31 awesome jokes for kids that’ll get the whole family laughing

These cool jokes for kids will please the whole family. After reading through and picking your favorites, you can even try and make some of your own!

Photograph: Shutterstock

Wanna make your little ones giggle? These cute, clean jokes for kids will have ‘em belly laughing. Take turns reading them to each other, or try to come up with some of your own! When you’re done, it may be time to laugh through our list of funny animal videos, sing along to our favorite kids’ songs or pick out some of our best kids movies to watch as a family. 

1. What did the buffalo say to his kid when he dropped him off at school?

Answer: Bison.

2. What do you call a cheese that’s not yours?

Answer: Nacho cheese!

3. What does a nosey pepper do?

Answer: It gets jalapeno business!

4. Where do cows go on the first date?

Answer: To the moooovies!

5. Why are fish so smart?

Answer: Because they live in schools.

6. Why is Peter Pan always flying?

Answer: Because he never lands.

7. What kind of money do mermaids use?

Answer: Sand dollars.

8. What do you get when you cross a lemon and a cat?

Answer: A sour puss.

9. Why was 6 afraid of 7?

Answer: Because 7, 8, 9.

10. Why did the suspenders go to jail?

Answer: Because they held up a pair of pants! 

11. Who always comes to a picnic but is never invited?

Answer: Ants.

12. What do you call a fake noodle?

Answer: An impasta.

13. What do you call a funny mountain?

Answer: Hill-arious. 

14. How do you make a tissue dance?

Answer: You put a little boogey in it.

15. Why are frogs happy?

Answer: They eat whatever bugs them!

16. What do you call an alligator with a vest?

Answer: An investigator.

17. What has four wheels and flies?

Answer: A garbage truck.

18. What kind of button won’t unbutton?

Answer: A belly button.

19. Why was the little strawberry crying?

Answer: Her parents were in a jam.

20. Why did the little boy throw his clock out the window?

Answer: Because he wanted to see time fly!

21. What starts and ends with an E but contains only one letter?

Answer: An envelope.

22. Why didn’t the skeleton go to the dance?

Answer: He had no body to go with. 

23. Why can’t you give Elsa a balloon?

Answer: Because she will let it go.

24. What kind of music do planets sing?

Answer: Neptunes. 

25. How do you make Lady Gaga mad?

Answer: Poke her face.

26. What do you get when you cross a cheetah with a burger?

Answer: Fast food. 

27. What do you call a parrot that flies away?

Answer: A polygon.

28. Why couldn’t the little pirate see a movie?

Answer: It was rated ARRRRR!

29. How do oceans say hello?

Answer: They don’t—they just wave! 

30. Why did Mozart sell his chickens?

Answer: Because they kept saying “Bach, Bach, Bach!”

31. What did the alien say to the garden?

Answer: Take me to your weeder!

Comments

0 comments