Get us in your inbox

Carlota Martí

Carlota Martí

Articles (463)

On patinar sobre gel a Barcelona

On patinar sobre gel a Barcelona

Sols o en família, patinar sobre gel és una de les passions més divertides del Nadal barceloní. A veure, la majoria només fem voltes i voltes al voltant de la pista com un ramat d’ovelles, sempre ben agafats a la barana –no fos cas que caiguéssim!–, però el gel ens torna bojos, com altres esdeveniments associats al fred, com tot el que impliquen les festes Nadal. On es pot patinar sobre gel a Barcelona? Us estalviem feina i us recollim les pistes que hi ha a la ciutat. NO T'HO PERDIS: Nadal a Barcelona, guia completa   View this post on Instagram A post shared by Time Out Barcelona (@timeoutbcn)

Dónde patinar sobre hielo en Barcelona

Dónde patinar sobre hielo en Barcelona

Solos o en familia, patinar sobre hielo nos encanta cuando llega la Navidad. A ver, la mayoría solamente damos vueltas y vueltas alrededor de la pista como un rebaño de ovejas, siempre bien cogidos de la barandilla –no sea que nos caigamos–, pero el hielo nos vuelve locos. ¿Dónde patinar sobre hielo en Barcelona esta Navidad? Os ahorramos trabajo y os presentamos las pistas que hay en la ciudad. NO TE LO PIERDAS: Navidad en Barcelona: guía completa   View this post on Instagram A post shared by Time Out Barcelona (@timeoutbcn)

Ruta a pie del Putxet a los Jardines de Can Sentmenat

Ruta a pie del Putxet a los Jardines de Can Sentmenat

Con fama de zona alta y vecinos con los bolsillos llenos, el distrito de Sarrià-Sant Gervasi es mucho más que eso. A los pies de Vallvidrera y de Collserola, esconde subidas, bajadas y zonas verdes por las que pasear sin necesidad de estar muy en forma. Os proponemos una ruta con inicio y final en dos jardines que teníamos ganas de reivindicar: el del Turó del Putxet y el de Can Sentmenat.

Del Putxet als Jardins de Can Sentmenat: una passejada amb desnivell entre cases senyorials

Del Putxet als Jardins de Can Sentmenat: una passejada amb desnivell entre cases senyorials

Amb fama de zona alta i veïns amb les butxaques plenes, el districte de Sarrià-Sant Gervasi, als peus de Vallvidrera i de Collserola, amaga pujades, baixades i zones verdes per on passejar sense necessitat d’estar molt en forma. Us proposem una ruta amb inici i final en dos jardins que teníem ganes de reivindicar: el del Turó del Putxet i el de Can Sentmenat.  

3 excursions en família per Barcelona i rodalia

3 excursions en família per Barcelona i rodalia

Poseu-vos les vambes, agafeu motxilla i cantimplora i en marxa. El dia que més us vingui de gust, a peu i sense anar gaire lluny de casa, podeu descobrir la natura que envolta Barcelona. I ho podeu fer compartint passes plegats: petits i grans. Us recomanem tres excursions per tota la família que us faran viure un diumenge diferent! NO T'HO PERDIS: 50 llocs per anar amb nens a Barcelona.

3 excursiones en familia por Barcelona y alrededores

3 excursiones en familia por Barcelona y alrededores

Poneos las zapatillas, coged mochila y cantimplora y en marcha. Cada fin de semana, a pie y sin ir muy lejos de casa, podéis descubrir la naturaleza que rodea Barcelona. Y lo podéis hacer compartiendo pasos juntos: pequeños y mayores. Os recomendamos tres excursiones para toda la familia que os harán vivir un domingo diferente. NO TE LO PIERDAS: 50 lugares de Barcelona para ir con los peques.

Consells per córrer a l’hivern a Barcelona

Consells per córrer a l’hivern a Barcelona

Malalts del running, ja som a l’hivern! Digueu-ho amb alegria! Ni el fred, ni el vent ni la foscor han de ser motiu per aturar-vos i deixar de sumar kilòmetres. Parlem amb la Jes Bonet, ambaixadora de Salomon City Trail i entrenadora de Run4you i us recollim els ingredients necessaris per córrer a l’hivern sense patir! NO T'HO PERDIS: Llocs de Barcelona on fer esport a l'aire lliure.

Consejos para salir a correr en invierno en Barcelona

Consejos para salir a correr en invierno en Barcelona

Enfermos del running, ¡ya estamos en invierno! ¡Decidlo con alegría! Ni el frío, ni el viento ni la oscuridad deben ser motivo para detenerse y dejar de sumar kilómetros. Hablamos con Jes Bonet, embajadora de Salomon City Trail y entrenadora de Run4you y os explicamos los ingredientes necesarios para correr en invierno sin sufrir. NO TE LO PIERDAS: Lugares de Barcelona para hacer deporte al aire libre.

