Get us in your inbox

Núria Méndez

Núria Méndez

Estudiant en pràctiques

Estudiant de Periodisme i Comunicació Corporativa i jugadora d'handbol. No puc viure sense la música ni els llibres. M'interessa la cultura, el feminisme i els esports.

Follow Núria Méndez

Articles (5)

Primavera Sound 2022: tots els concerts gratis

Primavera Sound 2022: tots els concerts gratis

Si comptem tots els artistes que toquen al Primavera Sound i dividim el preu de l'entrada entre els noms que ens surten, potser trobarem que paguem una xifra raonable per tenir l'opció de veure més de 400 grups o solistes. Però, les coses com siguin, els abonaments per al festival Primavera Sound no estan a l'abast de totes les butxaques. Aquest any, a diferència dels anteriors, el festival no celebra els concerts gratuïts a Primavera als Barris i Primavera al Raval, ni la jornada inaugural al Fòrum. En canvi, el Primavera Pro, les jornades professionals que se centra en les avantguardes i reuneix figures internacionals i artistes emergents per reflexionar sobre les tendències futures de la indústria musical, oferirà concerts gratuïts per a tots els públics. Durant els quatre dies d'aquesta part del festival, del 6 de juny al dijous 9, les últimes tendències musicals sonaran al Pati de les Dones del CCCB. Entre aquestes, hi ha noms catalans com Julieta, Ariox i Bonitx i internacionals com Theodore, Leon of Athens, Spiral Vortex, Pretty Happy.  Programació: Dilluns 6 de juny: 15.00 Pluma, 16.00 Bala Desejo, 17.00 Tuyo, 18.00 Ariox, 19.15 Bonitx, 20.30 Julieta Dimarts 7 de juny: 12.00 Anger, 12.50 Nother, 13.40 Her Skin, 14.30 Koko, 15.20 Leon of Athens, 6.10 Theodore  Dimecres 8 de juny: 12.00 Pastiche, 12.50 Bobbi Arlo, 13.40 Tomike, 14.30 M(h)ao, 15.20 Pretty Happy, 16.10 My Ugly Clementine Dijous 9 de juny: 12.50 Eneritz Furyak, 13.40 Lücy, 14.30 Trout Fresh, 15.30 Matiah

Primavera Sound 2022: todos los conciertos gratis

Primavera Sound 2022: todos los conciertos gratis

Si contamos todos los artistas que tocan en el Primavera Sound y dividimos el precio de la entrada entre los nombres que nos salen, quizás obtengamos una cifra razonable para tener la opción de ver más de 200 grupos o solistas. Pero no podemos negar que los abonos para el Primavera Sound no están al alcance de todos los bolsillos. Este año, a diferencia de los anteriores, el festival no celebra los conciertos gratuitos en Primavera als Barris y Primavera al Raval, ni la jornada inaugural en el Fòrum. En cambio, Primavera Pro, las jornadas profesionales que se centran en las vanguardias y reúne a figuras internacionales y artistas emergentes para reflexionar sobre las tendencias futuras de la industria musical, ofrecerá conciertos gratuitos para todos los públicos. Durante los cuatro días de esta parte del festival, del 6 de junio al jueves 9, las últimas tendencias musicales sonarán en el Pati de les Dones del CCCB. Entre ellas, se encuentran nombres catalanes como Julieta, Ariox y Bonitx e internacionales como Theodore, Leon of Athens, Spiral Vortex, Pretty Happy. Programación: Lunes 6 de junio: 15.00 Pluma, 16.00 Bala Desejo, 17.00 Tuyo, 18.00 Ariox, 19.15 Bonitx, 20.30 Julieta Martes 7 de junio: 12.00 Anger, 12.50 Nother, 13.40 Her Skin, 14.30 Koko, 15.20 Leon of Athens, 6.10 Theodore  Miércoles 8 de junio: 12.00 Pastiche, 12.50 Bobbi Arlo, 13.40 Tomike, 14.30 M(h)ao, 15.20 Pretty Happy, 16.10 My Ugly Clementine Jueves 9 de junio: 12.50 Eneritz Furyak, 13.40 Lücy, 14.30 T

Los mejores juegos online similares a Wordle

Los mejores juegos online similares a Wordle

Sí, sabemos que algunos sois más fans de los juegos de mesa y os resistís a utilizar internet con objetivos lúdicos, sobre todo si hay niños de por medio. Ahora bien, si sois amantes de los pasatiempos de los periódicos, consideráis que tiene un buen nivel léxico y siempre habéis presumido de ganar al 'scrabble', esta lista es para vosotros. Desde finales de 2021 la popularidad de Wordle ha ido creciendo, porque es un juego sencillo que se puede jugar online en cualquier dispositivo. Además, han nacido multitud de variedades de Wordle: sobre música, geografía, matemáticas. Ahora sí que no tenéis excusa. RECOMENDADO: 11 juegos de mesa contra el aburrimiento.

