Get us in your inbox

Meritxell Falgueras

Meritxell Falgueras

Articles (7)

Los mejores vinos para cada ocasión

Los mejores vinos para cada ocasión

Seguro que en Barcelona tenéis una bodega de referencia, o un  bar favorito. Pero tanto si vais fuera como si se queda en casa, el brindis será la banda sonora de todas las celebraciones. Pero qué tenemos que elegir, entre tanta variedad? Os proponemos una lista de vinos de todos colores, denominaciones y precios, y otros licores para acertar sea cual sea la situación. NO TE LO PIERDAS: Los 50 mejores restaurantes de Barcelona

Els millors vins per cada ocasió

Els millors vins per cada ocasió

Segur que a Barcelona teniu una bodega de referència, o el vostre bar favorit. Però tant si aneu fora com si us quedeu a casa, el brindis serà la banda sonora de totes les celebracions. Però quin hem de triar, entre tanta varietat? Us proposem una llista de vins de tots colors, denominacions i preus, i altres licors per encertar-la sigui quina sigui la situació.NO T'HO PERDIS: els 50 millors restaurants de Barcelona

10 vins que has de tastar el 2018

10 vins que has de tastar el 2018

Sempre queda temps per a regals i fartaneres: la nostra 'sommelier' resident, la Meritxell Falgueras, ens ha fet una llista dels grans vins del 2017, aquells que no baixen de cinc estrelles i que cal que tastem aquest 2018. Brindem! 

Els deu millors vins del 2017

Els deu millors vins del 2017

Encara queda temps per a regals i fartaneres: la nostra 'sommelier' resident, la Meritxell Falgueras, ens ha fet una llista dels grans vins del 2017, aquells que no baixen de cinc estrelles. I aprofiteu ara, que som en el moment de l'any en què els podreu trobar a un preu més baix. Ja ens ha passat la ressaca: brindem!

Vins de primera per menys de deu euros

Vins de primera per menys de deu euros

Si sueu la cansalada cada cop que cal escollir el vi, tranquils, tenim la solució. Si voleu quedar bé amb el mam sense haver d'esprémer la VISA consulteu aquest llistat de deu fantàstics vins per menys de deu euros.

10 vins de primera per menys de 10 euros

10 vins de primera per menys de 10 euros

El Nadal, una època farcida d'àpats on haureu d'anar de porta en porta engolint com lladres. Però haureu de davallar el menjar, esclar, i la gent s'espera que porteu algun vinet que marqui la diferència. Voleu quedar bé amb el mam sense haver d'esprémer (gaire) la VISA? Consulteu aquest llistat de deu fantàstics vins per menys de deu euros.

Vinos buenos por menos de 10 euros

Vinos buenos por menos de 10 euros

Se acerca Navidad, una época llena de comilonas donde tendréis que ir de casa en casa comiendo a lo loco. Pero tendréis que bajar la comida, claro, y la gente espera que llevéis algún vinito que marque la diferencia. ¿Queréis quedar bien sin tener que exprimir la VISA? Consultad este listado de diez fantásticos vinos por menos de diez euros.

Listings and reviews (1)

Niu Espai Artístic

Niu Espai Artístic

Local polivalente donde hay de todo: exposiciones, actividades musicales, audiovisuales y talleres. Es también una radio online y una agencia de artistas. Conciertos y sesiones de DJ de jueves a domingo.