Worldwide icon-chevron-right Europe icon-chevron-right Spain icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Karl’s Imbiss

Karl’s Imbiss

Bars and pubs Eixample
Recommended
4 out of 5 stars
Karl's Imbiss
1/3
© Maria DiasKarl's Imbiss
Karl's Imbiss
2/3
© Maria DiasKarl's Imbiss
Karl's Imbiss
3/3
© Maria DiasKarl's Imbiss

Time Out says

4 out of 5 stars

Friendly warning! We're working hard to be accurate. But these are unusual times, so please check that venues remain open.

La proposta del Karl's Imbiss és un viatge al menjar popular d'Alemanya, amb un producte 100% germànic i de qualitat a un preu molt assequible.

Els 'imbiss' són, a Alemanya, els locals de menjar de carrer per excel·lència: molt populars i senzills, hi pots endrapar salsitxotes i cervesa per quatre rals. En Christian, que ja fa molts anys que corre per terres catalanes i ha fet tots els papers de l’auca, sempre havia volgut muntar el seu propi 'imbiss', però dels bons: és a dir, amb producte casolà i de qualitat, sempre mantenint preus ben raonables. Després de treure-hi el ventre de pena, podem afirmar, sense embuts, que se n’ha sortit amb escreix: al Karl’s te’n lleparàs els dits i està tan bé de preu que hi tornaràs.

En Christian, que tot ho cuina ell, fa pocs plats, com tots els 'imbiss'. Dues carns a escollir: 'krustenbraten', carn de porc d’Alemanya lleugerament fumada feta parsimoniosament durant tres hores fins a assolir una tendresa i gust excepcionals, o un excel·lent 'bratwurst'. Pa de sèsam o de vidre, unes patates al forn delicioses i especiades a l’estil cajun i sis salses que acaben de reblar l’àpat, de carn, de mostassa i poma, chimichurri, de tomàquet amb curri, de xili o de tomàquet sol. Per beure, cervesa. Com que els 'imbiss' han de ser per a tothom, en Christian proposa un menú d’entrepà, patates i beguda per 5,95 euros: si no hi aneu, no serà perquè no us ho posa fàcil! 

By: Martí Sales

Posted:

Details

Address: Muntaner, 99
Barcelona
08036
Transport: Hospital Clínic (M:L5)
Contact:
Opening hours: Dl. a ds. de 13 a 23 h
You may also like
    Latest news