Los mejores juegos online similares Wordle

Los mejores juegos online similares Wordle

Sí, sabemos que algunos sois más fans de los juegos de mesa y os resistís a utilizar internet con objetivos lúdicos, sobre todo si hay niños de por medio. Ahora bien, si sois amantes de los pasatiempos de los periódicos, consideráis que tiene un buen nivel léxico y siempre habéis presumido de ganar al 'scrabble', esta lista es para vosotros. Desde finales de 2021 la popularidad de Paraulògic y Wordle ha ido creciendo, porque son juegos sencillos que se pueden jugar online en cualquier dispositivo. Además, han nacido multitud de variedades de Wordle: sobre música, geografía, matemáticas. Ahora sí que no tenéis excusa.

Els millors jocs i passatemps en línia similars al Wordle

Els millors jocs i passatemps en línia similars al Wordle

Sí, sabem que alguns sou més fans dels jocs de taula i us resistiu a fer servir internet amb objectius lúdics, sobretot si hi ha canalla pel mig. Ara bé, si sou amants dels passatemps dels diaris, considereu que teniu un bon nivell lèxic i sempre heu presumit de guanyar al 'scrabble', aquesta llista és per a vosaltres. Des de finals de 2021 la popularitat del Paraulògic i el Wordle ha anat creixent, perquè són jocs senzills que es poden jugar en línia a qualsevol dispositiu. A més, han nascut multitud de varietats del Wordle: sobre música, geografia, matemàtiques. Ara sí que no teniu excusa.     

Listings and reviews (17)

Rojuu

Rojuu

El festival Sónar baixa al metro. El jove artista Rojuu, amb la col·laboració de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), oferirà un concert exclusiu a la parada de metro Fira (L9 Sud) el divendres 3 de juny a les 20 hores. L'entrada és gratuïta, però l'aforament és limitat.  El cantant, de dinou anys, combina rap, rock alternatiu amb música electrònica. Al concert interpretarà cançons del nou àlbum 'Starina', impregnat d'hardcore. A més, Rojuu també actuarà dijous 16 de juny al SonarPark.

La Bellesa Captiva

La Bellesa Captiva

La galeria d'art Artur Ramon inaugura el 19 de maig una nova exposició comissariada per Ignacio Somovilla. A través d'un centenar de peces, l'espai té un itinerari únic que proposa una àmplia selecció de mirades al jardí des de diferents punts de vista, com a creació artística o metàfora, sàtira, com a últim refugi del plaer o el paradís. Tot això seguint el curs de la història, des de l'etapa clàssica amb la recerca del Jardí de l'Edèn fins a la contemporaneïtat de Josep Maria Subirachs. Dins la nova exposició també s'hi troba el concepte del laberint com a element integral dels jardins a través dels temps, des de l’antiguitat fins al Renaixement i el Romanticisme. I l’exemplifica un magnífic laberint que Josep Maria Subirachs va crear el 1961. L'entrada és gratuïta i estarà disponible dos mesos, fins al 19 de juliol.  

FC Barcelona - Madrid (Femení)

FC Barcelona - Madrid (Femení)

El Camp Nou viurà una festa històrica el dimecres 30 de març. L'estadi blaugrana obre les portes per rebre el totpoderós Barça femení. I ho fa en un partit especial, el Clàssic entre el FC Barcelona i el Real Madrid, concretament el partit de tornada dels quarts de final de la 'Champions' femenina (UWCL). A més, el partit de dimecres pot provocar el ple històric de l'estadi i un rècord d’assistència. De moment, ja s'han esgotat les 84.000 localitats que va posar a la venda el club, però encara hi ha disponibilitat gràcies a l'oferta de 6.000 entrades extra.  L'objectiu esportiu és classificar-se a les semifinals de la competició. Gràcies a la victòria d'1-3 a l'anada d'aquesta eliminatòria, el Barça juga amb un petit avantatge. Però l'objectiu emocional és la reivindicació. El Camp Nou lluirà un mosaic que no només cobrirà les grades amb els colors blau i grana del club i de la senyera, sinó que es convertirà en un fort altaveu per llançar un missatge al món, un missatge reivindicatiu a favor de la igualtat i l’empoderament de la dona. Ambdues aficions s'uniran per mostrar una imatge per visibilitzar el dret de les dones amb el lema 'More than empowerment'. El dia 30 també hi haurà espai per la solidaritat. El club ha fet una crida a tots els aficionats perquè portin menjar, que posteriorment es recollirà a les instal·lacions i es destinarà a nens afectats pel conflicte d’Ucraïna. En col·laboració amb Creu Roja, el Barça habilitarà espais on es recolliran productes com llet i