Sitios de Barcelona donde hacer deporte al aire libre

Sitios de Barcelona donde hacer deporte al aire libre

Zapatillas en los pies y ropa de deporte puesta. ¿Estáis listos? Salid de casa y no vayáis muy lejos: muy cerca podéis encontrar un buen espacio donde hacer deporte. Calles, plazas, parques o escaleras de Barcelona pueden convertirse en el mejor gimnasio de vuestra vida. Os hacemos una selección de nuestros lugares favoritos para hacer deporte en la ciudad. NO TE LO PIERDAS: Las calles más bonitas de Barcelona.

10 llocs de Barcelona on fer esport a l’aire lliure

10 llocs de Barcelona on fer esport a l’aire lliure

Vambes als peus i roba d’esport posada. Esteu llestos? Sortiu de casa i no aneu gaire lluny: ben a prop podeu trobar un bon espai a l'aire lliure on fer esport. Carrers, places, parcs o escales de Barcelona poden convertir­-se en el millor gimnàs de la vostra vida! Us fem una tria dels nostres 'spots' favorits de la ciutat. NO T'HO PERDIS: Els carrers més bonics de Barcelona.

5 entrenadores virtuals per posar-se en forma gratis

5 entrenadores virtuals per posar-se en forma gratis

Prou excuses! Gràcies a Facebook, Youtube o Instagram portar una vida saludable és cada cop més fàcil. Per què? A només un parell de clics tenim esportistes o entrenadores en qui fixar-nos o de qui aprendre per fer esport amb seny! No és 'postureig'! Donen consells útils! Tenim, des de la que ens facilita una rutina d’exercicis, a la que ens motiva quan més ho necessitem però, també, descobrim a la que gairebé és com una amiga amb qui compartir els nostres dubtes. Us recomanem 5 perfils que us pot ser útil seguir! NO T'HO PERDIS: 10 vídeos per posar-se en forma gratis

5 entrenadoras virtuales para ponerse en forma

5 entrenadoras virtuales para ponerse en forma

¡Basta de excusas! Gracias a Facebook, Youtube o Instagram llevar una vida saludable es cada vez más fácil. ¿Por qué? A sólo un par de clics tenemos deportistas o entrenadores en quien fijarnos o de quien aprender para hacer deporte con sensatez. No es ‘postureo', dan consejos útiles. Tenemos desde la que nos facilita una rutina de ejercicios, a la que nos motiva cuando más lo necesitamos, pero también descubrimos a la que casi es como una amiga con quien compartir nuestras dudas. ¡Os recomendamos 5 perfiles que os puede resultar útil seguir!NO TE LO PIERDAS: 5 vídeos para poner-te en forma gratis

Listings and reviews (28)

Mikkeller Bar Barcelona

Mikkeller Bar Barcelona

Are you someone who likes to run and loves craft beer? If so, your new place of worship is Mikkeller Bar Barcelona. Direct from Copenhagen, the bar brings you 24 different taps of the craft beer you crave. The space is cosy, modern and 100 percent Scandinavian. It's one of the most 'hygge' places in the city. What's that now? 'Hygge' is a Danish concept that has become synonymous with a nice afternoon at home on the sofa watching films under a blanket, with candles and an herbal tea in your hands. Or a good beer, of course. 

Hidden Café Barcelona

Hidden Café Barcelona

Hidden Café Barcelona is a a micro roaster of specialty coffees, and they travel to the origins of the coffees to select the best ones and to work side by side with small producers to make the most of each bean. They have a passion for what they do, and they're out to spread coffee culture, so a visit to the café can also be a learning experience. In fact, they serve your coffee on a wooden tray along with water and a card that explains who made what you ordered and how. Says the café's Carlos Moral, 'We've been a coffee family since 1979, and not only do we want to spread the culture of coffee but we also want to attach a name to each of the coffees to make the public aware of the great work behind each cup. Knowing that coffee is a seasonal fruit, we rotate depending on the season of the year to ensure maximum freshness.' Though the café and shop specialise in roasted and specialty coffee, they also love tea. And bicycles. You might not get that connection at first, but if you look around a bit little and you stop in more than once, you'll find that Hidden Café Barcelona is also a place of pilgrimage for lovers of bikes as well as of caffeinated beverages. With wooden tables, illustrations on the walls and colourful mosaic covering part of the floor, this space in the Les Corts neighbourhood is one of the most welcoming in Barcelona.

