Cab Ares, Cab Arei

Things to do
Cab Ares, Cab Arei
More Less
Cab Ares, Cab Arei says
"CABARES CABAREI"
Tekst, režija i gluma Zijah A. Sokolović

Zijah A. Sokolović govori i igra sve moguće, majstorskom mimikom i potpunim vladanjem glasom vodi gledatelje od neukrotivog smeha do ledene užasnosti, poigrava se osećajima i mišljenjem publike do ivice izdržljivosti, dok igrajući prepliće dve velike, za svakog značajne teme, ljubav i smrt.

Njegove mimične, tjelesne i govorne varijacije i mimikrijske vragolije na temu institucije, kao što su država i brak, smiješno karikiranje morala, međusobnih bračnih odnosa, političke banalnosti, svakodnevnih nebuloza i opominjanje na njih, da ljudi žiive danas a ne sutra - sve je to od samog početka izazivalo salve smijeha, višekratne spontane aplauze, pronicanje u suštinu ideja i na kraju iskrene i sasvim zaslužene ovacije očarane publike, koja je poslije dva sata neprekidnog programa razmišljala kako je moguće tako dugo održati toliku glumačku koncentraciju i kondiciju...
Kako zapravo nazvati to, što je u nedjelju u prepunom i već danima rasprodanom salom odigrao za mnoge nesporni "kralj monodrame" Zijah A. Sokolović.

Tijekom predstave učestale salve smijeha, na kraju buran pljesak i ovacije. Dvadeset i tri godine i preko 1200 izvođenja.

Karte mozete kupiti i online
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=7YGZAYYVT7J9S

info www.bekstejdz.com
tel. 519-562-5581
More Less

By: Showbiz Production Inc.