Barcelona Districte Cultural: 'Alma'

Barcelona Districte Cultural: 'Alma'

Si estás harto del invierno, la segunda producción de la compañía LaBú Teatre presenta 'Alma', un viaje poético, visual y sensorial por las cuatro estaciones del año. Es un espectáculo visual para los niños, en pequeño formato, basado en el teatro de objetos y movimientos. Concretamente, estos objetos se convierten en el alma de cada estación. En el escenario solo está Alma, interpretada por la actriz y directora Anna Ros. La protagonista, que está acompañada de un carro con cosas extraordinarias, nos irá contando cada estación a través de personajes mágicos, simbólicos y poéticos. Es una propuesta hecha con materiales naturales, divertida y al mismo tiempo poética, que habla del día a día. Recuerda que los espectáculos del Barcelona Districte Cultural son gratuitos, pero que es necesario reservar entrada en la web del ciclo.

Barcelona Districte Cultural: 'Anem a caçar un os'

Barcelona Districte Cultural: 'Anem a caçar un os'

59 minutos de diversión con la película de dibujos animados 'Anem a caçar un os'. Esta actividad consta de cuatro historias basadas en libros infantiles, para hacer viajar a los más pequeños de la lectura al cine. La primera historia es 'Anem a caçar un os', trata de cinco hermanos valientes que aprovechan que sus padres se van de casa para salir a la aventura. En 'Càries màgiques' los protagonistas son Topets y Taquetes, unos obsesionados de los dulces que finalmente acaban teniendo consecuencias. La última historia es 'Aston i els regals', el protagonista no puede parar de envolver todos los objetos que se encuentra por casa porque le gusta mucho regalar cosas a su familia. Es un cine divertido y al mismo tiempo educativo. Además, los espectadores tendrán una ficha de actividades relacionada con la película. Recuerda que las proyecciones del Barcelona Districte Cultural son gratuitas, pero que es necesario reservar entrada en la web del ciclo.

Barcelona Districte Cultural: 'Les sirenes són calbes'

Barcelona Districte Cultural: 'Les sirenes són calbes'

A veces, ser adulto en la sociedad actual cansa. A menudo nos preguntamos, ¿hacerse adulto es convertirse en una persona aburrida en una vida rutinaria? La compañía Deliri lo ilustra en un espectáculo cómico y a la vez poético. 'Las sirenes són calbes' es el viaje de dos personas adultas inmersas en el ritmo frenético de la sociedad actual, a un mundo soñado a través de una lavadora, en la búsqueda de unos calcetines desparejados. La obra reclama el derecho a imaginar y no ser una persona gris por ser un adulto, a elegir qué hacemos con nuestro tiempo y nos recuerda que nosotros tenemos las respuestas de lo que estamos buscando. Pero, sobre todo, todo el espectáculo está hecho con cartón y con el corazón. Recuerda que los espectáculos del Barcelona Districte Cultural son gratuitos, pero que es necesario reservar entrada en la web del ciclo.

Barcelona Districte Cultural: 'Anem a caçar un os'

Barcelona Districte Cultural: 'Anem a caçar un os'

59 minuts de diversió amb la pel·lícula de dibuixos animats 'Anem a caçar un os'. Aquesta activitat consta de quatre històries basades en llibres infantils, per fer viatjar els més petits de la lectura al cinema. La primera història és 'Anem a caçar un os', tracta de cinc germans valents que aprofiten que els seus pares marxen de casa per sortir a l’aventura. A 'Càries màgiques' els protagonistes són en Topets i en Taquetes, uns obsessionats dels dolços que finalment acaben tenint conseqüències. L’última història és 'Aston i els regals', el protagonista no pot parar d’embolicar tots els objectes que es troba per casa perquè li agrada molt regalar coses a la seva família. És un cinema divertit i alhora educatiu. A més, els espectadors tindran una fitxa d’activitats relacionada amb la pel·lícula. Recordeu que les projeccions del Barcelona Districte Cultural són gratuïtes, però que cal reservar entrada al web del cicle.

Barcelona Districte Cultural: 'Alma'

Barcelona Districte Cultural: 'Alma'

Si estàs farts de l'hivern, la segona producció de la companyia LaBú Teatre presenta 'Alma', un viatge poètic, visual i sensorial per les quatre estacions de l'any. És un espectacle visual per als infants, en petit format, basat en el teatre d’objectes i moviments. Concretament, aquests objectes es converteixen en l'ànima de cada estació. A l'escenari només hi ha l'Alma, interpretada per l'actriu i directora Anna Ros. La protagonista solitària, acompanyada d'un carro amb coses extraordinàries, ens anirà explicant cada estació a través de personatges màgics, simbòlics i poètics. És una proposta feta amb materials naturals, divertida i alhora poètica, que parla del dia a dia. Recordeu que els espectacles del Barcelona Districte Cultural són gratuïts, però que cal reservar entrada al web del cicle.