Hidden Café Barcelona

Hidden Café Barcelona

"Hidden Coffee Roasters neix del cantó més fosc del cafè: de la seva cultura. Cuinem el cafè reflectint l'esforç realitzat en origen pels nostres amics, els petits productors", explica en Carlos Moral. Són un microtorrador de cafès especials, viatgen a l'origen per seleccionar els millors cafès i treballar colze amb colze amb els petits productors per treure el màxim profit de cada gra. A Hidden Café Barcelona tenen passió pel que fan i s'encarreguen de difondre cultura amb la intenció que cada client que s'hi acosti aprengui alguna cosa. De fet, aquí el cafè també se serveix sobre una safata de fusta i acompanyat d'aigua però, a més, amb una targeta que explica qui i com es fa el que heu demanat: "Naixem d'una família cafetera des de l'any 1979 amb la intenció de difondre cultura del cafè i posar nom i cognom a cadascun dels cafès per fer veure al públic la gran feina que hi ha darrere de cada tassa de cafè. Sabent que el cafè és una fruita de temporada, fem rotació depenent de l'estació de l'any per garantir la màxima frescor". Cafeteria i botiga especialitzada en el cafè torrat i d'especialitat, també s'estimen el té. A primera vista, si els trobeu –no estan tan amagats- potser no hi veieu la relació amb el ciclisme. Si us hi fixeu una mica i el freqüenteu més d'un dia descobrireu, però, que el Hidden Café Barcelona és, també, lloc de pelegrinatge pels amants de les bicis i d'aquesta beguda estimulant. Amb taules de fusta, il·lustracions a les parets i part del terra amb u

Hidden Café Barcelona

Hidden Café Barcelona

"Hidden Coffee Roasters nace del lado más oscuro del café: de su cultura. Cocinamos el café reflejando el esfuerzo realizado en origen por nuestros amigos, los pequeños productores", explica Carlos Moral. Son un microtostador de cafés especiales, viajan a su origen para seleccionar los mejores cafés y trabajar codo con codo con los pequeños productores para sacar el máximo provecho de cada grano. En Hidden Café Barcelona tienen pasión por lo que hacen y se encargan de difundir cultura con la intención de que cada cliente que se acerca aprenda algo.De hecho, aquí el café también se sirve sobre una bandeja de madera y acompañado de agua pero, además, con una tarjeta que explica quién y cómo se hace lo que habéis pedido: "Nacemos de una familia cafetera desde el año 1979 con la intención de difundir la cultura del café y poner nombre y apellido a cada uno de los cafés para hacer ver al público el gran trabajo que hay detrás de cada taza de café. Sabiendo que el café es una fruta de temporada, hacemos rotación dependiendo de la estación del año para garantizar la máxima frescura". Cafetería y tienda especializada en el café tostado y de especialidad, también aman al té. A primera vista, si los encontráis –no están tan escondidos- quizás no veis la relación con el ciclismo. Pero si os fijáis un poco y lo frecuentáis más de una vez descubriréis, que el Hidden Café Barcelona es, también, lugar de peregrinaje para los amantes de las bicis y de esta bebida estimulante. Con mesas de ma

On y va

On y va

The city's cyclists make a pilgrimage to this uptown café seemingly created with them in mind. Small but well-decorated, On y Va has a good vibe, good food, and good coffee. Plus they're part of On y Va Barcelona Tours and Bike Rentals, so they are really into organising rides as well. Every week, usually at weekends and weather permitting, there's a ride taking off from and finishing at the café.

On y Va

On y Va

El carrer Ciutat de Balaguer, a Sant Gervasi, s’ha convertit en punt de peregrinació obligada pels ciclistes de la ciutat. Petit però decorat amb la màxima delicadesa possible, On y Va és una cafeteria ciclista on no falta de res: bon ambient, bon menjar i bon cafè. I 'rides'! Setmanalment programen sortides: generalment, els caps de setmana i ben d’hora: tot comença a On y Va amb un cafè i acaba amb una bona estona de rodatge!

On y Va

On y Va

La calle Ciutat de Balaguer, en Sant Gervasi, se ha convertido en punto de peregrinación obligada por los ciclistas de la ciudad. Pequeño pero decorado con la máxima delicadeza posible, On y Va es una cafetería ciclista donde no falta de nada: buen ambiente, buena comida y buen café. ¡Y 'rides'! Semanalmente programan salidas: generalmente, los fines de semana y bien temprano: todo empieza en On y Va con un café y acaba con un buen rato de rodaje!

