Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra

Things to do
Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra

Time Out says

Els addictes al torró no cal que esperin a Nadal: Agramunt celebrarà els pròxims dies 11 i 12 d'octubre una nova edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, l'esdeveniment anual més important que organitza el municipi lleidatà des de fa 26 anys, i que enguany comptarà amb la presència de pastissers de primer nivell com el Miquel Guarro o el Fabián León.

La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt reuneix cada any cuiners i pastissers de renom, reconeguts per la seva professionalitat i diferenciació dins del món de la cuina i la pastisseria. Així mateix, suposa una ocasió única perquè els grans protagonistes de la fira, les quare firmes de torró d’Agramunt -Torrons Vicens, Fèlix, Roig i Lluch-, exhibeixin els seus productes i donin a conèxier les seves novetats.

La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra revoluciona el municipi d’Agramunt, que es volca perquè els assistents, vinguts de tota Catalunya, gaudeixin de totes les activitats gastronòmiques relacionades amb el món del torró i la xocolata.

A més dels torronaires, la fira comptarà amb l’assistència d’altres sectors agroalimentaris tradicionals de Catalunya com el cava, amb la presència de Caves Ferret, o el vi, amb la participació de la DO del Penedès.I sobretot l'assistència d'autèntics alquimistes del torró, com Albert Badia –creador del torró de gintònic– i Fabián León, finalista de MasterChef 2013.

Però, la 26ena edició de Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra serà molt més que un intercanvi comercial i una exhibició de producte: seran dos dies plens d'experiències gastronòmiques, demostracions culinàries a càrrec de cuiners i pastissers de renom, maridatges i degustacions de dolços.

Posted:

Details

Users say