Barcelona Districte Cultural: 'Les sirenes són calbes'

Barcelona Districte Cultural: 'Les sirenes són calbes'

A vegades, ser adult dins la societat actual cansa. Sovint ens preguntem, fer-se adult és convertir-se en una persona avorrida en una vida rutinària? La companyia Deliri ho il·lustra en un espectacle còmic i alhora poètic. 'Les sirenes són calbes' és el viatge de dues persones adultes immerses en el ritme frenètic de la societat actual, a un món somiat a través d’una rentadora, a la cerca d’uns mitjons desaparellats. L'obra reclama el dret a imaginar i no ser una persona grisa pel fet de ser un adult, a triar què fem amb el nostre temps i ens recorda que nosaltres tenim les respostes del que estem buscant. Però sobretot, tot l'espectacle està fet amb cartó i amb el cor. Recordeu que els espectacles del Barcelona Districte Cultural són gratuïts, però que cal reservar entrada al web del cicle.

Barcelona Districte Cultural: 'Sisters with transistors'

Barcelona Districte Cultural: 'Sisters with transistors'

La directora Lisa Rovner debuta como directora en el documental 'Sisters with transistors'. Aunque la música electrónica siempre se ha percibido como una música de hombres, desde los primeros momentos de la invención, las mujeres han tenido un papel fundamental a la hora de inventar nuevos dispositivos, técnicas y estilos que definirían el sonido en la actualidad. La obra homenajea a las pioneras de la música electrónica, desde aquellas que concebían los sonidos del futuro en los laboratorios radiofónicos de la BBC hasta las que brillaron en los años 70. El documental está narrado por Laurie Anderson y cuenta con entrevistas con Kim Gordon, Holly Herndon, Nite Jewel, Jean-Michel Jarre y Aura Satz. Recuerda que las proyecciones del Barcelona Districte Cultural son gratuitas, pero que es necesario reservar entrada en la web del ciclo.

Barcelona Districte Cultural: 'Sisters with transistors'

Barcelona Districte Cultural: 'Sisters with transistors'

La directora Lisa Rovner debuta com a directora al documental 'Sisters with transistors'. Tot i que la música electrònica sempre s’ha percebut com una música de nois, des dels primers moments de la invenció, les dones han tingut un paper fonamental a l'hora d'inventar nous dispositius, tècniques i estils que definirien el so en l’actualitat. L’obra homenatja a les pioneres de la música electrònica, des d’aquelles que concebien els sons del futur als laboratoris radiofònics de la BBC fins a les que van brillar als anys 70. El documental està narrat per Laurie Anderson i compta amb entrevistes a Kim Gordon, Holly Herndon, Nite Jewel, Jean-Michel Jarre i Aura Satz. Recordeu que les projeccions del Barcelona Districte Cultural són gratuïtes, però que cal reservar entrada al web del cicle. 

Barcelona Districte Cultural: 'A symphony of noise'

Barcelona Districte Cultural: 'A symphony of noise'

Silencio. Empieza el viaje sensorial y humorístico dirigido por el cineasta Enrique Sánchez Lansch. En 'A symphony of noise', el espectador se encuentra dentro de la mente del DJ, productor y compositor británico Matthew Herbert. Durante diez años, el director ha acompañado al músico en uno de los procesos creativos más importantes: las grabaciones y representaciones de sus proyectos. En el documental se descubre un gran reto de Herbert, el momento en que dejó la música para dedicarse a la escritura de un libro que describe multitud de sonidos y que estos solo existen en la imaginación del lector. Aparte de mostrar la escritura como su nueva forma de hacer arte, también se expone el proceso de Matthew Herbert para encontrar nuevos sonidos para hacer música. Recuerda que las proyecciones del Barcelona Districte Cultural son gratuitas, pero que es necesario reservar entrada en la web del ciclo.

