Get us in your inbox

Jordi Freixenet

Jordi Freixenet

Articles (3)

Esport a Ciutat Vella

Esport a Ciutat Vella

Ciutat Vella és un districte amb moltes cares diferents. La turística, bulliciosa i cèntrica però també la que queda a tocar del mar i fa olor a aigua salada. Barris diferents que es donen la mà i on trobem piscines a dojo, pistes de bàsquet, camps de futbol i fins i tot cistelles de corfbol. Us descobrim els racons més esportius d’aquest districte.

Esport a Gràcia

Esport a Gràcia

Si sou dels que trepitgeu Gràcia a l’agost per viure les festes del barri o només coneixeu el districte perquè a les tardes preneu el sol de plaça en plaça, ja és hora que us poseu el xandall i l’aprofiteu per posar-vos en forma. Entre els seus carrers bulliciosos, els seus bars de cerveses i còctels i el seu aire a vila independent, s’amaguen centres esportius on fer salut!

Deporte en Gràcia

Deporte en Gràcia

Si sois de los que pisáis Gràcia en agosto para vivir las fiestas del barrio o solo conocéis el distrito porque por las tardes tomáis el sol de plaza en plaza, ya es hora de que os pongáis las bambas y aprovechéis para poneros en forma. Entre sus calles bulliciosas, sus bares de cervezas y cócteles y su aire a villa independiente, se esconden centros deportivos donde cuidarse.