Romanian Showcase At Northwest Folklife Festival 2017

Things to do
Romanian Showcase At Northwest Folklife Festival 2017
More Less
Romanian Showcase At Northwest Folklife Festival 2017 says
Dacă vă este dor de un colț de plai românesc, Datina vă invită la spectacolul pe care îl va prezenta pe scena Festivalului Internațional Northwest Folklife, de la Seattle Center. Anul acesta se marchează a patra apariție a ansamblului pe scena prestigioasei platforme culturale. Din bogatul tezaur al folclorului românesc au fost culese tradiții de la Dragobete până la Sântilie, care vor spune o frumoasă poveste de dragoste, urmată de o nuntă, bineînțeles. Invitații speciali, Radost Folk Ensemble și Kisbetyárok Hungarian Family Dancers, vor întregi călătoria artistică, în lumea tradițiilor folclorice.

Spectacolul va fi găzduit în sala încăpătoare ‘Charlotte Martin Theater’ a Teatrului de Copii din Seattle. Intrarea este gratuită. Vă așteptăm cu drag!

Datina is proud to represent Romania at the Northwest Folklife Festival in Seattle and showcase the beautiful traditions from the Romanian folklore. With performances from special guests, Radost Folk Ensemble and Kisbetyárok Hungarian Family Dancers, it is going to be a beautiful celebration of ethnic traditions, not to be missed!
More Less

By: Romanian Folkloric Ensemble "DATINA" Seattle