News (57)

Barcelona serà la seu de la Copa Amèrica de Vela el 2024

Barcelona serà la seu de la Copa Amèrica de Vela el 2024

La 37a edició de la Copa Amèrica de vela, la competició internacional més antiga del món, arribarà a Barcelona el 2024 gràcies a l’acord amb Team New Zealand. La capital catalana ha estat l’escollida entre les candidatures d'altres ciutats, com ara Màlaga, Cork (Irlanda) i Yedda (Aràbia Saudí).  La candidatura per acollir aquesta competició l'ha impulsat Barcelona & Partners, vinculada a Barcelona Global, i compta amb el suport de l’Ajuntament, la Generalitat, la Diputació de Barcelona i el port. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat que "l’aposta per l’energia blava i la transformació del Port Olímpic han estat factors decisius perquè Barcelona sigui la ciutat escollida".  View this post on Instagram A post shared by Ada Colau (@adacolau) Les dates de la Copa poden anar entre l'1 de maig i el 31 d’octubre del 2024, tot i que els equips s'hi poden instal·lar a Barcelona dotze mesos abans de la celebració. S’estima que la ciutat rebrà un impacte econòmic de gairebé mil milions d’euros. NO T'HO PERDIS: ¡Participa a l'enquesta Time Out Index i digues com és realment Barcelona! Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Barcelona será la sede de la Copa América de Vela en 2024

Barcelona será la sede de la Copa América de Vela en 2024

La 37a edición de la competición internacional más antigua del mundo, la Copa América de vela, llegará a Barcelona en 2024 gracias al acuerdo con Team New Zealand. La capital catalana ha sido la elegida entre las candidaturas de otras ciudades, como Málaga, Cork (Irlanda) y Yedda (Arabia Saudí). La candidatura para acoger esta competición ha sido impulsada por Barcelona & Partners, vinculada a Barcelona Global, y cuenta con el apoyo del Ayuntamiento, la Generalitat, la Diputación de Barcelona y el puerto. La alcaldesa de Barcelona, Ada Colau, ha asegurado que "la apuesta por la energía azul y la transformación del Port Olímpic han sido factores decisivos para que Barcelona sea la ciudad escogida". View this post on Instagram A post shared by Ada Colau (@adacolau) Las fechas de la Copa pueden ir entre el 1 de mayo y el 31 de octubre de 2024, aunque los equipos pueden instalarse en Barcelona doce meses antes de la celebración. Se estima que la ciudad reciba un impacto económico de casi mil millones de euros. NO TE LO PIERDAS: ¡Participa en la encuesta Time Out Index y di cómo es realmente Barcelona!  Lee el número de abril de Time Out Barcelona con entrevistas, reportajes y las mejores recomendaciones de ocio y cultura de la ciudad   

Les millors estrenes d'abril a Netflix, HBO Max, Filmin, Amazon Prime...

Les millors estrenes d'abril a Netflix, HBO Max, Filmin, Amazon Prime...

Si teniu temps lliure i ja heu acabat totes les sèries pendents, aquí teniu algunes recomanacions de les millors estrenes de títols de ficció televisiva en 'streaming'. Per sort, l'abril va carregat d'estrenes per a tots els gustos a plataformes com HBO Max, Netflix, Filmin, Amazon Prime, Disney+, Apple TV+ i Atresplayer Premium. Posa't còmode i gaudeix de les novetats del mes.  'Selftape' Dues germanes distanciades per un ofici comú: l’actuació. La Joana i la Mireia Vilapuig (creadores i protagonistes) són dues germanes que després de conèixer la fama molt joves, s’enfronten de nou quan a la Mireia li ofereixen un paper que havia de fer la Joana. Una sèrie sobre la popularitat i l’oblit posterior amb punts d’autoficció on totes dues plasmen la seva experiència vital i laboral.  Estrena el 4 d'abril a Filmin.  'Élite' (T5) Comença un nou curs a 'Las Encinas' amb, esclar, un munt de problemes. Després de la festa de Cap d'Any hi ha molts fronts oberts: la fugida de Guzmán, la mort d'Armando i el secret que pot provocar la fi de la història d'amor de Samuel i Ari. La confessió d'abús de Phillipe, els atacs incontrolables d'ira de Patrick i el desig de venjança de Benjamin portaran moltes conseqüències a l'institut. El curs arriba amb dos nous estudiants, Isadora, l'hereva de l'imperi de l'oci nocturn i Iván, el fill d'un dels millors futbolistes del món.  Estrena el 8 d’abril a Netflix.  'Better call Saul' (T6)  Saul Goodman i Kim Wexler quedaran gravats

Los mejores estrenos de abril en Netflix, HBO Max, Filmin, Amazon Prime...

Los mejores estrenos de abril en Netflix, HBO Max, Filmin, Amazon Prime...

