Víctor Martí

Víctor Martí

Articles (10)

Esports a bon preu als Centres Cívics de Barcelona

Esports a bon preu als Centres Cívics de Barcelona

Visquis on visquis, treballis on treballis a Barcelona tens un centre cívic a tir de pedra. Activitats culturals, gastronòmiques i també esportives repartides entre els 52 centres que hi ha en els 10 districtes de la ciutat (aquí podreu veure totes les activitats setmanals dels Centres Cívics), i tot a un preu apte per a totes les butxaques. Des de cursos de 'running' o marxa nòrdica fins a tot tipus de tallers de dansa i ioga. Us proposem diferents alternatives sense que acabeu amb les carteres foradades. I si encara voleu estalviar més diners, visiteu Barcelona Gratis, pàgina amb totes les activitats gratuïtes de la ciutat.

Bicicletas urbanas que son tendencia en Barcelona

Bicicletas urbanas que son tendencia en Barcelona

"Barcelona será ciclista o no será". Esta sentencia podría parecer muy categórica, pero si hacemos un repaso histórico a cómo la ciudad se ha ido adaptando a las dos ruedas es inevitable llegar a esta conclusión. Los carriles bici cada vez tienen más presencia en las calles -no sólo en el centro de la ciudad- y los ciclistas urbanos se han multiplicado por cinco. ¿Pero cuál es la oferta de bicicletas urbanas? ¿Cuáles serán las tendencias del futuro? Desde Bicicletes Castells nos dan algunas pistas.

Bicicletes urbanes que són tendència a Barcelona

Bicicletes urbanes que són tendència a Barcelona

"Barcelona serà ciclista o no serà". Aquesta sentència podria semblar molt categòrica, però si fem un repàs històric en com la ciutat s'ha anat adaptant a les dues rodes és inevitable arribar a aquesta conclusió. Els carrils bici cada cop tenen més presència als carrers -no només al centre de la ciutat- i els ciclistes urbans s'han multiplicat per cinc. Però quina és l'oferta de bicicletes urbanes? Quines seran les tendències del futur? Des de Bicicletes Castells ens en donen algunes pistes.

Aprender skate en Barcelona y alrededores

Aprender skate en Barcelona y alrededores

Siempre hay una primera vez, también cuando te subes a un skate. Desequilibrio, esa sensación de no saber muy bien cómo mover el cuerpo sobre una tabla y cuatro ruedas. Pero hay maneras de superar los miedos de la primera vez, también sobre un monopatín. En Barcelona y alrededores hay una buena oferta de centros que ofrecen clases para engancharse al skate.

Aprendre skate a Barcelona i voltants

Aprendre skate a Barcelona i voltants

Sempre hi ha una primera vegada, també quan et puges sobre una taula d'skate. Desequilibri, aquella sensació de no saber ben bé com moure el cos sobre una taula i quatre rodes. Però hi ha maneres de superar les pors del primer cop, també sobre un monopatí. A Barcelona i voltants hi ha una bona oferta de centres que ofereixen classes per enganxar-se a l'skate.

On jugar a escacs a Barcelona

On jugar a escacs a Barcelona

En temps de telèfons intel·ligents, whatsapps i Candy Crush, trobar un tauler d'escacs a una gran ciutat com Barcelona s'ha convertit en el més semblant a una quimera. Tot i així, encara hi ha reductes en què les noves tecnologies no han fet l'escac i mat a un joc mil·lenari.

Esport i llibres: per córrer entre literatura

Esport i llibres: per córrer entre literatura

Ens cordem les vambes però amb un llibre a la mà. Quan sortim a córrer ens agrada descobrir noves rutes i, per inspirar-nos, ens hem capbussat en cinc novel·les que ens han portat a recórrer diferents punts de la ciutat. Barcelona és l’escenari on avancen les pàgines de totes elles i seguint les seves línies us proposem sumar un grapat de kilòmetres ben literaris!

5 rutes en bicicleta de carretera per Barcelona i rodalia

5 rutes en bicicleta de carretera per Barcelona i rodalia

Traieu el Chris Froome que porteu dins i atreviu-vos amb alguns dels ports de muntanya més emblemàtics de Barcelona i rodalies. N’hi ha per tots els gustos i nivells. Des de el clàssic ascens a Montjuïc, fins a les diabòliques rampes del Garraf. Tot això sense passar per alt les serres de Collserola i la Conreria.