Get us in your inbox

Monapart Barcelona

Monapart Barcelona

Articles (20)

Com buscar pis a Barcelona?

Com buscar pis a Barcelona?

Trobar pis a Barcelona és una experiència semblant a tenir la mala sort que et toqui participar a 'Els jocs de la fam'. Ja saps, tots contra tots i només en pot quedar un. Així que si vols augmentar les teves opcions per aconseguir un bon pis a la zona que t'agrada i a un bon preu, fes cas d'aquests consells per convertir-te en un 'al-killer'.

El retorno del terrazo

El retorno del terrazo

Las modas son cíclicas, tanto en la vestimenta como en la arquitectura y el interiorismo. La gran diferencia es que la ropa se puede guardar en un armario hasta que sea carne de Flea market, mientras que una reforma en el hogar nos obliga a convivir con los mismos materiales rurante años, hasta que vuelven a ser tendencia. Esto es lo que nos pasa con el terrazo: fue modernidad para nuestros abuelos, un espanto para sus hijos (nuestros padres), y es una oportunidad para sus nietos (nosotros). A continuación, repasamos algunos usos del terrazo para que te reconcilies con este material.

El retorn del terratzo

El retorn del terratzo

Les modes són cícliques, tant a la vestimenta com en l'arquitectura i l'interiorisme. La gran diferència és que la roba es pot guardar en un armari fins que sigui carn de Flea Market, mentre que una reforma a casa ens obliga a conviure amb els mateixos materials durant anys. Fins que tornen a ser tendència. Això és el que passa amb el terratzo: va ser una modernitat per als nostres avis, un espant per als seus fills (els nostres pares), i avui és una oportunitat per als seus néts (nosaltres). A continuació repassem alguns usos del terratzo perquè et reconciliïs amb aquest material.

El Top 10 de ficció immobiliària

El Top 10 de ficció immobiliària

El món immobiliari ha estat font d'inspiració per a nombroses pel·lícules i sèries de televisió. Peripècies d'agents immobiliaris sense escrúpols, compravendes desastroses, drames sobre cases ruïnoses... El cinema i la televisió han reflectit un munt de situacions que se solen produir en el sector immobiliari, en alguns casos exagerant-lo i en altres mostrant-lo tal com és a la realitat. En aquest recull podràs veure 10 escenes immobiliàries genials 'made in Hollywood'.

8 comptes de disseny i decoració per a seguir a Instagram

8 comptes de disseny i decoració per a seguir a Instagram

Si per alguna cosa serveix Instagram -a part de per deprimir-te veient fotos de cossos esculturals en roba de bany- és per saciar la teva set d'inspiració visual. A continuació et recomanem 8 comptes d'Instagram que no poden faltar en el 'feed' de qualsevol amant del bon disseny i la decoració de la llar.

Ocho cuentas de diseño y decoración para seguir en Instagram

Ocho cuentas de diseño y decoración para seguir en Instagram

Si para algo sirve Instagram –aparte de para deprimirse viendo fotos de cuerpos esculturales en bañador– es para saciar nuestra sed de inspiración visual. A continuación te recomendamos ocho cuentas de Instagram que no pueden faltar en el feed de cualquier amante del buen diseño.

Plantes domèstiques per a inútils

Plantes domèstiques per a inútils

Ets incapaç de mantenir un cactus amb vida més de tres dies? Se't moren fins a les orquídies de plàstic? T'has autoconvençut que les radiacions del router són les culpables del trist final d'aquella violeta africana que et van regalar? No està tot perdut: a continuació trobaràs una llista de plantes a prova d'inútils de la botànica.

Plantas domésticas para inútiles

Plantas domésticas para inútiles

¿Eres incapaz de mantener un cactus con vida más de tres días? ¿Se te mueren hasta las orquídeas de plástico? ¿Te has autoconvencido de que las radiaciones del router son las culpables del triste final de aquella violeta africana que te regalaron? No está todo perdido: a continuación encontrarás una lista de plantas a prueba de inútiles de la botánica.

De fàbrica tèxtil a un loft d’autor a Gràcia

De fàbrica tèxtil a un loft d’autor a Gràcia

Durant l'última dècada del segle passat i la primera de l'actual, la superfície urbanitzada de Barcelona es va anar estenent de forma esbojarrada fins que va rebentar la bombolla immobiliària. En els últims anys, el mercat immobiliari ha anat a poc a poc superant la ressaca, i tot i que s'ha seguit construint habitatge nou, la rehabilitació d'habitatges de segona mà ha estat una tendència a l'alça. I especialment a Barcelona, on hi ha molts i molt interessants.Però per què limitar-se a rehabilitar habitatges en lloc de repensar altres espais? Això és el que devien preguntar-se l’Elena i el Dimitri, del despatx d'arquitectura META Studio, quan van veure les enormes possibilitats d'una antiga fàbrica tèxtil situada al barri de Gràcia i van decidir convertir-la en la seva nova llar, un súper loft.

Clàssics del disseny per menys de 150€

Clàssics del disseny per menys de 150€

T'apassiona el món del disseny però creus que no t’ho pots permetre? No cal que posis una chaise-longue dels Eames a cada habitació: aquests objectes del millor disseny local donaran un toc d'exclusivitat a la teva llar per menys diners del que et penses.

Cinco consejos para aprovechar al máximo tu terraza

Cinco consejos para aprovechar al máximo tu terraza

Llega el verano y con él las ganas de tumbarnos a la bartola bajo el sol. Algunos tendrán que conformarse con tomar el aire en la terraza de algún bar, y otros podrán presumir de vermut con vistas en la terraza de casa. Sea cual sea tu caso, ya tengas una terraza, un patio, un jardín o un balconcito, aquí te damos 5 consejos para aprovechar al máximo este trozo de suelo tan preciado en el mercado inmobiliario de Barcelona.

El top 10 de ficción inmobiliaria

El top 10 de ficción inmobiliaria

Luces, cámara y ¡acción! El mundo inmobiliario ha sido fuente de inspiración para numerosas películas y series de televisión. Peripecias de agentes inmobiliarios sin escrúpulos, compraventas desastrosas, dramas sobre casas ruinosas... El cine y la televisión han reflejado un montón de situaciones que se suelen producir en el sector inmobiliario, en algunos casos exagerándolo y en otros mostrándolo tal como es en la realidad. En esta recopilación podrás ver 10 escenas inmobiliarias geniales 'made in Hollywood'.