Si tenéis tiempo libre y ya habéis terminado todas las series pendientes, aquí tenéis algunas recomendaciones de los mejores estrenos de títulos de ficción televisiva en 'streaming'. Por suerte, abril viene cargado de estrenos para todos los gustos en plataformas como HBO Max, Netflix, Filmin, Amazon Prime, Disney+, Apple TV+ y Atresplayer Premium. Ponte cómodo y disfruta de las novedades del mes.  'Selftape' Dos hermanas distanciadas por un oficio común: la actuación. Joana y Mireia Vilapuig (creadoras y protagonistas) son dos hermanas que después de conocer la fama muy jóvenes, se enfrentan de nuevo cuando a Mireia le ofrecen un papel que tenía que interpretar Joana. Una serie sobre la popularidad y el olvido posterior con puntos de autoficción donde las dos plasman su experiencia vital y laboral. Estreno el 4 de abril en Filmin.  'Élite' (T5) Empieza un nuevo curso en Las Encinas con, evidentemente, un montón de problemas. Tras la fiesta de Nochevieja hay muchos frentes abiertos: la fuga de Guzmán, la muerte de Armando y el secreto que puede provocar el fin de la historia de amor de Samuel y Ari. La confesión de abuso de Phillipe, los ataques incontrolables de ira de Patrick y el deseo de venganza de Benjamín traerán muchas consecuencias al instituto. El curso llega con dos nuevos estudiantes, Isadora, la heredera del imperio del ocio nocturno, e Iván, el hijo de uno de los mejores futbolistas del mundo. Estreno el 8 de abril en Netflix. 'Better call Saul' (T

Los 5 transbordos más largos y más cortos de Barcelona

Los 5 transbordos más largos y más cortos de Barcelona

Todo el mundo ha sufrido los transbordos de metro o de tren. Hemos maldecido ese pasillo eterno entre dos líneas cuando llegábamos tarde a algún sitio. Pero también hemos agradecido las cintas o escaleras mecánicas que te transportan sin esfuerzo a nuestro esperado destino. Para tener en cuenta cuando debéis caminar más rápido o más lento, hemos decidido hacer una lista de aquellos transbordos con más minutos andando de separación y aquellos más cortos. Esta clasificación ha sido creada gracias a un mapa realizado por la asociación de Promoción del Transporte Público, que ha agrupado todos los servicios de transporte de Barcelona y ha añadido el tiempo de transbordo y viaje de cada uno.   Foto: Promoció del Transport PúblicMapa de temps de viatge en línia i transbordaments   Los 5 transbordos más largos  1. Passeig de Gràcia (L3 - L4/L2) El transbordo entre la línea 3 y la línea 4 y 2 se efectúa a través de un pasillo eterno. Bien, eterno: concretamente de 260 metros. En total son unos ocho minutos. Nunca se acaba, tiene el techo bajo y durante el verano la temperatura del espacio es insoportable. La causa de este 'corredor de la muerte' es un parking subterráneo construido en 1967, éste impidió que el enlace entre la línea amarilla y la verde tuviera el camino más corto. 2. Sants Estació (L3/L5 - Cercanías) La principal estación de Barcelona, ​​aparte de ofrecer servicios como Renfe y Cercanías, cuenta también con dos líneas de metro. Al ser tan grande hay mucha diferencia

Els 5 transbords més llargs i més curts de Barcelona

Els 5 transbords més llargs i més curts de Barcelona

Tothom ha patit els transbords de metro o de tren. Hem maleït aquell passadís etern entre dues línies quan arribàvem tard a algun lloc. Però també hem agraït les cintes o les escales mecàniques que et transporten sense cap mena d'esforç al nostre esperat destí. Per tenir en compte quan heu de caminar més de pressa o més lent, hem decidit fer una llista d'aquells transbords amb més minuts caminant de separació i aquells més curts. Aquesta classificació ha estat creada gràcies a un mapa realitzat per l'associació de Promoció del Transport Públic, que ha agrupat tots els serveis de transport de Barcelona i ha afegit el temps de transbord i de viatge de cada un.  Foto: Promoció del Transport PúblicMapa de temps de viatge en línia i transbordaments    Els 5 transbords més llargs 1. Passeig de Gràcia (L3 - L4/L2) El transbord entre la línia 3 i la línia 4 i 2 es fa a través d’un passadís etern. Bé, etern: concretament de 260 metres. En total, són uns vuit minuts. No s’acaba mai, té el sostre baix i durant l’estiu la temperatura de l’espai és insuportable. La causa d’aquest "corredor de la mort" és un pàrquing subterrani construït el 1967, aquest va impedir que l’enllaç entre la línia groga i la verda tingués el camí més curt.  2. Sants Estació (L3/L5 - Rodalies)  La principal estació de Barcelona, a part d’oferir serveis com Renfe i Rodalies, també té dues línies de metro. Al ser tan gran hi ha molta diferència per fer un transbord. Si vols anar de la línia blava a la vermella, s