Claror Marítim

Claror Marítim

La zona de aguas del Claror Marítim (Paseo Marítimo de la Barceloneta, 33) es una delicia. Se renovó hace unos años y es una de las más modernas y relajantes de Barcelona. Es un espacio para desconectar y dedicaros exclusivamente a vosotros. Se puede empezar en el Spa Marítim, pasando por las duchas de sensaciones; vivir momentos de contrastes en la piscina tibia (33,5 grados) y en la fría (21 grados); equilibrar el cuerpo en la zona de infrarrojos o irradiarlo de calor en las saunas. Si vuestro cuerpo necesita cariño, pasaos también por el Espai Talassa: donde gracias al agua de mar, a las burbujas, las espumas y los surtidores, haréis terapia y relajaréis cuerpo y mente. ¡Dejaos cuidar por el agua!

La Iguana

La Iguana

If you're like us, since you first saw 'La La Land' you've been dying to dance at all hours of the day and night. To satisfy that appetite, get to La Iguana, where all they want to do is contribute to the cultural life of the Sants neighbourhood with loads of activities at affordable prices. In addition to lindy hop and blues dancing workshops, on Wednesdays at 9pm they put on a 'Jam for beginners' where you can dance until 11pm. Maybe with a little luck you'll run into your own Ryan Gosling or Emma Stone.    

Billars ARS

Billars ARS

Si voleu deixar-vos caure per un dels santuaris dels amants del billar... 'the place to be' és el Billars Ars. És una sala mítica de la part alta de Barcelona però acull jugadors de tots els racons de Catalunya, des de professionals fins als més 'patxangueros'. Nosaltres, vam viure part de la nostra adolescència entre les seves taules de billar, el seu futbolí i les seves llums verdes. El tac l’agafàvem molt bé i semblava que teníem tècnica però no fèiem gaires caramboles.

Mikkeller Bar Barcelona

Mikkeller Bar Barcelona

Us agrada córrer i sou fans de la cervesa artesana. Doncs us hem trobat nou temple: el Mikeller Bar Barcelona. Vénen directes des de Copenhaguen i, darrere la barra, hi trobareu fins a 24 tiradors diferents. El local és acollidor, modern i 100% escandinau. Vaja, que és un dels espais més 'hygge' de la ciutat. Eing? És un concepte danès que vindria a ser sinònim d’una tarda de peli i manta a casa, amb espelmes i una infusió a les mans.

Afterlife

Afterlife

Després de veure un capítol de Black Mirror ens vénen ganes d’allunyar-nos al màxim de la tecnologia... però en menys d’un minut passa el trauma i tornem a enganxar-nos al mòbil, a l’Xbox, a l’ordinador i a qualsevol cosa que se’ns posi per davant. Si sou uns autèntics 'geeks', podeu fer un pas més i fer o veure esport de la mà dels videojocs. L’Afterlife és un bar de temàtica 'gamer' on podreu portar el vostre portàtil o consola per jugar, participar en campionats o veure partits d’E-Sports en una pantalla gegant.

News (1)

CrossFit adaptat a persones amb diversitat funcional

CrossFit adaptat a persones amb diversitat funcional

“Des de la primera sessió de crossfit que vam organitzar ara fa més de dos anys, el grup ha crescut molt. Llavors eren quatre atletes amb una discapacitat visual. Ara, també hi entrenen esportistes amb una afectació física. Adaptem l’activitat a cada perfil i a qualsevol tipus de discapacitat però sempre mantenint l’objectiu de treballar una o diverses capacitats físiques. A més, ara hem creat l’entitat Limited Edition Athletes des d’on vehicularem tots els projectes socials que fem”. Qui parla és en Marc Gil, impulsor del primer grup d’entrenament de CrossFit adaptat a persones amb diversitat funcional que va néixer a Barcelona i que treballa a CrossFit Les Corts (Marià Barrientos, 16). Ara també és el fundador d’aquesta associació d’Atletes d’Edició Limitada. En Marc pateix la malaltia d’Stargardt: una distròfia macular degenerativa que afecta la visió central i a la identificació de formes, detalls, colors... “Allà on miro no hi veig res. Només veig al voltant. En pocs anys vaig perdre gran part de la meva visió central. A primer de carrera podia seure a l’última fila i veure la pissarra. A segon ja no veia ni la cara del professor des de la primera fila. Sempre havia fet esport. Vaig descobrir el CrossFit pel meu germà i em va ajudar molt a nivell tant físic com mental. I si ho va fer amb mi, també ho podia fer amb la resta de gent”. La seva és una malaltia invisible. En començar a entrenar dubtava si comentar-ho o no. Va decidir fer-ho, primer al 'coach' i després a la r

The best things in life are free.

Get our free newsletter – it’s great.

Loading animation
Déjà vu! We already have this email. Try another?

🙌 Awesome, you're subscribed!

Thanks for subscribing! Look out for your first newsletter in your inbox soon!