball que integri projectes d'acció ciutadana i diverses activitats culturals al centre vinculades al projecte, com exposicions, conferències o tallers especialitzats. Aquesta innovadora iniciativa neix amb la premissa de recuperar els vestigis gràfics del passat del barri mitjançant les noves tecnologies, i donar pas així, a la primera xarxa interactiva de La Casa Elizalde i a una gran eina cultural i educativa a l'abast de tothom.

Per aconseguir-ho el centre demana la col·laboració de tots. Participa i comparteix les teves fotografies... Aquelles imatges que evoquen la mirada d'altres èpoques, finestres que s'obren al passat; fotografies que ens acompanyen al llarg de la vida i que, sovint, romanen desades en àlbums o calaixos. Imatges que ens ajuden a explicar-nos qui som. Petits tresors heretats de generació en generació que amaguen relats ja oblidats. Ajuda'ns a recordar.

Per a més informació, consulteu el projecte.

Details

Address:
Advertising
You may also like
You may also like

The best things in life are free.

Get our free newsletter – it’s great.

Loading animation
Déjà vu! We already have this email. Try another?

🙌 Awesome, you're subscribed!

Thanks for subscribing! Look out for your first newsletter in your inbox soon!