Time Out Market llega a Japón

Time Out Market llega a Japón

Japón abrirá las fronteras al turismo a partir del 10 de junio. Y ahora nos llegan más noticias emocionantes que deberían impacientaros más que nunca para planificar una visita al país asiático. Time Out Market, nuestro mercado cultural y gastronómico curado por expertos, llega a Asia por primera vez. Y la ubicación escogida es la segunda ciudad de Japón y la capital indiscutible de la comida: ¡Osaka! Time Out Market Osaka abrirá sus puertas en 2025, justo al lado de la estación central de la ciudad. Además, Osaka también acogerá la Exposición Mundial ese año, así que ya podéis empezar a planificar el viaje. Los editores de Time Out Japón seleccionarán a los mejores chefs y restaurantes de esta ciudad obsesionada por la gastronomía. Estos campeones culinarios escogidos a mano ofrecerán los sabores de quince cocinas bajo un mismo techo, junto a cócteles y cultura. Y aunque los nombres participantes todavía son secretos, el mejor 'takoyaki' de Osaka seguramente aparecerá en algún sitio. La fórmula Time Out Market, basada en buenos momentos, platos deliciosos y apoyo a las empresas locales, ha sido ya un gran éxito en Lisboa, Miami, Nueva York, Boston, Montreal, Chicago y Dubái. También se abrirán locales en Oporto, Abu Dabi, Praga y Londres. Ahora estamos muy emocionados de llevar la idea a Japón. Al fin y al cabo, este es el hogar del 'kuidaore': literalmente, comer hasta que te quedas sin dinero. Solo os tenéis que asegurar de dejar lo suficiente en la cartera para el taxi ha

Las 28 salas de Barcelona en las que puedes ir a estudiar durante la época de exámenes

Las 28 salas de Barcelona en las que puedes ir a estudiar durante la época de exámenes

Si eres de aquellos que necesitáis estudiar en una biblioteca para concentrarse, las nuevas salas de estudio de la ciudad os ayudarán a aprobar todos los exámenes. Del 2 de mayo al 22 de junio, el Ayuntamiento de Barcelona ha reforzado su servicio de salas de estudio con la apertura de dieciocho espacios repartidos por todos los distritos de la ciudad. Además, se han ampliado los horarios de salas permanentes. Para facilitar la información, se ha habilitado un mapa interactivo para consultar el aforo de estos espacios en tiempo real. Foto: Ajuntament de BarcelonaMapa interactivo de les salas de estudio Durante la época de exámenes, en mayo y junio, el servicio de salas de estudio se ha intensificado para poder ofrecer más espacios de silencio y lectura para los y las estudiantes. Además, para acompañar la preparación a las Pruebas de Acceso a la Universidad (PAU), todos los espacios abrirán el sábado 11 y el domingo 12 de junio hasta las 23.30 horas. Las dieciocho nuevas salas que estarán abiertas desde el 2 de mayo hasta el 22 de junio son: Sala de estudio Jaume Fuster (Gràcia) Sala de estudio Can Mariner (Horta-Guinardó) Sala de estudio El Carmel (Horta-Guinardó) Sala de estudio Montbau (Horta-Guinardó) Sala de estudio Girapells (Horta-Guinardó) Sala de estudio Garcilaso (Sant Andreu) Sala de estudio Trinitat Vella (Sant Andreu) Sala de estudio Calàbria (Eixample) Sala de estudio Xavier Benguerel (Sant Martí) Sala de estudio Sant Martí (Sant Martí) Sala de estudio Franc

Un servicio de bicicletas llega a la área metropolitana de Barcelona

Un servicio de bicicletas llega a la área metropolitana de Barcelona

AMBici, un nuevo servicio de bicicleta eléctrica compartida, llegará a quince municipios metropolitanos a finales del último trimestre de 2022. Éste, impulsado por la UTE formada por Nextbike, Movement y Movus, podría llegar a poner a disposición de los ciudadanos 2.600 bicicletas eléctricas en 236 estaciones de aparcamiento. En el primer trimestre de 2023 está previsto que se despliegue totalmente. El AMBici estará plenamente integrado con el sistema de transporte público de Barcelona, ​​facilitando la intermodalidad con otros medios de transporte público, como el bus, el metro, tranvía y el ferrocarril. El servicio llegará a quince municipios metropolitanos como Hospitalet de Llobregat, Badalona, ​​Cornellà de Llobregat, Santa Coloma de Gramanet, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà y Castelldefels. Al menos, la mitad de las estaciones tendrán un punto de recarga eléctrica, en cambio, el resto serán energéticamente autónomas para poder operar el sistema con placas fotovoltaicas. Servicio integrado De momento, el AMBici no será compatible con el Bicing barcelonés. Por lo que se refiere a la integración entre estos dos servicios, de momento se están contemplando dos líneas de integración. La primera consistirá en facilitar la conexión entre paradas de ambos servicios en zonas limítrofes de Barcelona con los términos municipales de S

Un servei de 'Bicing' arribarà a la corona metropolitana de Barcelona

Un servei de 'Bicing' arribarà a la corona metropolitana de Barcelona

AMBici, un nou servei de bicicleta elèctrica compartida, arribarà a quinze municipis metropolitans a finals del darrer trimestre de 2022. Aquest, impulsat per l'UTE formada per Nextbike, Movement i Movus, podria arribar a posar a disposició  dels ciutadans 2.600 bicicletes elèctriques en 236 estacions d'aparcament. Al primer trimestre del 2023 està previst que es desplegui totalment.  L'AMBici estarà plenament integrat amb el sistema de transport públic de Barcelona, facilitant la intermodalitat amb altres mitjans de transport públic, com el bus, el metro, tramvia i el ferrocarril. El servei arribarà a quinze municipis metropolitans com l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Cornellà de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, el Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels. Com a mínim, la meitat de les estacions tindran un punt de recàrrega elèctrica, en canvi, la resta seran energèticament autònomes per poder operar el sistema amb plaques fotovoltaiques.  Servei integrat De moment, l'AMBici no serà compatible amb el Bicing barceloní. Pel que fa a la integració entre aquests dos serveis, de moment s'estan contemplant dues línies d'integració. La primera consistirà en facilitar la connexió entre parades dels dos serveis en zones limítrofes de Barcelona amb els termes municipals de Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Hosp

Google Maps ha lanzado una nueva función para viajar en el tiempo

Google Maps ha lanzado una nueva función para viajar en el tiempo

Para celebrar el quince aniversario de la función 'Street View', Google ha anunciado que la empresa nos dará la posibilidad de viajar en el tiempo. Pero no, no es tan revelador como pensáis. La herramienta no te permite ir tan lejos: solo se remonta al nacimiento de 'Street View', en el 2007. Así que no esperes ver el nacimiento de la civilización ni nada de eso. Es más probable que veáis algo un poco más pequeño, como la construcción de un supermercado local o el derribo de un antiguo aparcamiento. Por ejemplo, la aplicación muestra la construcción de Hudson Yards en Nueva York. ¿Cómo podéis hacerlo? Id a Google Maps y dejad caer a la persona amarilla en una carretera (activando así 'Street View'). Deberíais ver un pequeño icono de un reloj en la parte superior izquierda (pronto lo podréis ver también a través del móvil, en la parte inferior de la pantalla), que abre una nueva ventana emergente donde podéis mover el control deslizante a través del tiempo y mostrar cómo el sitio ha cambiado en los últimos 15 años.  Actualmente, estas nuevas herramientas solo están disponibles en ordenador y también están en proceso de lanzamiento en los teléfonos inteligentes iOS y Android. Los cambios en Barcelona Foto: Google MapsCalle del Comte Borrell En el número 117 de la calle Comte de Borrell, en el barrio de Sant Antoni, se contrapone un cruce lleno de coches en el año 2008, con la supermanzana de Sant Antoni, donde se convirtió la acera en una plataforma única y se añadió vegetaci

Google Maps ha llançat una nova funció per viatjar en el temps

Google Maps ha llançat una nova funció per viatjar en el temps

Per celebrar el 15è aniversari de la funció 'Street View', Google ha anunciat una cosa força especial: l'empresa ens està donant la possibilitat de viatjar en el temps.  Però no, no és tan revelador com penseu. L'eina no et permet anar tan lluny: només es remunta al naixement de 'Street View', l'any 2007. Així que no esperis veure el naixement de la civilització ni res d'això. És més probable que vegeu alguna cosa una mica més petita, com ara la construcció d'un supermercat local o l'enderrocament d'un antic aparcament. Per exemple, l'aplicació mostra la construcció de Hudson Yards a Nova York. Com ho podeu fer? Aneu a Google Maps i deixeu caure la persona groga a una carretera (activant així 'Street View'). Hauríeu de veure una petita icona de rellotge a la part superior esquerra (aviat ho podreu mirar també a través del mòbil, a la part inferior de la pantalla), que obre una nova finestra emergent on podeu moure el control lliscant a través del temps i mostrar com el lloc ha canviat en els últims 15 anys. Un cop ho acabeu, podreu passar moltes hores de diversió explorant. Actualment, aquestes noves eines només estan disponibles a l'ordinador i també estan en procés de llançament als telèfons intel·ligents iOS i Android. Els canvis a Barcelona Foto: Google MapsCarrer del Comte Borrell Al número 117 del carrer Comte de Borrell, al barri de Sant Antoni, es contraposa una cruïlla plena de cotxes l'any 2008, amb la superilla de Sant Antoni, on es va convertir la vorera en una